Rastika tu dėl mano diagnozės nesuklydai. Tyrimo rezultatai būna po savaitės, tai kita ketvirtad ir bandysiu skambint.
Aš tai tikrai galiu pasakyt, kad nereikia taip dėl visko panikuoti ir dėl ŽPV čia kelti audrų, kas norite darykitės tyrimus, kas nenorit nesidarykit, aš pvz nesidarau ir man atrodo, kad tai nepakeičiama ir žinojimas tik dar labiau glumintų, tačiau aš neraginu kitų nesidaryti šio tyrimo, nes kitos turi savo galvą ir sprendžia pagal save, savo situaciją ir pan.
Daugiau tolerancijos viena kitai ir viskas bus ok.
QUOTE(Rastika @ 2010 09 23, 14:15)
o kiek tau metų, pasakyk daktarui kad jei bus kokiu pakitimu kad nori kad viską pasalintu, jei daugiau neplanuoji seimos pagausejimmo..
man greit 28m,bet jei ir rastų pakitimų,neprašyčiau visko šalinti.O dėl šeimos niekada negali būti tikras,net jei dabar sakyčiau,kad neplanuoju,gal po penkių metų žiauriai norėsiu

QUOTE(saulele1982 @ 2010 09 23, 15:19)
Rastika tu dėl mano diagnozės nesuklydai. Tyrimo rezultatai būna po savaitės, tai kita ketvirtad ir bandysiu skambint.
.
.
tolerancijos tikrai reikia... o tu ketvirtadieni pranesk ir mums tyrimu rezultatus, tikiuosi kad viskas bus gerai

Ailija šaunu kad nusiraminai... palauk pamatysi gyvenimas viską sudėlios i vėžias
ramzyte jauna esi ir tikrai nieko nesišalink

Sveikos mergaites,
šią temą seku, nors man konizacija dar nėra daryta, bet ko gero laukia neužilgo...Istorija tokia: prieš 1,5 metų buvo rasta LSIL ir uždegimas, šių metų balandžio mėnesį ACUS-H, uždegimas nepraėjęs. Gydžiausi macmiror žvakutėmis, ciprinol ir azitrox geriamais antibijotikais. Šiandien pasiėmiau PAP atsakymą - rasta: "tepinėlyje gleivės, eritrocitai, labai daug leukocitų ir bakterijų (vyrauja smulkios lazdelės, proferuojančios cilindrinės ir metaplazmuoto epitelio ląstelės). yra diskeratozės klodeliai ir diskariozė (lengva ir vidutinė). Išvada LSIL+HSIL (su diskeratoze ir uždegimu). Pas gydytoją eisiu tik po savaitės. Aš baisioj panikoj, nes tvirtai tikėjau, kad tyrimas bus geresnis po gydymo, bet...Gal kuri nors galite pakomentuoti, ką reiškia diskeratozė ir diskariozė bei ko tikėtis vėliau...
labai noriu dar vieno
susilaukt
o dabar jau mintys lenda gana ne kokios
šią temą seku, nors man konizacija dar nėra daryta, bet ko gero laukia neužilgo...Istorija tokia: prieš 1,5 metų buvo rasta LSIL ir uždegimas, šių metų balandžio mėnesį ACUS-H, uždegimas nepraėjęs. Gydžiausi macmiror žvakutėmis, ciprinol ir azitrox geriamais antibijotikais. Šiandien pasiėmiau PAP atsakymą - rasta: "tepinėlyje gleivės, eritrocitai, labai daug leukocitų ir bakterijų (vyrauja smulkios lazdelės, proferuojančios cilindrinės ir metaplazmuoto epitelio ląstelės). yra diskeratozės klodeliai ir diskariozė (lengva ir vidutinė). Išvada LSIL+HSIL (su diskeratoze ir uždegimu). Pas gydytoją eisiu tik po savaitės. Aš baisioj panikoj, nes tvirtai tikėjau, kad tyrimas bus geresnis po gydymo, bet...Gal kuri nors galite pakomentuoti, ką reiškia diskeratozė ir diskariozė bei ko tikėtis vėliau...
labai noriu dar vieno

QUOTE(agnute2555 @ 2010 09 23, 13:49)
O del 0 stadijos gal dar paieskok info, gal per mazai skaitei? tik ne lietuviskai ieskok, nes nerasi 

