Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Akvilexxx @ 2012 01 29, 13:33)

Beje, gavau dar mėginuką orchidėjų kremo, tai labai fainas, nu bet už tokią kainą tai nežinau  doh.gif

as naudoju orchideju krema kuri laika, tai superinis tikrai! tikrai labai labai brangus bet ir labai geras, net ir ziema man jis thumbup.gif ir neerzino mano jautrios odos, kai tuo tarpu tas su biciu produktais suerzindavo ir paberdavo oda.. g.gif teko mamai perlest. Gavau dar viena indeli, nezinau ar laikyt kitai ziemai, ar padovanot (truputi gaila..) ar kam parduot..?
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 01 30, 14:55)
as naudoju orchideju krema kuri laika, tai superinis tikrai! tikrai labai labai brangus bet ir labai geras, net ir ziema man jis  thumbup.gif ir neerzino mano jautrios odos, kai tuo tarpu tas su biciu produktais suerzindavo ir paberdavo oda..  g.gif  teko mamai perlest. Gavau dar viena indeli, nezinau ar laikyt kitai ziemai, ar padovanot (truputi gaila..) ar kam parduot..?

as sunaudojau ir krema ir seruma orchideju, tai kremukas kaip kremukas, serumas irgi, tiko ir patiko mano odai, bet kvepalu ten tikrai per daug prideta, pasitepus dar gera valanda jauciuosi kaip pasikvepinus, o veido odai to tikrai nereikia, uz tokia kaina tikrai nepirkciau, yra daug panasiu ir geresniu kremu uz mazesne kaina ax.gif nes cia sumoki dar ir uz laaabai grazu ipakavima ir varda aisku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 30 sausio 2012 - 13:59
QUOTE(Shopaholic @ 2012 01 30, 14:57)
as sunaudojau ir krema ir seruma orchideju, tai kremukas kaip kremukas, serumas irgi, tiko ir patiko mano odai, bet kvepalu ten tikrai per daug prideta, pasitepus dar gera valanda jauciuosi kaip pasikvepinus, o veido odai to tikrai nereikia, uz tokia kaina tikrai nepirkciau, yra daug panasiu ir geresniu kremu uz mazesne kaina ax.gif nes cia sumoki dar ir uz laaabai grazu ipakavima ir varda aisku ax.gif

na as gaunu nemokamai juos, tai man sirdies neskauda del to smile.gif bet jei tektu pirkti tai nezinau ar antra pakuote pirkciau smile.gif
O siaip tai juk uz visus produktus susimokame uz varda, uz pakuote, uz reklama ir tt.. tokie jau prekybos desniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 01 30, 15:02)
na as gaunu nemokamai juos, tai man sirdies neskauda del to smile.gif bet jei tektu pirkti tai nezinau ar antra pakuote pirkciau smile.gif
O siaip tai juk uz visus produktus susimokame uz varda, uz pakuote, uz reklama ir tt.. tokie jau prekybos desniai ax.gif

Nu tas tai jo, daugiau ar maziau, bet tarkim tokiu firmu kaip chanel, dior ir pan kremu sudeti pastudijavus dazniausiai isvis nerasi nieko gero, tai moketi uz paprasta drekikli ne itin geros sudeties, paprastame indelyje, is kurio kabinama pirstais,( o tai velgi yra pigiausias variantas), nu ka as zinau, nesinori moket vien tik uz varda ir reklama, kai galima sumoketi maziau bet jau uz tikrai gera produkta...
Na bet cia jau ne i guerlain tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 30 sausio 2012 - 14:08
Labas diena,norejau Jusu paklaust,ka parekomenduotumet tepti visam veidui,kad efektas butu lyg ideges veidas,kazkas kaip egipto zeme?Krempudru nenaudoju.Aciu
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 02 01, 13:32)
Labas diena,norejau Jusu paklaust,ka parekomenduotumet tepti visam veidui,kad efektas butu lyg ideges veidas,kazkas  kaip egipto zeme?Krempudru nenaudoju.Aciu

Labai patiko guerlain 4 seasons, bet nesenai ismeginau sita is benefit Hoola, nerealus atspalvis, labai naturalus bigsmile.gif dar tokio neturejau ax.gif
user posted image
Atsakyti
O kas geriau padengia veiduka ar Guerlain Terra Inca Bronzer ar meteoritai?
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2012 02 01, 14:00)
O kas geriau  padengia veiduka ar Guerlain Terra Inca Bronzer ar meteoritai?

meteoritai sakyciau, nes jie skirti grynai visam veidukui, galima juos naudoti vietoj sutvirtinimo pudros, pakankamai gerai fiksuoja makiaza, o inca labiau skirta skruostams, nes daug labiau blizga, bet atsargiai galima pereiti per veiduko zonas(nosyte, kakta, smakriuka) su sepeteliu kas lieka nuo skruostu, ir labai graziai sveikai veidukas tada svyti thumbup.gif
Atsakyti
Kas turite meteoritus Perles de Nuit, gal galite atsakyti: kaip juos nusiperki naujus, kaip jie buna supakuoti? Tos dezutes (ipakavimo, meteoritu) buna uzklijuotos ar paprastai atsidaro? ax.gif
Ar buna idetas informacinis lapelis?
Klausiu, nes isigijau siuos meteoritus per tarpininke ir gavau juos ne kokios bukles doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 04 vasario 2012 - 08:22
QUOTE(Malena30 @ 2012 02 04, 09:18)
Kas turite meteoritus Perles de Nuit, gal galite atsakyti: kaip juos nusiperki naujus, kaip jie buna supakuoti? Tos dezutes (ipakavimo, meteoritu) buna uzklijuotos ar paprastai atsidaro?  ax.gif
Ar buna idetas informacinis lapelis?
Klausiu, nes isigijau siuos meteoritus per tarpininke ir gavau juos ne kokios bukles doh.gif .

Nebuna uzklijuota, paprastai atsidaro, viduje yra informacinis lapelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irisinė @ 2012 01 28, 12:00)
Merginos, gal kuri esate bandžiusios Lingerie, Aqua ir Extreme ir galėtumėte palyginti jas? Ar bent kurias dvejas iš jų?
Dėkoju  4u.gif

Jeigu jūsų odytė sausa siūlyčiau tik Parure Aqua. Pati turiu sausą odą, tai ji man labai tinka. Maskuoja vidutiniškai ir drėkina.veidukas būna skaistus.Kitų dviejų turėjau meginėlius, man per sunkios ir sunkaiu skirstosi.
Papildyta:
QUOTE(Irisinė @ 2012 01 27, 15:23)
Gal žinote kur Kaune galima būtų rasti Guerlain stendą, apart Kristianos? Gal netyčia būtų bent kiek pigesni produktai..  ax.gif
Nusižiūrėjau Parure Aqua (nr. 02). Nesate pastebėjusios, kad ji jums kiek paerzintų odą?

Jei esate šviesios odo tai numeriukas 2 tiks.Odos tikrai ji neerzina.
Atsakyti
QUOTE(lorvai33 @ 2012 02 04, 16:58)
Jeigu jūsų odytė sausa siūlyčiau tik Parure Aqua. Pati turiu sausą odą, tai ji man labai tinka. Maskuoja vidutiniškai ir drėkina.veidukas būna skaistus.Kitų dviejų turėjau meginėlius, man per sunkios ir sunkaiu skirstosi.

lingerie sunkesne nei aqua? g.gif na tikrai neteisybe, lingerie yra ir skystesnio pavidalo ir dar maziau maskuoja nei aqua, labai labai lengvute, tik skirta jau misriai odai ji ax.gif
Atsakyti