Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(Lopez @ 2012 03 30, 23:04)
Gundausi smile.gif  o kuris numeriukas buvo per tamsus? As turiu lingerie nr2, man jis kaip ir tinka, bet gal kiek sviesokas. Taciau kaip suprantu, parure gold yra kiek tamsesni atspalviai, tai tikriausiai nr 2 pats tas butu?

Gold daug tamsesni. As aqua 3 pirkau, o gold reiktu 2.
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif tikrai puikus rezultatas su parure gold! Man labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2012 03 27, 08:57)
Dekoju uz atsakyma pasidairysiu i 4 seasons, o mano oda nera sviesi nors i soliariumus nevaikstau...  smile.gif

4 seasons tai sakyčiau tamsi gerokai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 03 31, 09:57)
As irgi siuo metu turiu Liengerie 3iuka, ir pirkau Gold 3 , tai atrode laaabai graziai, bet buvo siek tiek per tamsi..tai jei jums Liengerie 2ukas siek tiek per sviesi Golda manau bus pats tas  drinks_cheers.gif , tuo labiau kad jau vasara 'ant nosies' smile.gif

ir aš nuo naujų metų tepu lingerie 3 ir ji tikrai nėra tamsi, o aš taip pat šviesi, įsoliariumą nevaikštau, o vasarą tepu parure extreme nr.4 kai jau padegu saulėje
man jau trečias vasara bus per šviesu, reiks pirkti irgi pabandyti gold, manau , kad patiks smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 04 03, 23:18)
ir aš nuo naujų metų tepu lingerie 3 ir ji tikrai nėra tamsi, o aš taip pat šviesi, įsoliariumą nevaikštau, o vasarą tepu parure extreme nr.4 kai jau padegu saulėje
man jau trečias vasara bus per šviesu, reiks pirkti irgi pabandyti gold, manau , kad patiks smile.gif  mirksiukas.gif

o jusu kokia oda? ant manes lingerie labai blizga, mano oda mišri verysad.gif labai graziai atrodo, bet blizgesys nenormalus.

Pasidovanojau lūpų dažus iš pavasario kolekcijos Guerlain Shine Automatique Le Rouge Brilliant Hydratant № 261 wub.gif

http://kosmetista.ru...zivi/21991.html
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 04 06, 21:58)
ant manes truputi kitaip atrodo, bet irgi labai graziai wub.gif pirkau kristutej už 119 lt, čia nauja pavasario kolekcija wub.gif tekstūra man patiko, galima drąsiai rinktis ir kita spalvą  rolleyes.gif

Pritariu labai faini lubdažiukai gražiai dengiasi, puikiai drėkina, patogus įpakavimas ir pakankamai gerai išsilaiko, pas mane vat toks atspalvis Guerlain Voilette de Madame (101) Rouge Automatique Lipstick
user posted image
user posted image
tik ant mano lupyčiu spalvytė šiek tiek tamsesnė g.gif tikriausiai todėl kad lupos raudonesnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2012 04 07, 10:20)
Pritariu labai faini lubdažiukai gražiai dengiasi, puikiai drėkina, patogus įpakavimas ir pakankamai gerai išsilaiko, pas mane vat toks atspalvis Guerlain Voilette de Madame (101) Rouge Automatique Lipstick
user posted image
user posted image
tik ant mano lupyčiu spalvytė šiek tiek tamsesnė g.gif tikriausiai todėl kad  lupos raudonesnės biggrin.gif

gal galite palyginti su Guerlain Rouge G de Guerlain? Noriu dabar tokių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 04 07, 12:54)
gal galite palyginti su Guerlain Rouge G de Guerlain? Noriu dabar tokių wub.gif

gaila, bet iš Guerlain tik tokius lubdažiukus te naudojau, tai negaliu palyginti ax.gif bet manau kitos merginos palygins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2012 04 09, 21:25)
kainuoja mazdaug apie plius minus 240-260 litu. Tiksliai nepamenu... mazdaug

Fainos tos Guerlain pudros, bet brangokos ax.gif Kolkas tik Aqua is ju turiu, bet tikrai verta kiekvieno cento 4u.gif Sekanti manau bus Gold tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2012 04 10, 21:17)
Fainos tos Guerlain pudros, bet brangokos ax.gif Kolkas tik Aqua is ju turiu, bet tikrai verta kiekvieno cento 4u.gif Sekanti manau bus Gold tongue.gif

geriau viena tokia, nei 5 bet kokios smile.gif gaila, kad man jos netinka, nors ant veido graziai atrodo. man labai greit blizgesys išlenda
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 04 10, 22:23)
geriau viena tokia, nei 5 bet kokios smile.gif gaila, kad man jos netinka, nors ant veido graziai atrodo. man labai greit blizgesys išlenda

Butent drinks_cheers.gif . Kai nusipirkau Aqua, stovi visos kitos nenaudojamos doh.gif O tas blizgesys islenda ir man, bet biski su sausa papudruoju ir liuks 4u.gif Svarbiausia nesausina odos ir veidas tikrai tobulai su ja atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2012 04 11, 10:51)
Butent drinks_cheers.gif . Kai nusipirkau Aqua, stovi visos kitos nenaudojamos  doh.gif O tas blizgesys islenda ir man, bet biski su sausa papudruoju ir liuks 4u.gif Svarbiausia nesausina odos ir veidas tikrai tobulai su ja atrodo wub.gif

deja, bet bet man ir sausa pudra nepadeda schmoll.gif žodžiu ne mano odai jos. nusižiūrėjau rudeniui givenchy, labiau tinka. pavasarį ir vasarą nenaudoju kreminiu. rudeni nupirksiu givenchy biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 11 balandžio 2012 - 14:21