Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 27 namučiai

QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 18, 15:04)
Kur jau aš neskaitysiu tongue.gif
Smalsumas nugali viską lotuliukas.gif

Nu ot rupūžiokė biggrin.gif Kodėl taip greit atėjai, pagal planą man turėjo duoti kas tavoa dresą ir būčiau ištrynusi lotuliukas.gif Bet vistiek, parašai, kad neskaitytų, turi daryt priešingai biggrin.gif Dabar pati kalta, prarasi malonumą, gauti staigmeną biggrin.gif
P.S. tai tuo pačiu parašyk ir adresą savo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 09 18, 15:06)
Dabar kai gerai įsižiūrėjau, gal kai kur ir pražilusios sruogos, bet pleiskanų neįžiūriu  lens.gif

Mes su SS, kažkada knygyne vartėm šią knygą irgi ieškojom pleiskanų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2010 09 18, 14:06)
blink.gif

Negi jau stipresnių akinių reikia?  g.gif

Dabar kai gerai įsižiūrėjau, gal kai kur ir pražilusios sruogos, bet pleiskanų neįžiūriu  lens.gif

Na čia ne mano sugalvota tongue.gif Pati, kol nepasakė, jų irgi neįžiūrėjau. Bet kai žinai, ko ieškoti, kartais randi lotuliukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 18, 14:08)
Nu ot rupūžiokė  biggrin.gif  Kodėl taip greit atėjai, pagal planą man turėjo duoti kas tavoa dresą ir būčiau ištrynusi  lotuliukas.gif  Bet vistiek, parašai, kad neskaitytų, turi daryt priešingai  biggrin.gif Dabar pati kalta, prarasi malonumą, gauti staigmeną  biggrin.gif
P.S. tai tuo pačiu parašyk ir adresą savo  lotuliukas.gif

Tai vistiek malonumas, kai nežinai, ką gausi tongue.gif
Bet aš tau už siuntimą tuomet turiu pervesti turbūt?
Rašau adresą į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar viena knygų lentynų idėja biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Tai vistiek malonumas, kai nežinai, ką gausi tongue.gif
Bet aš tau už siuntimą tuomet turiu pervesti turbūt?
Rašau adresą į AŽ mirksiukas.gif

Tavo atmintis tikrai prasta tongue.gif taigi siunčiu tau knygų gerumo tradiciją, kokie dar siutimo mokesčiai biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau skaitau ir šiandien jau nebežinau, ar man tikrai taip patinka "Mirtis iš miško" rolleyes.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 rugsėjo 2010 - 14:19
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 18, 14:16)
Tavo atmintis tikrai prasta  tongue.gif  taigi siunčiu tau knygų gerumo tradiciją, kokie dar siutimo mokesčiai  biggrin.gif

Na ne tokia ir prasta tongue.gif Aš supratau, kad čia ta akcija. Bet buvau pasiryžusi už siuntimą vistiek susimokėti. Per AŽ išsiaiškinom, kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 18, 15:19)
Skaitau skaitau ir šiandien jau nebežinau, ar man tikrai taip patinka "Mirtis iš miško"  rolleyes.gif  unsure.gif  unsure.gif

Taigi toookia knyga, kaip gali nepatikti doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 18, 15:23)
Taigi toookia knyga, kaip gali nepatikti  doh.gif  ax.gif

Nežinau, man kažkaip to detektyvo daugoka rolleyes.gif bandau toliau skaityt.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 18, 15:08)
Mes su SS, kažkada knygyne vartėm šią knygą irgi ieškojom pleiskanų  lotuliukas.gif

Kratet sitaip, va ir va kaip?
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 18, 15:19)
Skaitau skaitau ir šiandien jau nebežinau, ar man tikrai taip patinka "Mirtis iš miško"  rolleyes.gif  unsure.gif  unsure.gif

Patinka patinka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 18, 15:42)
Kratet sitaip, va ir va kaip?

biggrin.gif Bet žinok radom tongue.gif

Aš jau pradėjau skaityti "Dingusi", intriguoja nuo pat pradžių. Tik dabar jau pajutau, kad nepatogu kažkiek tas kišeninis formatas, paskausta man ranka laikyt, kad neužsiverstų, o ir raidės smulkesnės nei buvo "Kaltė" ax.gif Einu toliau skaityt iki šokių, kol dar yra laiko
Papildyta:
Jau net dizaineriai atidarinėja savo knygynus doh.gif
Atsakyti
Labas,

Pagaliau perskaičiau S. Kingo "Juodajį namą". Likau truputį nusivylusį, labai stengiausi įskaityti kažką tooookio, bet kad jau knyga labai elementari... Pirma dalis („Talismanas“) tikrai labiau patiko.

