Turiu klausimėlį ir aš
Sportuoju. Treneris rekomendavo geri L-karntiną, nes noriu truputį "padeginti" riebaliukus. Gerti jį rekomendavo pusvalandį prieš treniruotę ir prieš einant miegoti - šis paskutinis varintas man įdomiausias

Negi aš miegosiu ir deginsiu riebaliukus

Svajonių išsipildymas.

Ar galėtumėte paaiškinti poveikį?
Na ir dar toks vienas klausimas - neklausimas, tiesiog noriu, kad įvertintumėte mano pastangas ir jei ką nors darau netaip - kažką patartumėt.
Na, štai - mano ūgis 169, sveriu apie 59 kg (su rūbais daugiau

). Darbas sėdimas . Riebalai kaupiasi apie juosmenį ir ant klubų. Na, iš tiesų noriu ryškesnės talijos. Taigi sportuoju - dabar kažkaip tik 2 kartus į savaitę ir dažniausiai savaitgalį, bet pagal sudarytą programą - visada kardiotreniruoklis 30 min! o po to treniruokliai. Taigi, svoris nekrenta. Valgau: ryte - avižiniai dribsniai su jogurtu ir po to kava (jau čia kaip Tėve mūsų), pietum - labai dažnai lydeka (kokiu 200 gr) ir burokėlių salotos (netgi be majonezo, na nebent labai retai), o jei ne lydeka pietum, tai tada ar varškės apkepas, ar kas nors iš vištienos - bulvių nevalgau su mėsa, net ryžių nevalgau! Po pietu iškarto nieko negeriu, tik po pusvalandžio - arbata. Vakarienei kokia nors silkė arba salotos, kartais rūkytos mėsos su daržovėm, na dar mandarinai.

Tai būna apie 18-19 val. Iki miego geriu kokios arbatos. Miegoti einu apie 23 val. Na, aišku, kartais suvalgau vieną mažą šokolanini saldainį "raudonoji aguona", nes kavą ir arbatą geriu be cukraus, todėl labai norisi saldumyno
Ką reikia pakeisti?
Mielai valgyčiau vakare keptas bulves su raugintais agurkais

Bet žinau, kad negerai...
Labai lauksiu atsakymo

Man labai svarbi Jūsų nuomonė