Mes mažą reikaliuką padarom ant puodulio, bet didelis, tik i trusikėlius už kampo
.O puoduką manau reikia pirkt paprastą, be jokių bajerių...

QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 03 23, 00:03)
Man iskilo toks klausimas, jei vaikas (2 metų ir 4 mėn) nenubunda nakti, ar ji reikia zadinti tam kad pasodint ant puodo. Tokiu atveju man reiketu uzsistatyti zadintuva tam tikrai val kada vaikas mazdaug sisiot noretu ir keltis paciai bei zadint vaika, ar leist jam miegot
Jau trecia nakti is eiles vaikas atsikelia tik 5 ryto o pampersas jau buna slapes. Tik siendien nubudo 3 val bet irgi jau pampersas buvo slapias (pastebejkau kad mazdaug apie 1 ir 5 val vaikas daro sysiu).

Nežadinčiau ir nesodinčiau, nes vienas vargas taip būtų... Naktiniam (ne)siusiojimui, matyt, turi subręsti pūslytė ir/ar atitinkami raumenukai - man atrodo, kad niekaip "neištreniruotum"

Mano vaikis nustojo naktimis siusioti į lovą tuo pačiu metu kaip ir dienomis, bet labai daug vaikų naktimis siusioja gerokai ilgiau...
Mūsų puodukas ir paprasčiausias. Sėdasi be problemų. Jau mokėjo pasiprašyt ir dideliam ir mažam, bet kažkaip jau kelintą dieną vėl nebepasiprašo
Na, neprarandu kantrybės

Aciu Jums mamos uz ikvepima sodinti ant puoduko! Maniskis 12 menesiu sededavo ir kiekviena karta, kai tik pasakydavau psss darydavo... Po to, mes kelemes i kita buta, viska uzmeciau, ir po menesio jis nebenorejo sestis visai! Tiesa sakant jis visur nori begti siaip ar taip. Netgi nufotografuoti pasui buvo didele problema, pagaliau turejom pasodinti ant tecio keliu.
Bet net jei pasedes kelias sekundes ant puodelio kelis kart per diena, yra nauda.
Bet net jei pasedes kelias sekundes ant puodelio kelis kart per diena, yra nauda.
Su tuo sysiojimu į kelnes pastoviai užplaukimai. Jei gavo nors truputį į kelnes padaryti, tai jau ir darys. Mums būdavo per pusdienį visas kelnes sušlapindavo.
Kurios turit berniukus, pabandykit atsistojusius išmokinti sysių daryti. Pasakykit, kad "taip kaip tetis", gal patiks ir nebespyriosis.
Kurios turit berniukus, pabandykit atsistojusius išmokinti sysių daryti. Pasakykit, kad "taip kaip tetis", gal patiks ir nebespyriosis.
O gal galit pasakyt, kokio puodo yra didziausia sedimoji dalis (na skyle ta
) nes maniskio dupce nemaza ir nelabai telpa
Tai jei jam kur nors spaudzia, tai ir nesedi ant puodo
Patarkit prasau

Mūsų irgi nedaro ant puoduko. Jis puikiai supranta kur reikia daryti, bet nenori ant jo sėstis. Bandžiau ir ant klozeto sodinti, niekas nepadėjo. Dabar kai padaro ant žemės paaiškinu, kad labai negražiai jis padarė, kad reikia daryti į puoduką, bet tai tik kalbos... Tikiuosi ateis laikas kai jis pradės prašytis ant puoduko

Reishkia, dar nepribrendo.
knielita, ne vienas vaikas i mokykla su pampersais neeina
Tikrai susipras
knielita, ne vienas vaikas i mokykla su pampersais neeina

naktipuodį turim pati paprasčiausią Chico. nupirkom, kai mažei buvo kokie 8 mėn. iš pradžių sėdėjo be problemų, o kai pradėjo vaikščiuot, tai vis keldavosi. aš jos neverčiasu, palaukėm porą savaitėlių ir vėl pabandėm, tai ir vėl pradėjo sėdėt. tiesa, kartais užeina tokios dienos, kai nenori sėdėt ant puodo. dabar mum 1,4 mėn., kai pasodinu, iškart tik pasodinta padaro. man regis supranta, ko iš jos noriu, nes kartais pasiusioja nors trupuciuka, kad tik palikčiau ją ramybei. dieną būnam be sauskelnių, segam tik eidami į lauką ir nakčiai.
Maniskis irgi pradejo pats atsiseti ir daryti i poduoka kazkur 12 men,aisku ne visada o kaip uzeina, bet poto mes vaziavom i LT pas gimines, ten prabuvom menesiuka ir ten gal ne jo puodukas ar dar kas jam nepatiko,bet kai gryzom namo,jis daugiau nebenori ten eiti
,tik nulipa ir salia i kelnes daro
.Net nezinau ka ir daryti

Patarkit kaip savo meškiuka pasodinti ant puodo, jis ju bijo. Jau tris skirtingus puodus išbandėm nu nesėdasi ant ju. Vos tik bandau pasodinti žviegia kaip pjaunamas ir isitempia kaip stuga nesulenksi. kai pirma karta sodinau buvo jau metai. ir nebuvo paviršius puoduko šaltas bet jam kaži kodėl neopatiko.
Tai dabar daro laikomas ant ranku virš laikraščio, o puoduko bijo, ir tik žaisdabas aprenktas su pėdkelnėm pats atsisėda bet ne kaip ant puoduko o kaip ant kėdutės.
Tai dabar daro laikomas ant ranku virš laikraščio, o puoduko bijo, ir tik žaisdabas aprenktas su pėdkelnėm pats atsisėda bet ne kaip ant puoduko o kaip ant kėdutės.