QUOTE(Maserati @ 2010 09 15, 12:49)
Pasidarė įdomu, ar laikote šiukšlines vonios kambaryje,tualete? Pas nemažą dalį žmonių pastebėjau, kad jų nėra, man tai sukelia nepatogumų, pvz. savuose namuose aš į mažą šiukšlinytę metu vatos diskelius,visokias smulkmenas ir nebėgioju tam į virtuvės šiukšlinę visko išmesti.
Gal vyrams tai ir nėra būtinybė, bet pvz. kaip jaustis ,kai nuėjus į svečius ir ,,tomis dienomis" norint susitvarkyti, neradus kur visą tą gėrį padėti? Gal į kišenę, o gal nešti į virtuvę? O jei virtuvėje sėdi kompanija, nelabai malonu butu?
Padiskutuokime
geras klausimas.
Pas mus tai wc irgi yra maža šiukšlinė, nes aš ten ir makaižo valiklį laikau, ir nagų valiklį, tai iš kart ir išmetu viską. arba vatos pagaliukus. na ir žinoma per tas dienas būtinas daiktas, nepatiktų man į virtuvę lakstyt su kažkio rankose

o ypač jei dar yra žmonių.
svetimose vietose aš ir kartais pasigendu šiukšlinės.
QUOTE(dzemute @ 2010 09 15, 16:00)
Pas mane yra siuksliu deze, bandau priversti vyra mesti popierius i ja, nes nesuprantu, kaip galima mest popierius i klozeta, gi per laika kemsasi vamzdziai, o gyvenant bute tai patys pagalvokit kas vamzdynuose dedasi
dabartinis wc popierius padarytas taip, kad vandenyje po kurio laiko ištirpsta. gali pabandyt pati įdėt švaraus popierio gabaliuką į indą su vandneiu ir pamatysi kad nebeliks nieko po kiek laiko.
Aišku jei vamzdynas blogas,kur kokie užlinkimai, visko gali būt kad "užsikiš" bet šiaip, jei nemetama kas negalima, neturėtų būti problemų.