Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

Labas rytas 4u.gif vakar lovoj skaičiau Mano vaikai norėjo gyventi, laabai įdomu biggrin.gif išgersiu va prie kompo kavos ir eisiu dar paskaityt, turiu laisvą rytą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 16, 20:21)
Cia rasau, kad ir kitos kaunietes rastu JOTEMA :
Vaziuojant link kliniku nuo Taikos pr. pravaziavus Taikos - Savanoriu sankriza pirma gatvele i desine, ji bus pries technikuma. Pasukus i ta gatvele - pirma gatvele i kaire smile.gif Ir po to vaziuoji, ziuri i desine, vienam grotuotas kiemas- pravaziuoji, antram kieme tokiam grotuotam suki i ji ir ten tokia aikstele. Siaip pries isukant i kiema ir paciam kieme turetu buti iskaba - PICOLINE. Tai tam kieme reikia eiti iki pacio galo ir tokia niekio neipatinga laiptine ant kurios maza iskaba - Jotema, bet as pirma karta iejau i kiema, nieko neradau, bet ten vyrai dirba kazkokie, gal koks servisas ir paklausiau kur leidykla, zodziu su zmonem galima kalbetis  lotuliukas.gif bile ta kiema atrast  lotuliukas.gif
Jezau tikiuosi supratai..  blush2.gif

Viska supratau biggrin.gif Aciu 4u.gif Bet 'lengvoj' vietoj isikure, matyt tikrai labai nenori nieko parduot cool.gif

Labas rytas visoms bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 17, 08:10)
Viska supratau biggrin.gif Aciu  4u.gif  Bet 'lengvoj' vietoj isikure, matyt tikrai labai nenori nieko parduot cool.gif

Labas rytas visoms bye1.gif

Labas rytas, nelabai tikekis svetingo sutikimo, nes ten viena moterele dirba ir ji tik krauna pakuoja viska, o aptarnaut nelabai speja. Matyt jie ten daugiau ruosia knygynam viska, o patys i pardavimus nera labai orientuoti. Todel ypatingos iskabos nera ir vieta ne ypatinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 17, 09:14)
Labas rytas, nelabai tikekis svetingo sutikimo, nes ten viena moterele dirba ir ji tik krauna pakuoja viska, o aptarnaut nelabai speja. Matyt jie ten daugiau ruosia knygynam viska, o patys i pardavimus nera labai orientuoti. Todel ypatingos iskabos nera ir vieta ne ypatinga  4u.gif

Ai man nereik ipatingo sutikimo, tik 'Dazytas namas' noriu nusipirkt biggrin.gif Tikiuos bus, o taip daugiau lyg ir nieko nesu is jos nusiziurejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 17, 08:17)
Ai man nereik ipatingo sutikimo, tik 'Dazytas namas' noriu nusipirkt biggrin.gif Tikiuos bus, o taip daugiau lyg ir nieko nesu is jos nusiziurejus smile.gif

As vakar buvau, 16.20 nieko jau nebuvo, o raso kad iki 17 val dirba bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 17, 09:19)
As vakar buvau, 16.20 nieko jau nebuvo, o raso kad iki 17 val dirba  bash.gif

Nieko sau blink.gif
Sestadieni turbut isvis ne kiek nedirba?
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 09 17, 08:20)
Nieko sau blink.gif
Sestadieni turbut isvis ne kiek nedirba?

Man atrodo ne g.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pagaliau pavyko man vakar paskaityti thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Laba ryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 17, 11:40)
Labas rytas  4u.gif  Pagaliau pavyko man vakar paskaityti  thumbup.gif

Gera foto biggrin.gif
Man taip gera, kad galiu daug skaityti. Nors nuotaikos keistos, kažkokia rudeninė depresija, atrodo nenoriu nieko veikti, tik namie gulėti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 17, 11:53)
Gera foto  biggrin.gif
Man taip gera, kad galiu daug skaityti. Nors nuotaikos keistos, kažkokia rudeninė depresija, atrodo nenoriu nieko veikti, tik namie gulėti..  doh.gif

Aš irgi šiaip turiu laiko skaityt, bet dažnai būna netos nuotaikos, gal rimtai ta rudeninė depresija biggrin.gif
user posted image
Atsakyti