Kol gyvenau bute ir tualeta nuo virtuves skyre tik sienele,tai mesdavau virtuvej i kibira(popierius nuleidziamas iskart klozete...)Dabar gyvenu name ir tualetas antrm aukste,neprilakstysi su vatos gabaliukais ar ausu krapstukais...O kaupt kampe ir nesinori.Tai stovi grazi maza siuksledeze...Dabar kitaip net neisivaizduoju...
Turim siuksliu deze tik virtuvej. Tualete mums jos paprasciausiai nereikia. Nemanau, kad WC popierius galetu uzkisti vamzdzius. Jei jau nuplaukia visa kita, tai popieriaus lapelis kitas vargiai ar uzkims
O be to ir vietos musu tualete nera tiek, kad tilptu dar ir siuksliadeze
Ir nesuprantu tu, kurios tualete laiko ausu krapstukus, vatas ir pan.
Man WC yra vieta, kur einama vienu tikslu, o ne ausu ar makiazo valytis
Visai kas kita - vonia. Ten pilna ir makiazo priemoniu, ir vatu, ir ausu krapstuku, todel ir siuksliadeze manau labiau reikalinga

QUOTE(__snowflake @ 2010 09 21, 12:53)
Na, mes popierių metam į klozetą, bet šiukšlinė vis tiek yra-ten keliauja pasibaigusio t.po. ritinėliai, wc muiliuko pakeliai, ir visa kita.
QUOTE(PoSiTiVe @ 2010 09 21, 15:42)
Turim siuksliu deze tik virtuvej. Tualete mums jos paprasciausiai nereikia. Nemanau, kad WC popierius galetu uzkisti vamzdzius. Jei jau nuplaukia visa kita, tai popieriaus lapelis kitas vargiai ar uzkims
O be to ir vietos musu tualete nera tiek, kad tilptu dar ir siuksliadeze
Ir nesuprantu tu, kurios tualete laiko ausu krapstukus, vatas ir pan.
Man WC yra vieta, kur einama vienu tikslu, o ne ausu ar makiazo valytis
Visai kas kita - vonia. Ten pilna ir makiazo priemoniu, ir vatu, ir ausu krapstuku, todel ir siuksliadeze manau labiau reikalinga 

na, krapštukams, ir vatoms nereikia, bet tavo visiems "reikalams" tai kur, tada reikia eit į kitą patalpą?
o ir šiiap pas žmones dažnai būna bendras vonios kambarys, kur ir vonia/dušas, ir wc kartu

pas mane nors ir atskirai, bet wc "kaba" dėklas su valikliais, vata ir kt dalykais, tai dažniausiai ten ir nusivalau, nebesinešu į kambarį.
QUOTE(grange @ 2010 09 15, 18:28)
geras klausimas.
Pas mus tai wc irgi yra maža šiukšlinė, nes aš ten ir makaižo valiklį laikau, ir nagų valiklį, tai iš kart ir išmetu viską. arba vatos pagaliukus. na ir žinoma per tas dienas būtinas daiktas, nepatiktų man į virtuvę lakstyt su kažkio rankose
o ypač jei dar yra žmonių.
svetimose vietose aš ir kartais pasigendu šiukšlinės.
Pas mus tai wc irgi yra maža šiukšlinė, nes aš ten ir makaižo valiklį laikau, ir nagų valiklį, tai iš kart ir išmetu viską. arba vatos pagaliukus. na ir žinoma per tas dienas būtinas daiktas, nepatiktų man į virtuvę lakstyt su kažkio rankose

svetimose vietose aš ir kartais pasigendu šiukšlinės.

QUOTE(Virdzinija @ 2010 09 20, 04:20)
Nesuprantu kaip namuose galima kaupti š...nus popierėlius
sumetei į klozetą (tam ir yra skirta), nuleidi vandenį, ir ramu.
O WC šiukšliadėžė reikalinga ausų krapštukams, kosmetikos priemonių pakuotėms, ir pan.

O WC šiukšliadėžė reikalinga ausų krapštukams, kosmetikos priemonių pakuotėms, ir pan.

as negaliu pakesti, kai wc siuksliadezese kaupiamas naudotas popierius
mano tevai savo name turi toki "grozi", bet tetis sako, kad kur yra valymo irengimai mesti popieriu i unitaza negalima

mano tevai savo name turi toki "grozi", bet tetis sako, kad kur yra valymo irengimai mesti popieriu i unitaza negalima

nu aš tai tikiuos, kas taip meta, tai nelaiko visą sav

Taip, šiukšlių dėžes turim abiejuose vonios kambariuose, bet tikrai ne tualetiniam popieriui jos skirtos
Mūsų miegamojo vonios kambaryje ji greitai prisipildo (naudoju tomis dienomis, taip pat metam vatos gabaliukus, krapštukus, pakuotes ir pan.), o va kitam vonios kambary ji dažniausiai tuščia, bet vis tiek ten stovi, na ir tegul...
Kita vertus, Lietuvoj gyvendama šiukšlių dėžės nei tualete, nei vonioje neturėjom, bet kažkaip išsiversdavom ir be jos...

Kita vertus, Lietuvoj gyvendama šiukšlių dėžės nei tualete, nei vonioje neturėjom, bet kažkaip išsiversdavom ir be jos...

Neturim, bet vien dėl tos priežasties, kad butas juokingai mažas, tad nei prie geriausių norų nei wc, nei vonioje netiptų po šiukšliadėžę. Nesilaužysiu, jeigu būtų butas didesnis, mielai ir po šiukšliadėžę priglausčiau.
Viskas gerai, kol kamuoja tik tokios svečių diskomforto ir ėjimo iki virtuvės "bėdos"
Viskas gerai, kol kamuoja tik tokios svečių diskomforto ir ėjimo iki virtuvės "bėdos"

Mes turim šiukšliadėžę, man būtinas daiktas
O dėl užkimšimo tualetiniu popieriumi, mano manymu, tai nebent senovinis, tas "švitrinis", gali užkišti vamzdžius

O dėl užkimšimo tualetiniu popieriumi, mano manymu, tai nebent senovinis, tas "švitrinis", gali užkišti vamzdžius

QUOTE(taša @ 2010 09 19, 14:56)
nebijot kad klozetas uzsikims?
Tai jei uzpakalis ne su laikrasciu sluostomas, o su normaliu tualetiniu popieriumi, kuris tirpsta, tai kaip gali uzsikimsti...
QUOTE(Virdzinija @ 2010 09 20, 04:20)