merginos - Jorun, Palomina, eglute82, Chippie - labai faini krepšiukai

[quote=Palomina,2010 09 17, 19:54]
Prisiminimai iskilo?

[/quote]
kažkas kito: nei man, nei Summer netiko nei Suki šampūnas, nei kondicionierius. Sakyčiau, kad jeigu daugmaž esi atradusi savo, kas tinka ir patinka, tai neleisk jiems pinigų. Geriau paimk 120 ml veido prausiklio

[quote=Daddygirl,2010 09 17, 21:21]
trumpai - apie NataPres - nauja pilnai naturalu konservanta. teikianti daug vilciu

kaži, kada į rinką išleis??
[quote=Jorun,2010 09 17, 21:41]
Rezinas - miros, tik va nezinau ka man su juo daryt. Gal patartai?
[/quote]
šaldyk, trink ir į veido kaukes :)
[quote=pilveliukas,2010 09 18, 07:57]
dar norejau paklausti kas sugalvojo veido valuma su ricinos aliejumi ir karstu ranksluostuku [/quote]
tikriausiai teks siųsti indams ir jų alkaniems vaikams

[quote=Chippie,2010 09 18, 11:04]
ten

kaip isverst nezinau

na kaip tave užblokuoti?

[quote=agnuta,2010 09 18, 15:21]
Šiandien prisiprašiau, kad nuvežtų į KN, nes nusprendžiau, kad iki antradienio laukt negalėsiu [/quote]
einu viena, kad sąskaitos širdies negraužtų B)
[quote=Diva:),2010 09 18, 15:47]
Ar yra kam labai nepatiko ( nekalbu kai netiko- cia odos bukles reikalai) Hauscha? Man kol kas visos turetos priemones be galo patinka, kurias kartociau tikrai. Nezinau, man viena is "stipresniu" atrodo natur. kosmetiku...
[/quote]
tikrai patiko. Tai geros, klasikinės, etaloninės priemonės

[quote=Diva:),2010 09 18, 15:50]
bet ar verta? Nu pvz. man Nerolis nera pigi preke, nu bet VERTA!! Norejau parasyti -verta milijono, [/quote]
skaniai kvepia, bet veido taip stipriai, kaip nerolis - neveikia. Jei nori išgirsti, kad perspjauna ir nerolį, tai būk rami

[quote=agnuta,2010 09 18, 16:03]
Ir norėjau nerolį pauostyt (šitos siuntos, sakau, gal patiks

[/quote]
kvapas viens prie vieno kaip ir ligšiolinio

[quote=TekilaSunrise,2010 09 18, 19:01]
Ar kam nors teko bandyti, girdėti ar kaip kitais susidurti su šiais plaukų kosmetikos gamintojais: "Noah", [/quote]
kažkada sudėtį mačiau, kažkokio aliejuko. Tai pasirodė, kad aliejai kaip aliejai, o visas produkto pavadinimas ir poveikis neaiškiuose parfumuose sudėtas
[quote=Galadrielė,2010 09 19, 15:40]
Merginos, gal žinote kur galima gauti veido kremo mėginukų, nes kur tik neklausinėjau Eko prekių parduotuvėse, niekas neturi, siūlo bandyti vietoje jų produkciją...
[/quote]
Biotekoje? Kitos parduotuvės gal leistų įsipilti į savo indelius