Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011

QUOTE(Mimite @ 2010 11 21, 20:12)
Sveiki, planuoju šia vasarą atsižymėti usa smile.gif Esu kol kas visiškai viena, ta būtų smagu surasti bendraminčių, o gal ir bendrakeliavių ar net bendradarbių smile.gif
Tai  labai labai laukiu Jūsų PM wink.gif

Sveika Mimite, aš taip pat esu viena, būtų smagu su tavim susipažinti wink.gif aš iš Kauno, jei sugalvosi- parašym į el. paštą "Rainbowera@super.lt", mano skype Rainbowera wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2010 12 19, 09:05)
Aš būčiau pasimovus ant to pasiūlymo padavėjaut  ax.gif  o gal kas esat dirbę padavėjais USA ar išvis numanot, amerikonai linkę palikt arbatos ar nelabai? esu dirbus LIetuvoje, apskritai idealiu atveju atveju norėčiau padavėjaut tenais,tik dirbau ne per krizę, tai labai apsimokėjo.

as esu dirbus padaveja cia 4u.gif palieka amerikonai 10-20% nuo sumos 4u.gif tik mano alga buvo juokinga (2$/val) nes viskas pagrista arbatpinigiais 4u.gif bet jei neblogas "kabokas" , tai uzsidirbt galima thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal yra norinčių kartu važiuoti į USA šiais metais? Esu iš Kauno,antro kurso KMU studente, žadėjau važiuoti su drauge, bet deja ji apsigalvojo... biggrin.gif Tad likau viena, bet kelionės neatsisakysiu,nes nuotykiai ir galima patirtis labai vilioja, be to rimtai planavau sia vasara uzsidirbti. 100 litu jau sumokejau, motyvacinio dar neissiunciau. Esu silta,draugiska,taikaus budo ir nekonfliktiska panele wink.gif
Atsakyti
Na štai užsiregistravau plc. Papasakokit kaip siunčiat užklausas darbadaviams, ar inquiry ir resume/cv rašot į laiško lauką, ar resume/cv dedat kaip attachment? smile.gif
Atsakyti
Siulyciau lange rasyt motyvacini laiska, ir parasyt, kad jei sudomino gali atsiusti savo CV. Nes kartais kai siunti su prikabintu failu gali nukreipt laiska i koki junk meila, nes mato kaip spama.
Atsakyti
QUOTE(Parabellum @ 2010 12 19, 16:52)
North dakota labai nuobosi valstybe, didelis mokestis uz busta ir manau, kad gan sunku butu rast second joba, nes ne kurortinid miestelis

Och kaip jūs čia mane sumėtė visi... Jau buvau pasiryžus beveik jamt šitą pasiūlymą.. biggrin.gif Na, toji moteraitė sako, kad antrą darbą susirast įmanomą, tipo housekeepingas kitoj gatvės pusėj, ar "some yard work, ir paskutinį argumentą užmetė, kad "remember your tips can be real good,,i think you would like it here,remember housing is cheap here and other parts of the us the economy is bad". Velniava, kaip sunku apsispręst g.gif
Atsakyti
As manau, kad apgyvendinimas tikrai nera daug, nes dazniausiai zmones, jei moka, tai moka 100 dol. per savaite. O cia 150 dol. per menesi. Idealu butu, jei butu galimybe uzdelsti ir tuo paciu metu ieskot kitu pasiulymu, o sita laikytis atsargoj, bet jei jau dabar liepia pasakyt, galutini sprendima, nekokia situacija smile.gif
Atsakyti
Jei tinka salygos tai gali imt, as tai asmeniskai nenoreciau del vietoves, nes labai jau kaimiska valstija. Taciau gali pasakyt, kad apsispresi po svenciu, jeigu normalus ir supratingi darbdaviai tai tikrai palaikys ta darbo pozicija kol apsispresi. smile.gif
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif
judat judat, o va as apsikrovus darbais buvau,dabar atlaisvejau ir pradejau viska tvarkytis smile.gif vakar resume sumeciau, motyvacini reik pasirasyti (jis ilgas turi buti??) ir svarbiausia issirinkti kur nuvykti,nes dabar didziausias stabdis ir yra nezinomybe,kur kas kaip smile.gif) blush2.gif
Atsakyti
gal yra užsiregistravusių zipe arba ewc?
Atsakyti
as registravausi Zip'e.
Atsakyti
Sakot didziausias stabdis kur nuvykt? siulau pradet ieskot darbu, ir tada gal baigsit fantazuot, kad vyksit ten, kur suplanavot. juk matot, kad daug laisku issiuntinet reikia, situacija nera labai nuostabi ir jav, darbdaviai tiek nebesamdo kaip anksciau, taip, kad nebukit isponeje, ir jei tinka variantas, nebrangus housingas, moka normaliai, vaziuokit. visur, kur nuvaziuosit, bus gerai. juk viskas priklauso nuo jusu poziurio..tiesa, pamirsau, juk bendratauciai esam, o lietuviai - tauta, kuri megsta skustis ir kaip jiems viskas blogai, nes mat north dakota kaimas jiems. nejuokaukit wink.gif
plius, visada darbdaviai raso, kad 40 valandu, nes tai yra max, o po to, priklauso nuo jusu darbo rezultatu, jei matys, kad esat geras darbuotojas, duos ir daugiau valandu.
be to, kad ir neduos, ka antro darbo nesugebesit susirast. nesugebantiems ir tiems, kuriems viska ant lekstutes reikia atnest, siulau nevaziuot isvis smile.gif
o siaip sekmes visiems. amerika nuostabi salis

o del tu visu zipu, plc ir kitu agenturu, jokio skirtumo nera. visi gausit vizas, manau tas ir yra svarbiausia, ar ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venice: 22 gruodžio 2010 - 15:15