Na, idek tada nuoroda cia, bus labai paprasta visoms manau, nes tokios info tikrai neradau...o ji praverstu ir visoms besidomincioms manau...
QUOTE(mucka @ 2010 09 23, 19:31)
ir tikrai tur4si...nieko komentuoti nenoriu nes ne medikė esu o ir pati neužilgo eisi pas daktarės tai ji tau visą info suteiks

Na štai,praėjo vos trys dienos,ir aš jau turiu PAP atsakymą
rašo,kad viskas tvarkinga,jokių pakitimų
dabar nešiu po poros savaičių savo gydytojai

QUOTE(ramzyte @ 2010 09 24, 12:04)
Na štai,praėjo vos trys dienos,ir aš jau turiu PAP atsakymą
rašo,kad viskas tvarkinga,jokių pakitimų
dabar nešiu po poros savaičių savo gydytojai 

Oi kaip smagu

Man dar iki antradienio laukti žinios.
Ramzyte, super naujienos

[quote=mucka,2010 09 23, 19:31]Sveikos mergaites,
labai noriu dar vieno
susilaukt
o dabar jau mintys lenda gana ne kokios 
Sveikos meginos,
esu 26-rių metų mergina(negimdžiusi) , man taip pat praeita savaite nustate LSIL+HSIL .Atsakyma gavau antradieni, o jau penktadieni ivyko operacija(Antakalnio akuserijos klinikoj) .Operacija vyko greit(su pilna narkoze) 15min., pasalino tas suragejusias lasteles(pries vezine busena). Labai sunku laukti buvo atsakymo ar vezys ar ne(piktybinis ar ne), atsakymas ateina po menesio,bet as susitariau su gydytoja kad po savaites paskambinciau ir man pranestu. Ta savaite buvo kaip kosmaras,iklimpau i didele depresija,buvo labai sunku, kaip ir visada zmogus tikiesi blogiausio. Bet va sioandien gavau atsakyma, kad tai ne piktybinis ir operacija pavyko gerai
Man pasiseke vien del to kad tai buvo anksti pastebeta (laiku padarytas onkocitologinis tyrimas) ir laiku viskas nustatyta.
Labai dekinga esu antakalnio akuserijos ir ginekologijos klinikai uz superini prieemima ir slaugyma.(beje, niekam nedaviau kysio
) O rupestis prilygo privaciai klinikai.
Tad jei jusu laukia tokia operacija nebijokite, tai neskauda, ir viskas praeina greitai, ir neraikia bijoti rezultatu, jei anksti pastebeta, tada rezultatai bus geri
labai noriu dar vieno

Sveikos meginos,
esu 26-rių metų mergina(negimdžiusi) , man taip pat praeita savaite nustate LSIL+HSIL .Atsakyma gavau antradieni, o jau penktadieni ivyko operacija(Antakalnio akuserijos klinikoj) .Operacija vyko greit(su pilna narkoze) 15min., pasalino tas suragejusias lasteles(pries vezine busena). Labai sunku laukti buvo atsakymo ar vezys ar ne(piktybinis ar ne), atsakymas ateina po menesio,bet as susitariau su gydytoja kad po savaites paskambinciau ir man pranestu. Ta savaite buvo kaip kosmaras,iklimpau i didele depresija,buvo labai sunku, kaip ir visada zmogus tikiesi blogiausio. Bet va sioandien gavau atsakyma, kad tai ne piktybinis ir operacija pavyko gerai

Labai dekinga esu antakalnio akuserijos ir ginekologijos klinikai uz superini prieemima ir slaugyma.(beje, niekam nedaviau kysio

Tad jei jusu laukia tokia operacija nebijokite, tai neskauda, ir viskas praeina greitai, ir neraikia bijoti rezultatu, jei anksti pastebeta, tada rezultatai bus geri

Ramzyte super naujienos, galima švęsti jau
egleegle3002 iš tavęs tokių pat naujienų laukiam
Papildyta:
wau dar viena puiki naujiena
sandruskaite,
šaunuole kad viską iškentėjai, o tau kaip suprantu CIN nebuvo

egleegle3002 iš tavęs tokių pat naujienų laukiam

Papildyta:
wau dar viena puiki naujiena

šaunuole kad viską iškentėjai, o tau kaip suprantu CIN nebuvo