Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(ingapoc @ 2012 02 20, 18:34)
Merginos, gal kurios patars kurios is siu spalvu duotu naturalu persikini atspalvi?
Dabar isparduotuvej parduoda jei neklystu nuo virsaus trecius, tuos kur kairej pusej skaistaliukai, spalvyte 01, gal kam teko isbandyt?
Guerlain 4 Season blush
http://www.beautyme....rlain7-2008.jpg

man atrodo 01 spalva nelabai ant veido matysis kad isvis padazyta,labai jau sviesus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 liepos 2012 - 22:34
Sveikos 4u.gif man labai reikėtų patarimo iš naudojančių meteoritus blush2.gif susigundžiau labai... nenaudoju kreminės pudros, šiuo metu tik veido kremą ir kompaktinę pudrytę. Įdomu ar meteoritai tiktų tik ant veido kremo? man reikia, kad šiek tiek sulygintų spalvą, šiek tiek maskuotų ir suteiktų skaistumo. Ir kokią spalvą tam reikalui reikėtų rinktis? mano oda šilto vidutinio atspalvio, norėčiau ne į raudonumą spalvos, geriau šiek tiek į rudumą smile.gif nežinau ar aiškiai išdėsčiau ko man reikai, bet tikiuosi aks nors supras ir atsakys blush2.gif
Atsakyti
Na aš turiu meteoritus, bet man jie nieko nemaskuoja, jie kaži ar turi maskuot, čia juk ne pudra.... g.gif O va skaistumo, gaivumo odai tai tikrai priduoda.... wub.gif Ant "pliko" veido irgi galima tept manau, aš niekad nebandžius taip, tik per papudruotą veidą "perbėgu" lengvai... 4u.gif
O spalvos kiek susidariau nuomonę, mažai ką "groja", turiu Beige Chic, bandžiau ir Rose Chic, bet skirtumo nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 27 vasario 2012 - 12:01
QUOTE(Rose Prick @ 2012 02 27, 11:41)
man reikia, kad šiek tiek sulygintų spalvą, šiek tiek maskuotų ir suteiktų skaistumo.

ni ni ni schmoll.gif meteoritai nemaskuoja ir spalvos nesulygina. Pamaskuoja, palygina veido odą tik tuo atveju, jei dengiat ant krempudros, vis tiek tai dar vienas sluoksnis kosmetikos, kuris prisideda prie gražesnio vaizdo, lygesnės odos smile.gif
Atsakyti
o gaila... verysad.gif taip norisi turėti vieną priemonę, kuri atstotų kelias biggrin.gif bet ant kompaktinės pudros turbūt tiktų?
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2012 02 28, 00:06)
taip norisi turėti vieną priemonę, kuri atstotų kelias  biggrin.gif

Taip nebūna.... biggrin.gif Juk ir vaistų neturime, kur išgėrei vieną kapsulę ir pasveikai nuo radikulito, sinusito, gripo ir dar su liekninančiu efektu viskas biggrin.gif taip ir čia, norist idealaus rezultato, tenka papurtyt finiginę ir įsigyt keletą priemonių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 02 27, 12:58)
Na aš turiu meteoritus, bet man jie nieko nemaskuoja, jie kaži ar turi maskuot, čia juk ne pudra.... g.gif  O va skaistumo, gaivumo odai tai tikrai priduoda.... wub.gif  Ant "pliko" veido irgi galima tept manau, aš niekad nebandžius taip, tik per papudruotą veidą "perbėgu" lengvai... 4u.gif
O spalvos kiek susidariau nuomonę, mažai ką "groja", turiu Beige Chic, bandžiau ir Rose Chic, bet skirtumo nepastebėjau  schmoll.gif

man meteoritai ant krempudros graziai atrodo. Priduoda veidui gaivumo, nuima nuovargi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus yra šita kolekcija? Labai norisi apžiūrėti. wub.gif
Atsakyti
perverčiau paskutinius puslapius, lyg ir neradau nieko apie Parure Compact Foundation pudrą, va šitą turiu omeny
user posted image
gal yra naudojusių (ypač su mišria veido oda), kaip atsiliepimai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Lingerie de peau
user posted image
gal kasnors galite pasakyti kokiai ji odai? ar neparyškina išsausėjusių vietų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 03 05, 11:55)
Lingerie de peau
gal kasnors galite pasakyti kokiai ji odai? ar neparyškina išsausėjusių vietų?  4u.gif

Truputėlį gali paryškinti, jei yra pasausėjusių vietų. Man ji paryškindavo, nes žiemą oda buvo išsausėjusi. Geriau tinka aqua tuomet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 liepos 2012 - 22:36
QUOTE(Linutelia @ 2012 03 05, 11:15)
Truputėlį gali paryškinti, jei yra pasausėjusių vietų. Man ji paryškindavo, nes žiemą oda buvo išsausėjusi. Geriau tinka aqua tuomet  smile.gif

aqua man beveik nieko nemaskavo blush2.gif tokia kaip vandenėlis..
o kaip lingere maskuoja? 4u.gif gal pavasariui būtų tinkama.. ar nenuplaukia nuo veido ? 4u.gif
Atsakyti