Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(super_wife @ 2012 06 07, 22:22)
Apie ka butent tie pasisakymai? Nesu turejusi pries situs meteoritus jokiu,bet tikrai sake,kad sitie ne patys paciausi,bet skaiciau ir geru atsiliepimu pirkusiu jau mergaiciu 4u.gif Todel uzsimaniau pati pabruzinti blush2.gif

aš turiu meteoritus "Fresh pink" iš to miniukų rinkinio. Bet čia užsiskaičiau, kad jie lyg ir neoriginalūs g.gif Na nežinau. Aš juos labai retai naudoju, kai kur nors išeit "į liaudį" reikia.
O dėl šitų naujų Perles d'Azure, tai aš irgi esu juos iš Sephoros užsisakiusi. Laukiu. Sephoroje skaičiau tokius neigiamus atsiliepimus, kad jie jokio efekto neduoda, ant veido visai nesimato, neverti tokios kainos ir t.t. Bet yra ir komentarų, kad jie nerealūs. youtube yra keli rusiški klipukai apie juos. Ten viena rusė moteris, kuri turi meteoritų kolekciją, kalba, kad jie nerealūs, pirks ir antrą dėžutę kol jų dar yra. Tik sakė, kad atsargiai su tais mėlynais rutuliukais, nes jie labai minkšti ir gerai pigmentuoti, todėl galima pasidaryti "avataro" veidą biggrin.gif Na, pažiūrėsim - pamatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 08, 13:13)
aš turiu meteoritus "Fresh pink" iš to miniukų rinkinio. Bet čia užsiskaičiau, kad jie lyg ir neoriginalūs  g.gif  Na nežinau. Aš juos labai retai naudoju, kai kur nors išeit "į liaudį" reikia.
O dėl šitų naujų Perles d'Azure, tai aš irgi esu juos iš Sephoros užsisakiusi. Laukiu. Sephoroje skaičiau tokius neigiamus atsiliepimus, kad jie jokio efekto neduoda, ant veido visai nesimato, neverti tokios kainos ir t.t. Bet yra ir komentarų, kad jie nerealūs. youtube yra keli rusiški klipukai apie juos. Ten viena rusė moteris, kuri turi meteoritų kolekciją, kalba, kad jie nerealūs, pirks ir antrą dėžutę kol jų dar yra. Tik sakė, kad atsargiai su tais mėlynais rutuliukais, nes jie labai minkšti ir gerai pigmentuoti, todėl galima pasidaryti "avataro" veidą biggrin.gif Na, pažiūrėsim - pamatysim  mirksiukas.gif

bigsmile.gif nu as juos sulauksiu kita savaite ir bus proga pasidazyt iskarto bigsmile.gif tik su sepeteliu dar klausymas,koks geresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 06 08, 13:13)
Tik sakė, kad atsargiai su tais mėlynais rutuliukais, nes jie labai minkšti ir gerai pigmentuoti, todėl galima pasidaryti "avataro" veidą biggrin.gif Na, pažiūrėsim - pamatysim  mirksiukas.gif

geriausia iskart mėlynus išimti ir pasilikti kaip šešėlius, nes net visų rutuliukų dulkytės indelio dugne odą dažo mėlynai, tikrai labai atsargiai su šiais meteoritais reikia. O šiaip neįspūdingas efektas ant odos lyginant su kitomis limituotomis versijomis.
Papildyta:
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2012 07 10, 10:48)
Laba diena, gal kuri uzmatete musu kristianuose Terra Azzurra? Noriu isigyti.  4u.gif

Lietuvoje šios serijos nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2012 07 10, 13:41)
geriausia iskart mėlynus išimti ir pasilikti kaip šešėlius, nes net visų rutuliukų dulkytės indelio dugne odą dažo mėlynai, tikrai labai atsargiai su šiais meteoritais reikia. O šiaip neįspūdingas efektas ant odos lyginant su kitomis limituotomis versijomis.

