Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: l/d Strazdelis

QUOTE(ssaule @ 2012 08 10, 14:04)
Sveikos smile.gif
ar yra siame darzelyje prailginta grupe?

taip, yra
Atsakyti
sveiki, kas gali pasakyti kiek ir kokio amžiau grupių yra patiems mažiausiems? nuo 1-2m ir nuo 1,5-3m ar klystu? labai laukiu ziniu ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmuke @ 2013 03 05, 13:39)
sveiki, kas gali pasakyti kiek ir kokio amžiau grupių yra patiems mažiausiems? nuo 1-2m ir nuo 1,5-3m ar klystu? labai laukiu ziniu ax.gif aciu 4u.gif

Yra dvi lopselines grupes, ten buna vaikuciai iki 3 metu. Atskirai tokios grupes 1-2 lyg nera. Kai mano vaikas ejo i lopseli, tai buvo vaikuciu nuo 1,5 metu, o mazesniu gal net ir nepriima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2013 03 05, 15:46)
Yra dvi lopselines grupes, ten buna vaikuciai iki 3 metu. Atskirai tokios grupes 1-2 lyg nera. Kai mano vaikas ejo i lopseli, tai buvo vaikuciu nuo 1,5 metu, o mazesniu gal net ir nepriima  g.gif

kad internete matau keistas grupes, būtent tokiais skaičiukais, dėl to ir sakau, gal kažkas pasikeitė, ačiū, gal kas dar tiksliau žinos? g.gif
Atsakyti
sveiki,gal kas galite parasyti apie Mazyliu ir Pabiruciu dabartines aukletojas-kokia nuomone,kaip aukletoja Daiva dabar?
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2013 06 28, 08:02)
sveiki,gal kas galite parasyti apie Mazyliu ir Pabiruciu dabartines aukletojas-kokia nuomone,kaip aukletoja Daiva dabar?

Mano vaikas lanke Pabiruciu gr. pries 2 metus. Aukletojos buvo Rita ir Daiva. Rita labai sauni, tokia skirta dirbti su mazais vaikuciais, svelni, demesniga, gera. Daiva kitokia, bet tai nereiskia, kad ji bloga. Ji aktyvesne, gal del to man keistoka su mazais vaikais atrode. lyg nezino kur savo energija panaudoti. Bet negaliu ne vieno bogo zodzio apie ja pasakyti, mano vaikas ja mylejo, mielai pas ja ejo. Ji net ir dabar sutikus gatveje pasiteirauja kaip sakesi. Zodziu, darzelyje visos aukletojos yra super, drasiai keliaukit i darzeliuka 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, o gal kas ką apie priešmokyklines gr. girdėjot? Ar neiškels nuo rudens jų į mokyklą?
Atsakyti
Sveiki, ar labai dideles eiles i Si darzeli?ar imanoma papulti neprilausanciam pagal adresa neturinciam prioritetu?
Atsakyti
QUOTE(musonija @ 2013 10 18, 12:53)
Sveiki, ar labai dideles eiles i Si darzeli?ar imanoma papulti neprilausanciam pagal adresa neturinciam prioritetu?

Eilės tikrai didelės 4u.gif Mes du metus laukėm eilėj, nors užsirašėm vos ne gimus vaikui.
Atsakyti
sveiki, gal yra nauju atsiliepimu apie si darzeli? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

mano dukryte gavo si darzeli ir nuo rugsejo prades lankyti ax.gif Labiausiai nerimauja mama, t.y. as rolleyes.gif Rupi kuo daugiau suzinot apie si darzeli...

Kaip aukletojos? Kokia dienotvarke? Koks maistas?

Gal yra mamyciu su vaikuciais, kurios nuo rugsejo prades naujai lankyti? Butu labai smagu susipazint ir dar vaikucius supazindint. Jei susidraugautu iki darzelio ir patektu i viena grupe, jiems juk daug drasiau butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Darzelis puikus,esu dirbusi ne viename,privaciai,sis tikrai geras,mano vaikai abu ten eina,bet turiu su kuo lyginti,aukletojos tikrai geros,daug veiklos,grazi aplinka,maistas sakyciau normalus,yra vaisiu,bet kaip visur-apkepai,troskiniai darzoviu,nieko kazko ypac isskirtinio,neigiamo,koses....Daug svenciu,puiki muzikos mokytoja.
Atsakyti