Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

sveikos sutazo gerbejos 4u.gif niekur neradau tokios temeles todel sukuriau nauja(tikuosi moderatores jei klystu neuzpyks ir mane pataisys) ax.gif
cia keletas mano narpalioniu
user posted image
user posted image

! 
 Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).

Moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 20 rugsėjo 2010 - 08:20
labai gražu, bet aš niekur nerandu tos juostelės sutažo pirkti...
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2010 09 15, 16:55)
labai gražu, bet aš niekur nerandu tos juostelės sutažo pirkti...

o kur ieskai-int ar mieste?
Atsakyti
As turiu dar nuo senu tarybiniu laiku, bet niekaip neprisiruosiu pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2010 09 15, 20:46)
As turiu dar nuo senu tarybiniu laiku, bet niekaip neprisiruosiu pabandyt  ax.gif

oho-senokai jos pas tave uzsigulejo-neleisk kandim sugrauzt blink.gif
Atsakyti
aš turiu nusipirkus tų juostelių, bet neprisėdu pabandyt, kartą atsisėdau, bet šuniukas aplink lakstė, neleido susikaupt tai nieko ir nesumeistravau, bet tos juostelės visdar laukia savo eilės happy.gif
Atsakyti
pirma kart matau ir girdziu apie toki dalyka g.gif kur rasti paaiskinimus kaip ji daryti?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 09 16, 16:58)
pirma kart  matau ir girdziu apie toki dalyka  g.gif    kur rasti paaiskinimus  kaip ji daryti?

mazyte pamokele,labai aiskiai parodyti paveiksliukai smile.gif http://biser.info/node/41607
Atsakyti
kriepiuosi i tas kurios seniau gamina tokius papuosalus 4u.gif man labai negrazu nugarele apklijuota ar apsiuta odele,dar pakabukai ar apyrankes nekrenta i aki,bet kaip su auskarais?as vienus darau bet jau man galvos skausmas kaip paslept tuos galus g.gif sorry uz kokybe-fotkinu su kamera,tai sunkiai sekasi nesudrebinti rankos blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2010 09 16, 16:42)
kriepiuosi i tas kurios seniau gamina tokius papuosalus 4u.gif man labai negrazu nugarele apklijuota ar apsiuta odele,dar pakabukai ar apyrankes nekrenta i aki,bet kaip su auskarais?as vienus darau bet jau man galvos skausmas kaip paslept tuos galus g.gif
filcą gali dėti iš kitos pusės, klijuoti bandyti jei oda negražu smile.gif (lygtai filcas vadinas tie veltinio lapai tokie)

Atsakyti
apie filca zinau,as odele apverciu ir graziau atrodo,bet itariu cia ne oda ar kitos uzdengimo priemones kaltos-reikia igudziu net apklijuot doh.gif
Atsakyti
as tai gal apsiuciau

_I_I_I_I_I_I_I_I_

tokiu principu
Atsakyti