Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas. 8-oji tema

QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 28, 21:41)

si akiu makiaza bandziau atkartot siandien biggrin.gif tik liner'i naudojau rudos spalvos, daug siauriau breziau nes vis ne vakarui... nu ir aisku apacios neryskinau taip. dienai gerai bus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 29 rugsėjo 2011 - 08:25
QUOTE(Portishead @ 2011 09 29, 09:22)
si akiu makiaza bandziau atkartot siandien biggrin.gif tik liner'i naudojau rudos spalvos, daug siauriau breziau nes vis ne vakarui... nu ir aisku apacios neryskinau taip. dienai gerai bus  blush2.gif

kaip ten ji taip akis issidazius papasakok 4u.gif grazu labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 09 29, 10:48)
kaip ten ji taip akis issidazius papasakok  4u.gif  grazu labai  thumbup.gif

biggrin.gif kas matosi nuotraukoj taip ir bandziau daryt bet vistiek per ryskiai gavos, nepripratus as brezt linija per visa aki. ta ryskuma pastebejau jau isejus is namu sad.gif bloga ji turi savo, daug ten idomybiu wub.gif
http://killercolours.blogg.se/
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 04 01, 12:58)

kaip grazu wub.gif ir veidukas ir skruostukai kaip graziai svyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2011 09 29, 18:07)
biggrin.gif kas matosi nuotraukoj taip ir bandziau daryt bet vistiek per ryskiai gavos, nepripratus as brezt linija per visa aki. ta ryskuma pastebejau jau isejus is namu sad.gif bloga ji turi savo, daug ten idomybiu  wub.gif

Jau labai seniai skaitau jos bloga, nu taip graziai jinai visur pasidazius wub.gif Bet man irgi nesigauna taip pasidazyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 28, 21:41)

abu makiažai nerealūs wub.gif nesveikai gražu, einu dar kart pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

ir video :
http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 29 rugsėjo 2011 - 20:15
QUOTE(koko_sa @ 2011 09 29, 19:40)
abu makiažai nerealūs wub.gif  nesveikai gražu, einu dar kart pažiūrėt biggrin.gif

pritariu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liubov.zh @ 2011 09 29, 20:21)
Jau labai seniai skaitau jos bloga, nu taip graziai jinai visur pasidazius  wub.gif Bet man irgi nesigauna taip pasidazyt  unsure.gif

Aš irgi skaitau jos blogą, tikrai nuostabūs makiažai, tik ne visi pritaikomi, nes ji mėgsta ryškias spalvas...
Nors pvz šiandien tiesiog nuostabus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _sala_: 30 rugsėjo 2011 - 09:39
QUOTE(_sala_ @ 2011 09 30, 09:38)
Aš irgi skaitau jos blogą, tikrai nuostabūs makiažai, tik ne visi pritaikomi, nes ji mėgsta ryškias spalvas...

As negaliu atsiziuret,kokia grazi jos oda doh.gif
Atsakyti
Makiažas, tai gražus, bet jau ausys doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 09 30, 10:38)

Aha jinai dazniausiai yra labai ryskiai pasidaziusi. Taip i darba tikrai neisi biggrin.gif
O tas siandieninis makiazas tikrai labai grazus smile.gif

QUOTE(cindy @ 2011 09 30, 13:10)
Makiažas, tai gražus, bet jau ausys doh.gif  blink.gif

O man kaip tik jai labai tinka tie tuneliai cool.gif
Atsakyti