Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain

QUOTE(corvette1965 @ 2013 01 04, 16:23)
Tai presuoti meteoritai - spalvota presuota pudra už beveik 500 lt. g.gif ... nu nieko sau lotuliukas.gif

Turėjau ir rutulinius meteoritus, ir presuotus - man efektas visiškai toks pats, tik presuoti labai prabangiai supakuoti, metalinė pakuotė - meno kūrinys, sunkaus metalo, rankose labai miela ir patogi.
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2013 01 03, 22:24)
Turiu siuos, labai patinka.
Guerlain seseliai man Nr. !. Viena palete turiu nuo 2008 m. niekaip sunaudoti negaliu, pirkta ne LT.

drinks_cheers.gif , as irgi jau turiu, superiniai seseliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita1972 @ 2013 01 04, 17:29)
Turėjau ir rutulinius meteoritus, ir presuotus - man efektas visiškai toks pats, tik presuoti labai prabangiai supakuoti, metalinė pakuotė - meno kūrinys, sunkaus metalo, rankose labai miela ir patogi.

Bet kaip suprantu, juos pildyti galima. Ta prasme, ta pakuotė daugkartinė. Išnaudojai, ir gali vėl nusipirkus įsidėt papildymą?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 01 04, 19:27)
Bet kaip suprantu, juos pildyti galima. Ta prasme, ta pakuotė daugkartinė. Išnaudojai, ir gali vėl nusipirkus įsidėt papildymą?

Taip, tikrai ją galima keisti. O metalinis dėkliukas tikrai patvarus, nesibraižo.
Nieko gražesnio rankose nesu turėjusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita1972 @ 2013 01 04, 19:32)
Taip, tikrai ją galima keisti. O metalinis dėkliukas tikrai patvarus, nesibraižo.
Nieko gražesnio rankose nesu turėjusi smile.gif

Jop, ir papildymai daug pigesni ax.gif O jūs LT pirkot presuotus meteoritus? Nes aš jau prabėgau visas Kauno Kristianas ir nė vienoj neturi g.gif
Atsakyti
QUOTE(corvette1965 @ 2013 01 06, 14:50)
Jop, ir papildymai daug pigesni ax.gif  O jūs LT pirkot presuotus meteoritus? Nes aš jau prabėgau visas Kauno Kristianas ir nė vienoj neturi g.gif

ne, parvežė man dovanų iš užsienio smile.gif brangūs jie labai, gal dėl to LT sunku rasti, bet prieš metus tikrai mačiau Kauno Akropolio Kristianoje.
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimais apie šį grožį
user posted image
Guerlain cruel gardenia - tai tarsi švytėjimo suteikianti pudra. Naudoju ją kontūravimui, kartais vietoj šešėlių. Labai gražiai dengiasi, ilgai išlieka, prabangus švytėjimas ant odos. Šiaip labai smagus dalykėlis, graži pakuotė, išskirtinis dizainas.
Apskritai visa Guerlain kosmetika man yra nr. 1. Nes jie moka suderinti ir gerą produktą ir puikų įpakavimą viename. Taigi mano poreikius patenkina 4u.gif
beje, ši kosmetika man naudojasi labai ilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 03, 21:00)
ne, aš apie presuotos meteoritus  smile.gif

g.gif Galvojau, kad apie sita pudra kalbate, nes daug kur apie ja esu skaiciusi, kad tik virsutinis sluoksnis duoda svytejimo, o paskui lieka paprasta pudra.
user posted image

Tuo tarpu apie siuos presuotus meteoritus, nesu to girdejusi, skaiciau, kad ju efektas toks pats kaip ir nepresuotu meteoritu, bet tikrai ne tik virsutinis sluoksnis, o visa priemone iki galo g.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
Graži dėžutė šių meteoritų ir tie juodi svarowski labai puošia, bet tikėjausi, kad bent koks skirtumas yra. Na, kad, pvz., jie daugiau sutvirtina makiažą, sutiekia ne tik švytėjimo bet ir matiškumo, turiu omeny, kad gali kreminės pudros blizgėjimą pataisyti.
Atsakyti
QUOTE(corvette1965 @ 2013 01 06, 23:35)
Graži dėžutė šių meteoritų ir tie juodi svarowski labai puošia, bet tikėjausi, kad bent koks skirtumas yra. Na, kad, pvz., jie daugiau sutvirtina makiažą, sutiekia ne tik švytėjimo bet ir matiškumo, turiu omeny, kad gali kreminės pudros blizgėjimą pataisyti.

Jie koreguoja makiažą, nes vienos spalvos čia yra matinės, o kitos blizgios, aš turėjau klasikinius mythic presuotus meteoritus, tad jais užbaigdavau makiažą - dėdavau ant kreminės pudros.
Atsakyti
QUOTE(corvette1965 @ 2013 01 07, 00:35)

Jeigu jie daro tą patį, kaip ir kiti - kas man atrodo logiška, jei taip pat vadinasi - tai pataiso truputuką krempudros blizgėjimą. Tiksliau, visai jį nudusina ir prideda kitą, savo meteoritišką blizgėjimą biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau atsiliepimu apie si seruma, gal kuri naudojat?

Guerlain Abeille Royale Youth Serum.
user posted image
Atsakyti