Įkraunama...
Įkraunama...

Sutažas

na pasirodysiu ir dar karta as su auskariukais smile.gif

user posted image
Papildyta:
jeigu leisit ir as pakomentuosu smile.gif
QUOTE(Ausruze @ 2011 08 02, 17:56)

labai dailu thumbup.gif labiausiai patiko paskutiniai smile.gif

QUOTE(juratere @ 2011 08 07, 13:48)

kaip pirmas darbas tai pagirtina vien del to kad imeisi ir isbandei, bet siaip tobuleti yra kur, tik as nebuciau pirmam kartui tokio dideio darbo uzsibrezusi, bet siaip kaip ir man cia truputi per tamsu, reiktu gal pazaisti su sviesesniais karoliukais ar juostelem, na bet sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja_ @ 2011 08 08, 12:12)
kaip pirmas darbas tai pagirtina vien del to kad imeisi ir isbandei, bet siaip tobuleti yra kur, tik as nebuciau pirmam kartui tokio dideio darbo uzsibrezusi, bet siaip kaip ir man cia truputi per tamsu, reiktu gal pazaisti su sviesesniais karoliukais ar juostelem, na bet sekmes smile.gif

Aciukas,Leja,jo jo,as jau dabar matau,kad mano blynas per didelis,kaip pirmam kartui,ir toks Jovalas gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasigyrimui: rinkinukas "25"
user posted image
user posted image

Juratere, pirmasis blynas - šaunus, ir manau spalvos gražiai dera, tai kad tamsios - gi ne visos šviesios ar spalvotos kasdien vaikščioti norim lotuliukas.gif man spalvos patinka mirksiukas.gif

Jolanna, kadangi kaip pavyzdukas mano apyrankė, tai ir atsakysiu - siūti galima ir prie pirmosios išorinės juostelės, bet jei nepataikysi su spalva, įtempimu ir siūlo kampu su juostelės siūlų kampais, matysis tas siūlas ir nebus gražu. Siūlau siūti per antrąją juostelę.
Bet jei nesi kamikadzė ir nenori apsiuvinėti stambių dirbinių, ar tų kur daug teks išpjaustinėti ir apsiuvinėti, panašų efektą pasieksi su klijais - merginos klijuoja ir bėdos nemato - ir greičiau, ir pirštai sveikesni manau lieka g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 04 30, 17:00)
Temutėje tokia tyla, tai pasirodysiu aš:

"Šokoladas"
user posted image
user posted image

Blogosios pusės nėra, jos absoliučiai vienodos, ką laikau dideliu savo pasiekimu  biggrin.gif

Labai gražus darbas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanna @ 2011 08 08, 11:55)
Mergaitės, o norint va taip va blogą pusę oda apsiųti, ją reikia prisiųti prie kraštinės sutažo juostelės?

aš tai klijuoju moment crystal klijais smile.gif

ačiū, Godaliepa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 08 08, 20:50)
aš tai klijuoju moment crystal klijais  smile.gif

Forget pasirodyk ka gamini wink.gif
Atsakyti
Aišku, ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Apyrankė smile.gif

user posted image

Atsakyti