Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

Jei galima, tai as ir cia savo sutazo darbelius parodysiu blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Vaikiska apyranke
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2010 09 20, 17:03)
Jei galima, tai as ir cia savo sutazo darbelius parodysiu blush2.gif

aisku galima-kuo daugiau musu tuo smagiau thumbup.gif pirma ir vaikiska tokios meilutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2010 09 20, 14:22)
aisku galima-kuo daugiau musu tuo smagiau thumbup.gif pirma ir vaikiska tokios meilutes 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gal galit kas ikelt nuotraukėles kaip visa tai daroma nio A iki Z ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristeram @ 2010 09 22, 11:03)
Sveikos gal galit kas ikelt nuotraukėles kaip visa tai daroma nio A iki Z ax.gif

pirmam šios temos puslapyje yra pamokėlė, juk lapų ne 50, netingėk pasiskaityti ax.gif
Atsakyti
O kokia puiki tema, mano mylimam užsiėmimui bigsmile.gif

Rodau kelis, turiu daug, bet foto reikia perkelti.
user posted image

user posted image

Beje, aš kitos pusės neklijuoku niekaip schmoll.gif. Gražiai užbaigiu, užslepiu galiuką ir viskas
Atsakyti
Forget-labai zavus pakabukai 4u.gif o melynas jei is sono ziuriu i zuviuka panasus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zymanau: 22 rugsėjo 2010 - 11:31
QUOTE(Forget @ 2010 09 22, 12:47)
Beje, aš kitos pusės neklijuoku niekaip  schmoll.gif. Gražiai užbaigiu, užslepiu galiuką ir viskas

O gal būtų galima pamatyt kitos pusės nuotrauką?
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 09 22, 12:44)
O gal būtų galima pamatyt kitos pusės nuotrauką?

Kad abu jau padovanoti. Nežinau kaip paaiškinti, bet darau visk vienoje plokštumoje, skirtingai nuo pamokėlių. Tarkim žalio su raudonu darbo pradžia yra, žemiau raudono koralo, kur iš žalios juostelės susukta spiralė, jos viduje juostelės pradžia, aplink rudi karoliukai. Tai kai taip pradedi realiai abi pusės gaunasi vienodos. Aišku reikia iš vieno ilgio daryti, nekarpant, tada mažiau baigimų. Nufotografuosiu turimos apyrankės kitą pusę. Nes labai sunku paaiškinti biggrin.gif
Čia mano patys pirmi bandymai.
Atsakyti
Nuostabaus grožio jūsų darbai 4u.gif Negaliu atsižavėti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zizija: 25 rugsėjo 2010 - 00:37
O musu kaime sutazo juosteliu nera cry.gif
Atsakyti
Kokie grazus darbeliai atlikti sia technika,reikia man pabandyt ax.gif
Atsakyti