Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (5 tema)

Pasiskambinau ir truputi paaiskino. Zodziu bus daroma vietine nejautra ir su elektrine ikaitinta kilpa (LLETZ) bus pasalinamas pazeistas audinys. Cia dar ne konizacija bet labai panasu. Nera ko is anksto nerimauti ir paciai sau grauzti nervus. Taigi nusiteikiu kad viskas bus gerai ir taip ir bus.
Atsakyti
joanaxxxx,nu žinok, kad man čia į konizaciją panašu g.gif
Atsakyti
Manau geriausiai paaiskins viska gydytojas kai nuvyksiu procedurai. Ir labai tikiuosi kad viskas bus gerai. Tik vat nesuprantu kodel is kart reikia operacijos, nejaugi pas mane tokie baisus pakitimai kad juos belieka tik ispjauti? Juk buna kad stebi, gal koki gydyma skiria. Na o man nieko. Gal dar nedaryti tos proceduros, gal begti pasirodyti kitam gydytojui? Gal netgi grizti i lietuva privaciai pas gydytoja nueiti? Ar bent jau uzsiregistruoti kitoje ligonineje kur atsiliepimai geri, o ne vien nusiskundimai?
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 02, 01:41)
Manau geriausiai paaiskins viska gydytojas kai nuvyksiu procedurai. Ir labai tikiuosi kad viskas bus gerai. Tik vat nesuprantu kodel is kart reikia operacijos, nejaugi pas mane tokie baisus pakitimai kad juos belieka tik ispjauti? Juk buna kad stebi, gal koki gydyma skiria. Na o man nieko. Gal dar nedaryti tos proceduros, gal begti pasirodyti kitam gydytojui? Gal netgi grizti i lietuva privaciai pas gydytoja nueiti? Ar bent jau uzsiregistruoti kitoje ligonineje kur atsiliepimai geri, o ne vien nusiskundimai?

As irgi to paties klausiau saves. Ir nuleidau rankas- neuzilgo darysiuos konizacija. Nes 3 gydytojai verte.. O ar tau sake kokio lygio pakitimai. jei HSIL- tai pjauna.. nes tai jau reiskia kad zymus pakitimai (CIN2 arba CIN3 gal net vezys) niekas ju negydo- nezinau ar jie nepagydomi, ar niekas tik nebando paprasciausiai- nes lengviau ispjaut ir viskas.. as irgi vis suku galva kodel cin1 gali pranykti pats, o cin2 jau nebegali??
Atsakyti
Cia ir yra didziausia beda kad as nezinau kas pas mane per pakitimai, raso kad rasta "some abnormalities present on your cervix." tai reiskia keletas anomaliju ant gimdos kaklelio. Ir kad tai nera vezys bet reikia gydyti siekiant isvengti problemu ateityje.
Kuo toliau tuo labiau galvoju kad gal man nereikia leistis operuojant kol nezinau kokio lygio yra tie pakitimai. Sakykit merginos per kiek laiko gauciau atsakyma grizus lietuvoje pas privatu gydytoja darant tyrima? Ir kiek mazdaug tai kainuotu? Galvoju grizti pries velykas ir pasitikrinti lietuvoje, kad dar nors vienas gudytojas pasakytu savo nuomone.
Atsakyti
OCT tyrimo atsakymo aš laukiu kažkur 2 savaites, na o moku apie 50 lt vien už tyrimą, be gydytojo vizito kainos.
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 02, 12:34)
Cia ir yra didziausia beda kad as nezinau kas pas mane per pakitimai, raso kad rasta "some abnormalities present on your cervix." tai reiskia keletas anomaliju ant gimdos kaklelio. Ir kad tai nera vezys bet reikia gydyti siekiant isvengti problemu ateityje.
Kuo toliau tuo labiau galvoju kad gal man nereikia leistis operuojant kol nezinau kokio lygio yra tie pakitimai. Sakykit merginos per kiek laiko gauciau atsakyma grizus lietuvoje pas privatu gydytoja darant tyrima? Ir kiek mazdaug tai kainuotu? Galvoju grizti pries velykas ir pasitikrinti lietuvoje, kad dar nors vienas gudytojas pasakytu savo nuomone.

tai tau gal tik ASCUS rado. tai atipines ploksciojo epitelio lasteles, nenustatytos kilmes.. tai toki tikrai nebutinai pjauti.. gal visgi tikrai tu pasitikrink lietuvoje.. ne tokie jau cia dideli pinigai, juolab, kad zadi gryzt..
Atsakyti
Zadu nueiti pas gyd.ir suzinoti kokio tipo pakitimai, nes kitaip nezinau nei ka galvoti. Bet manau dabar nesileisiu kad pjautu ir susiskambinsiu su gydytoja lietuvoje, paklausiu ka man geriausia tokiu atveju daryti. Kiek laiko uztruktu tyrimai ir jei spesiu viska susitvarkyti per pora savaiciu tai uzsisakau bilietus ir griztu. Per pusantro menesio tikiuosi nieks nepabloges.
Atsakyti
Aš Vilniuj gavau atsakymą po 4d. 4u.gif paprastas OCT kainuoja apie 50lt,skystoj terpej apie 120lt 4u.gif jis tikslingesnis
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 03 02, 13:47)
Aš Vilniuj gavau atsakymą po 4d.  4u.gif  paprastas OCT kainuoja apie 50lt,skystoj terpej apie 120lt  4u.gif  jis tikslingesnis

Kaina is tikruju dideles reiksmes neturi, nes kai cia ejau privaciai tai mokejau 160 svaru uz apziura ir tepineli, tai po to noras praejo eit pas privatu gyd.nes vietiniai ta pati uz dyka daro. Bandysiu susisiekti su savo gydyt.lietuvoje
Atsakyti
Na va prisiskaiciau. Zodziu sia procedura kuri man paskirta daro turint CIN, neraso kokio lygio. Lietuviskai vadinasi elektrokonizacija-plati kilpa kitimo sriciai pasalinti. Tai jei man ja paskyre vadinasi turiu CIN verysad.gif Kuo daugiau skaitau, tuo labiau stogas vaziuoja verysad.gif
Atsakyti
joanaxxxx,įdomu, kokio laipsnio laipsnio CIN ?tikrai nėra dėl ko kad stogas važiuotų, gerai kad CIN o ne vežys, tiesiog po šios procedūros pasiimk kelias dienas ir išgulėk. Žodžiu lepinkis ir nieko nedaryk bigsmile.gif
Atsakyti