Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011

QUOTE(elffeya @ 2010 11 15, 18:42)
censoriuoslady-->
sad.gif na tarkim seneliui, manau, irgi neleistų laiduoti, nes jis tik pensiją gauna...

O galima pvz Akademinių kreditų unijai paduoti paraišką, kad sužinotum, ar gali gauti paskolą, bet pačios paskolos iškart neimti.?

tai ,manau, kad leistu seneliui laiduoti. gi kodel ne? na nebent ta pensija lb lb jau maza butu.
Atsakyti
Kokiu elektroniniu paštu naudojatės??

Mano GMAIL išprotėjo, blokuoja visus laiškus iš mano emailo, visi laiškai "rejectinami" kaip spamas. Tikriausiai dėl tokių pačių laiškų siuntinėjimo darbdaviam... Gal kas susidrūręs esat su panašiom problemom?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinuhė: 16 lapkričio 2010 - 20:07
QUOTE(sinuhė @ 2010 11 16, 20:05)
Kokiu elektroniniu paštu naudojatės??

Mano GMAIL išprotėjo, blokuoja visus laiškus iš mano emailo, visi laiškai "rejectinami" kaip spamas. Tikriausiai dėl tokių pačių laiškų siuntinėjimo darbdaviam... Gal kas susidrūręs esat su panašiom problemom?

aš irgi gmail naudojuosi, man tokių problemų nebuvo, tik vieną dieną per daug išsiunčiau tai rašė, kad pasiektas laiškų limitas per parą biggrin.gif bet kitą dieną vėl viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
sveiki,
norejau paklausti kaip kam sekasi? ar jau kas sulauke teigiamu atsakymu ieskodami darbo patys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojimis1 @ 2010 11 16, 22:26)
sveiki,
norejau paklausti kaip kam sekasi? ar jau kas sulauke teigiamu atsakymu ieskodami darbo patys? smile.gif

man tai visai neblogai manyčiau sekasi, sulaukiau tikrai nemažai susidomėjusių atsakymų, keletas norėjo interviu per skype padaryti, kiti ir be interviu siūlė vietą, vienas darbdavys pats paskambino telefonu dėl darbo pašnekėti, pora pasiūlė anksčiau pas juos dirbusių lietuvių kontaktus, kad pasidalintų patirtimi, informacija apie juos smile.gif Dar nemažai viešbučių rašė, kad kaip ir tikčiau jiems, bet jie pradės įdarbinimą tik nuo sausio. Atsirinkau porą labiausiai patikusių variantų, paprašiau, kad palaikytų man rezervuotą vietą porą savaičių, šiaip jau lyg ir apsisprendžiau, bet gal dar koks geresnis pasiūlymas ateis bigsmile.gif
o kaip kitiems sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuke @ 2010 11 17, 00:00)
man tai visai neblogai manyčiau sekasi, sulaukiau tikrai nemažai susidomėjusių atsakymų, keletas norėjo interviu per skype padaryti, kiti ir be interviu siūlė vietą, vienas darbdavys pats paskambino telefonu dėl darbo pašnekėti, pora pasiūlė anksčiau pas juos dirbusių lietuvių kontaktus, kad pasidalintų patirtimi, informacija apie juos  smile.gif  Dar nemažai viešbučių rašė, kad kaip ir tikčiau jiems, bet jie pradės įdarbinimą tik nuo sausio. Atsirinkau porą labiausiai patikusių variantų, paprašiau, kad palaikytų man rezervuotą vietą porą savaičių, šiaip jau lyg ir apsisprendžiau, bet gal dar koks geresnis pasiūlymas ateis  bigsmile.gif
o kaip kitiems sekasi?  smile.gif

Ir kiek vargai? Kiek laisku issiuntie kol gavai tiek ivairiu atsakymu? I kokias valstijas taikeisi? Prasiunciau visa PLC siuloma, california, ir dali floridos, ~150 laisku.. Gavau kelis atsakymus bet ne i ta puse... wink.gif) (Nebesamdom, neberasykit, ir amerikonu mum uztenka ir panasiai) na buvo vienas, gal du, kur pasiule salygas bet tokias nieko gero.. Greiciausiai mazai atsakymu, nes norim vykti su broliu... :?
Atsakyti
Sveiki smile.gif
o jus galit junktis prie tu domenu baziu ? as dar nieko negavau sad.gif
ar nebijote i californija skristi labai daug bilietai kainuoja kazin ar atsiirktu ?
Atsakyti
QUOTE(nir @ 2010 11 17, 13:29)
Sveiki smile.gif
o jus galit junktis prie tu domenu baziu ? as dar nieko negavau sad.gif
ar nebijote i californija skristi labai daug bilietai kainuoja kazin ar atsiirktu ?

Jungtis leidzia prie DB, pabandyk per klientu sektoriu:
http://www.http://biuras.plc.lt/ gal jau ir tau leis, ivesi varda, pavarde, pasta ir turetum i pasta gauti koduka ir tada jungies..

Na nezinau, manyciau bilietai kokiais 500lt brangesni tik butu gerai paieskojus, beto buve draugai dirbo netoli Lake Tahoe, tai sake vaziuok i vakarus ten yra daugiau ka pamatyti, o po to su lektuvu i NYC ir keliom dienom ir is ten i Lietuva..
Atsakyti
QUOTE(Mantas887 @ 2010 11 17, 12:57)
Jungtis leidzia prie DB, pabandyk per klientu sektoriu:
http://www.http://biuras.plc.lt/ gal jau ir tau leis, ivesi varda, pavarde, pasta ir turetum i pasta gauti koduka ir tada jungies..

Na nezinau, manyciau bilietai kokiais 500lt brangesni tik butu gerai paieskojus, beto buve draugai dirbo netoli Lake Tahoe, tai sake vaziuok i vakarus ten yra daugiau ka pamatyti, o po to su lektuvu i NYC ir keliom dienom ir is ten i Lietuva..

neleidzia ... na reiks paskambinti jiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nir @ 2010 11 17, 13:25)
neleidzia ... na reiks paskambinti jiems smile.gif

o dar va per kur jus ieskote bilietu smile.gif?
Atsakyti
Atsirado daugiau laisvo laiko, tai nutariau ir as pradeti darbo ieskotis, tai klausimas tiems, kas jau siuntineja savo CV : speju Europass formos CV, pripazistamas visoje ES cia netiks? Reikes tuomet blankiai atrodanti ir trumpa cv rasytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nir @ 2010 11 17, 16:13)
o dar va per kur jus ieskote bilietu smile.gif?

O tu jau ieskaisi bilietu??
Atsakyti