Įkraunama...
Įkraunama...

Delti

O per ta cilofanine dali saulute netrukdo miegoti? Kaip dek sedimos dalies ,jau klausiau , ar pakietinta?
Atsakyti
QUOTE(tulpe5 @ 2012 03 21, 13:34)
O per ta cilofanine dali saulute netrukdo miegoti? Kaip dek sedimos dalies ,jau klausiau , ar pakietinta?

mūsų frog vežimėlis, tai celofanas tikrai netrukdė, nes jį ištrauki kai jau labai uždangstyti nori, celofaninė tik pati kraštinė juostelė g.gif O dėl sėdimos dalies, nu nėra ji skysta, bet ir nėra labai kieta, gi vežimas susilanksto skėčio principu, tai ji turi būti minkšta.
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2012 03 21, 14:52)
mūsų frog vežimėlis, tai celofanas tikrai netrukdė, nes jį ištrauki kai jau labai uždangstyti nori, celofaninė tik pati kraštinė juostelė g.gif O dėl sėdimos dalies, nu nėra ji skysta, bet ir nėra labai kieta, gi vežimas susilanksto skėčio principu, tai ji turi būti minkšta.

Aciu smile.gif
Atsakyti
Man irgi uztrigo Delti Dot. Noriu vasarai, kompaktisko, "masininio". Nors dukrai kolkas 3 men manmau jis mum tiks vasarai prasidejus smile.gif
Atsakyti
Mamos, sakykit, kur Vilniuje ar Panevėžyje yra pirkti Delti Dot? Norisi važiuoti tiesiai ir pasimatuoti, kol kas čia vienintelis variantas iš skėtukų.
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2012 03 30, 12:51)
Mamos, sakykit, kur Vilniuje ar Panevėžyje yra pirkti Delti Dot? Norisi važiuoti tiesiai ir pasimatuoti, kol kas čia vienintelis variantas iš skėtukų.

Delti dot gariunuose maciau yra. Bet man pasirode neisvaizdus...gal del to kad spalva blanki...
Atsakyti
Nusipirkau delti dot. deveta labai nadaug sketuka, man patinka, manevringas. Man nera sunkus, palyginus su pirmuoju Akjax. Taip pat daug patogiau per laiptus nusinesti smile.gif
Atsakyti
oi kokia numirus temele blush2.gif

mergonos pasidalinkit patirtim apie Navington vezimukus.
tai uzsimaniau jo. doh.gif
Domina corvet ir caravel vaziuokles.
Atsakyti
gal dabar kas zino kur naujus delti dot parduoda? g.gif
Atsakyti
Aš tai labai susižavėjau Delti Roma universaliu vežimu, na bet kiek žiūriu internetu, niekur nerandu kur jie parduodami Vilniuje... g.gif
Gal kuri žino/mate?
Atsakyti