Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

Labas paneles smile.gif

stai ir mano BT http://www.babyplan.ru/profile/82009 smile.gif isskyru nemazeja, laukiam pabaigos smile.gif

spannge thumbup.gif
Atsakyti
Lekitra, greitu laiku suzinosi wink.gif ir po 9m supuosi savaji stebukleli smile.gif

Kas gali pasakyt, kokia tikimybe pastoti jei ND atlikti O diena? gal kas savo pastenejimais ar patirtim pasidalins?
Atsakyti
QUOTE(lekitra @ 2010 09 15, 11:36)
Labas paneles  smile.gif

stai ir mano BT http://www.babyplan.ru/profile/82009  smile.gif  isskyru nemazeja, laukiam pabaigos  smile.gif

spannge  thumbup.gif

super, gale turi buti II biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 09 15, 13:31)
super, gale turi buti II biggrin.gif

Na, bus matyt, per daug vilciu nededu, nesvajoju, kaip bus, taip... teliko tik kelios dienos ir viskas paaiskes, aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 09 15, 08:54)
labas rytas,registruojuos naujuose namuciuose su nauju ciklu
http://www.babyplan.ru/profile/58300

4u.gif 4u.gif 4u.gif

spange thumbup.gif kad tik rysketu

as trumpam uzlekiau , nes darbo daug turiu, ziu jau ir temute pasibaigus
Atsakyti
sveikos merginos, registruojuos ir as naujuose namuciuose. aciu uz juos wub.gif kaip visad tikiuos jog jie bus paskutiniai, bet ........ 4u.gif kaip naujoj temutej taip naujoj doh.gif
Atsakyti
labutis
ir as registruojuosi naujoj temelej

Spannge, super thumbup.gif dar viena nestuke.gif thumbup.gif

Lekitra, turbut tu dabar busi kita, kuri turi pamatyti II, ar yra dar mergaiciu su velesne DPO?
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 09 15, 09:49)
As vis dar krentu  doh.gif

Va ryt kaip soktelsi... bigsmile.gif

QUOTE(irute1984 @ 2010 09 15, 10:27)
Zinai sitom dienom negalejo buti nes kaip tik 11CD buvau pas giniu jis nerado nei vieno dominojancio folikulo ax.gif ir israse stimuiacinius vaistus  smile.gif As kazkaip linkstu labaiu prie 14-16 CD bet vienas Dievas zino kada ji buvo, tad sunku ir nustatyti kuri dabar DPO  blush2.gif

Nugi labai kesta, nes isskyros ir BT sako ka kita g.gif Gal JAU nemate, gal jau buvo ovyliaves, kas man labai tiketina pagal tavo duomenis g.gif
ir man nei 14, nei 16 CD ne prie ko g.gif
Cia mano nuomone mirksiukas.gif
QUOTE(ryyd @ 2010 09 15, 10:47)
Temute tai auxxes  biggrin.gif , as tik nukopijavau

As ir nedekoju uz temute, dekojau uz naujus namucius mirksiukas.gif

QUOTE(Ankara @ 2010 09 15, 11:32)
Atrodo tikrai būsiu jau po O, kūno tempa vakar buvo pakilus dabar vėl nėra, beja jau vakar ir nukrito tik pačiausčiu tai gal neįtakos BT  g.gif tik dėl O dienos su fertiliu nesutinku manau, kad 21CD man O turėjo būt  smile.gif

Kad po O tai tikrai, gal ir 21CD mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 09 15, 14:46)
sveikos merginos, registruojuos ir as naujuose namuciuose. aciu uz juos  wub.gif  kaip visad tikiuos jog jie bus paskutiniai, bet ........ 4u.gif kaip naujoj temutej taip naujoj  doh.gif

Na kilk gi tu pagaliau doh.gif man kompanijos trūksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 09 15, 17:45)
Na kilk gi tu pagaliau  doh.gif man kompanijos trūksta  biggrin.gif

as irgi labai noreciau kilt, bet kaip matai........ atsalau po operacijos doh.gif

p.s. manau kad si cikla jos ir nesulauksiu nes atsirado jau c isskyros doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 15 rugsėjo 2010 - 17:46
kristiandra gi irute tada po vizito pas giniu ir prg daresi, kuris rode, jog O dar tikrai nebuvo ivykusi. taigi 11 CD tikrai negalejo buti O.
Atsakyti
As ir parodau savo grafikeli. ir sian dariau NT tai kazkoki vaiduokliuka maciau bet dar ir MB parodziau nes kazkaip nelabai tikiu savo akimis lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti