Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

mergaites pilnai jums pritariu-kekviena ziurim kaip mums atrodo graziau 4u.gif
o del kainos-kai dauguma paklausia kokia tokiu veriniu kaina,kai pasakau,antra kart zinutes retai sulaukiu biggrin.gif bet si kart nusipiginau-greiciausiai palaikysite mane kvaila,bet uzsakove buvo labai serganti moteris,siip niekada nekreipiu demesio art sveikas ar ne,bet siam variantui,gaila buvo zmogaus smile.gif norejosi jai dziaugsmo nors trumpam smile.gif
Atsakyti
Nu žinokit aš irgi dažnai susiduriu su tokia dilema - gaila žmogaus, tai kokia bobulytė pensininkė, tai jauna mama, tai vėl kas - o pasipuošti bent šiek tiek visos nori.Tokiais atvejais ir aš pasipiginu.Galvoju, jau tie keli litai manęs nepraturtins, o žmogui džiaugsmo suteiksiu,gal kada geru žodžiu paminės... Šiaip ar taip, ne viskas pinigine išraiška matuojama... smile.gif
Atsakyti
zymanau, pavydu tokio kruopstumo... del kainu, tai as net nezinau kaip viska vertinti. as vertinu ; originaluma (zinau, kad niekas tokio ne is tolo kaip pas mane neras 4u.gif tai ir vertinu, nesvarbu, kiek darbo buvo), darba, medziagas g.gif siaip man tai sunki tema, praleidziu visus vakarus, plesausi tarp vaiku demesio, nors pirmiausiai turbut tureciau mama o ne menininke but smile.gif , dabar darau va toki, jau antra, manau, kad visada nusipiginu doh.gif bet jei kam sunku su pinigais, matau, kad nori, ar papraso, nuleidziu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 03 gegužės 2011 - 15:12
Pasirodau su pirmu sutaziniu darbeliu.Juosteles labai spurdejo mano rankose.Didysis akmenukas sunkiai pasidave apsiuvamas schmoll.gif dabar bandyciau ne iskart visas tris siuti,tai truputi bordakelis isejo wacko.gif

user posted image
Atsakyti
Ausruze, koks spalviskai grazus ir skoningas darbelis drinks_cheers.gif wub.gif Mielai uzsideziau ir eiciau iskelta galva thumbup.gif Labai zavingas darbelis, man labai prie sirdies zalios-violetines derinys. Laiminga bus tokio grozio seimininke wub.gif

mėnulis, dailus ir idomus auskariukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2011 05 04, 10:15)
Laiminga bus tokio grozio seimininke  wub.gif

Aciu desrele-lt ,seimininke busiu as pati biggrin.gif ,kadangi pirmas bandymas abieju techniku,tai dar droviuosi siulyti kitiem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2011 05 04, 10:15)
Ausruze, koks spalviskai grazus ir skoningas darbelis  drinks_cheers.gif  wub.gif Mielai uzsideziau ir eiciau iskelta galva thumbup.gif Labai zavingas darbelis, man labai prie sirdies zalios-violetines derinys. Laiminga bus tokio grozio seimininke  wub.gif

mėnulis, dailus ir idomus auskariukai  thumbup.gif

Aciu, stengiuosi kuo idomiau, kad nebutu jau buve pas nieka panasiai. Beja, mano facebooko profilis parase su daugeliu darbu, sutazo ten nelabai daug, bet netrukus atsigriebsiu, sumaniau sagiu linija. Tai kurios norit, gal galit prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 05 03, 15:40)

vat butent apie ta sikart ir sakau 4u.gif istiesu nenuolaidizauju bet,kartais galima....

QUOTE(mėnulis @ 2011 05 03, 17:10)

idomus auskariukai-bet mieluciai thumbup.gif as ir derinuosi tarp mamos,zmonos,rankdarbiu manijakes o dabar dar ir suniuko dresiravimo lotuliukas.gif o dar tas pavasaris-visai smegeneles isuze biggrin.gif

QUOTE(Ausruze @ 2011 05 03, 18:29)

apsiuk pradzioj su viena,as ir kiek esu apsiuvusi-graziau gaunasi kai pradedu su viena smile.gif bet ziauriai grazios spalvos-as zalios nemegstu,bet man taip grazu paziureti 4u.gif
Atsakyti
nieko naujo,bet.... biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zymanau: 13 gegužės 2011 - 18:35
4u.gif wub.gif zymanau labai fantastiskai grazu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2011 05 13, 20:50)

didelis ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 05 02, 13:07)