Vakar pradėjau Lisa See „Baltoji gėlelė ir paslaptingoji vėduoklė“. Kažko patraukė mane į Kiniją... Tokia labai paprastutė knyga, trečdalį jau perskaičiau, labai lengva skaityti, man labai primena „Šokančių žuvų trobelę“.

QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 17, 22:40)
Dabar skaitau Jodi Picoult "Kitas gyvenimas". Kas skaitet sia knyga? Kokie jusu atsiliepimai?

Skaičiau, man geriausia iš visų lietuviškų jos knygų (banginių dar neskaičiau... Taip įsitraukiau, kad per porą vakarų ir perskaičiau smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 18, 10:13)
Vakar lovoj paėmiau iš tų bibliotekinių skaityt I. Sowa "Šviežių aviečių skonis" Prisipažinkit, kas čia dar ją skaitėt?  biggrin.gif  nu nesąmonių nesąmonė.

lotuliukas.gif Aš, aš skaičiau, ne vieną kartą čia rašiau.
Man tai labai patiko, tokių lengvo turinio knygų nedaug skaitau, bet ta labai mane prajuokino. Atsimenu, pati kankinausi su baigiamuoju darbu, o ten mergina kaip tik su magistru kankinosi.... Ir šeima tokia, tarsi pažįstama, ir mergina tokia galvą pametusi... Na, ta prasme už Bridžitą Džouns man daug kartų geriau, kad viskas taip buvo, na, labai pažįstama.
Tai man ta knyga tokia gera, linksma, antidepresinė, antirudeninė.

Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 18, 15:03)
biggrin.gif  Bet žinok radom  tongue.gif

Tai nors ne veltui kratėt lotuliukas.gif

QUOTE(terakota_bum @ 2010 09 18, 15:21)
*Vakar pradėjau Lisa See „Baltoji gėlelė ir paslaptingoji vėduoklė“. Kažko patraukė mane į Kiniją... Tokia labai paprastutė knyga, trečdalį jau perskaičiau, labai lengva skaityti, man labai primena „Šokančių žuvų trobelę“.
Skaičiau, man geriausia iš visų lietuviškų jos knygų (banginių dar neskaičiau... Taip įsitraukiau, kad per porą vakarų ir perskaičiau smile.gif
lotuliukas.gif Aš, aš skaičiau, ne vieną kartą čia rašiau.
**Man tai labai patiko, tokių lengvo turinio knygų nedaug skaitau, bet ta labai mane prajuokino. Atsimenu, pati kankinausi su baigiamuoju darbu, o ten mergina kaip tik su magistru kankinosi.... Ir šeima tokia, tarsi pažįstama, ir mergina tokia galvą pametusi... Na, ta prasme už Bridžitą Džouns man daug kartų geriau, kad viskas taip buvo, na, labai pažįstama.
Tai man ta knyga tokia gera, linksma, antidepresinė, antirudeninė.

* Tai gerai, kad ji panaši į "Šokančių žuvelių trobelę" bigsmile.gif "Trobelės" neskaičiau, bet, reiškia, ji man patiktų rolleyes.gif
Ech, Kinija mane irgi labai traukia rolleyes.gif (knygų įtaka).
** Kaip tik kažką tokio man norėtųsi ir perskaityti dabar. Visgi mane irgi veikia neigiamai rudeniška nykuma verysad.gif Niekada nemėgau rudens...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 18, 15:42)
Patinka patinka. rolleyes.gif

Tikrai.. Atsiprašiau mintyse jau knygos, kad galėjau taip negražiai pagalvoti rolleyes.gif negaliu atitraukti akių. Va tik einu kažką pavalgysiu ir toliau skaitysiu..
Atsakyti