aha, dėl mėlynų visiškai pritariu. Turiu juos, tai keli mėlyni sudaužyti, aptrupėję ir visi meteoritai buvo pasidengę ta mėlyna dulke, kempinėlė visa mėlyna. Bet kiek naudojau, tai tikrai nesiskundžiu, patiko man jie. Aš naudoju vietoj pudros. Tiesa, visi mėlynieji yra nugrūsti į dėžutės dugną biggrin.gif 4u.gif Šepetukas tai labai mielas. Vienu žodžiu - žaislų užsipirkau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam teko isbandyti melynaji lupu blizgi/ Ydomu koks efektas?
Guerlain's Emilio Pucci Lip Gloss in 03 Sparkling Sea
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 07 11, 13:06)

Pati nebandžiau, bet internete yra pavyzdžių. Kaip suprantu nugesina lūpų raudonį.

Terra Azzurra
Terra Azzurra 2
Terra Azzurra 3
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 07 11, 12:06)
Guerlain's Emilio Pucci Lip Gloss in 03 Sparkling Se
http://3.bp.blogspot...luelipgloss.jpg

čia pasisako apie tą blizgį. Rusų kalba http://www.youtube.c...feature=related 4u.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie Guerlain lingerie de peau (kompaktine) kreminę pudra.
user posted image
Pas mane spalva nr3, naturel. Labai šauni pudrytė. Niekada nemaniau, kad kremines pakeisiu į šią, bet kolkas naudoju ir minusų joje neradau.
Labai gražiai dengiasi, sulygina veido odą, veidas atrodo gaivus. Dar yra consealer'is, spalvytė irgi labai tinka spuogeliams maskuoti, ar paakiams, nors pas mane jie nėra tamsūs, tačiau vistiek patepu 4u.gif
Vienintelis šios pudros minusas, maža pakuotė, nes pudrytės yra tik 9 gr. Kadangi ją naudoju dar nepilną mėnesį, bet ne kasdien, todėl truputį gaila, kad vienoje vietoje jau matosi dugnas 4u.gif
O šiaip daugiau minusų joje neradau :
Pakuotė - 10
Produktas -10
Skalsumas - 8
Atsakyti
QUOTE(sirshe @ 2012 07 12, 09:53)
O šiaip daugiau minusų joje neradau :
Pakuotė - 10
Produktas -10
Skalsumas - 8

O kainyte smile.gif?

veidukas kiek supratau nebuna toks 'miluotas' ? Graziai dengiasi ,ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 12 liepos 2012 - 09:12
QUOTE(ingapoc @ 2012 07 12, 10:11)
O kainyte smile.gif?

veidukas kiek supratau nebuna toks 'miluotas' ? Graziai dengiasi ,ane?

o ka reiskia "miluotas" ? 4u.gif kaina tai kosminė, uz tokį daiktelį 209 lt blush2.gif
man tai labai graziai dengiasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirshe: 12 liepos 2012 - 12:33
QUOTE(sirshe @ 2012 07 12, 13:33)
o ka reiskia "miluotas" ?  4u.gif 

biggrin.gif
nu as aisku labai cia gerai parasiau.. miltuotas norejau pasakyt smile.gif, ta prasme kai buna lb matyt kad kompaktine deta..bet kaip supratau su sita viskas ok..bet kaina tai tikrai kosmine! Keista, net uz kremine kiek brangesne..
Atsakyti
Ateinu su naujais atsiliepimais apie Guerlain secret de purete veido prausiklį.
user posted image
Visų pirma negaliu nepaminėti kvapo, kaip ir beveik visa Guerlain kosmetika, taip ir šis prausiklis skleidžia labai malonų prabangaus prausiklio kvapą wub.gif
na o dabar apie patį produktą :
Naudoju jau gal pusę mėnesio ir esu patenkinta. Nes po šio prausiklio pas mane lyg ir apmažėjo spuogelių, apskritai veidas tapo gaivesnis, šviesesnis bei švaresnis. Jis yra putų konsistencijos, tačiau šiek tiek sudrėkintomis rankomis jis dar geriau skirstosi ant veido. Bet ar antrą kartą pirkčiau dar nežinau, žiūrėsiu ar bus skalsus g.gif
Atsakyti