Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011

Issiunciau jau apie pora simtu laisku, gal kiek maziau,bet nelabai tie atsakymai pareina. Gal isviso kokie 4 atejo, vienas is tokio indo, turincio lietuve zmona ir samdancio tik lietuvius, tai pas ji tipo laaaabai didelis konkursas, bet svajoniu darbas kaip suprantu ;D dar kiti keli parejo kad priima tik walk in applications. Bet viena lyg ir teigiama gavau, prie pat San Francisco, atlyginimas ne pats didziausias, housingo neduoda, bet vieta viska atperka. 20 min iki SF, iki Oaklando 10 smile.gif) sita gal ir imsiu...
Atsakyti
Man atrašė iš vienos moving'o kompanijos, jog norėtų mane matyti vasarą dirbantį pas juos. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tagatis @ 2011 01 06, 22:33)
Man atrašė iš vienos moving'o kompanijos, jog norėtų mane matyti vasarą dirbantį pas juos. wink.gif

Papasakok placiau, jei negaila smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2011 01 06, 17:10)
Man rodo abiem variantais. Galbūt tu nutempi nuotrauką o ne įdedi? tada pasiūlyčiau pabandyt įdėt (na per tuos nustatymus) ir pasiuntinėt pažiūrėt ar irgi dingsta.

Aš per specialų mygtuką įkeliu :/
Atsakyti
QUOTE(Sonderberg @ 2011 01 06, 21:55)
Papasakok placiau, jei negaila  smile.gif

Moving'o kompanija esanti Virginia valstijoje, Lorton mieste. wink.gif Plačiau dar nieko negaliu papasakoti. Dabar išsiunčiau CV, lauksiu atsakymo.
Atsakyti
sveiki, nenoriu cia uzsitraukt nemalones, turbut jau seniau buvo tas klausimas, bet kaip jus darot su resume, ar prisegat iskart ar siunciat tik motyvacini laiska pradzioj ir jeigu susidomi darbdavys tada resume issiunciat ?
Atsakyti
QUOTE(die2ux @ 2011 01 06, 23:57)
sveiki, nenoriu cia uzsitraukt nemalones, turbut jau seniau buvo tas klausimas, bet kaip jus darot su resume, ar prisegat iskart ar siunciat tik motyvacini laiska pradzioj ir jeigu susidomi darbdavys tada resume issiunciat ?

Viska ka turiu sukabinu ir siuntineju biggrin.gif
Na man is kokiu 500 atejo 20 gal atsakymu.. na jau vyksta rimtos derybos netrukus bus aisku ar baiges kancios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nir: 07 sausio 2011 - 00:03
dziugu uz tuos kuriems sekasi biggrin.gif as dabar tik pradesiu savo laime smile.gif kas per darbas jei nepaslaptis ? smile.gif
Atsakyti
vienas po kito pareina laiškai atgal, turbūt jeigu plc tikrai gerai atrinktų darbadavių kontaktus, tai maždaug apie puse jų neliktų biggrin.gif
Atsakyti
name kuriame kaip inn'as. gyveni tenpat ir rupinies tuo namu smile.gif

o del tu baziu man rodos nelabai ka ten rasi. ieskokit per neta. geltonieji visokie puslapiai gi buna smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi.
Taigi nusprendziau sia vasara vaziuoti i JAV dirbti moving'e smile.gif Gal kas is forumo dalyviu buvo isvaziaves padirbeti baldu perkraustyme? Savarankiskai turbut neimanoma susirasti reikia per plc kiek girdejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neon: 07 sausio 2011 - 11:48
Nors vienas pasiūlymas po mano ilgo darbo parėjo. Siūlo dirbti prie Mičigano ežero. Kiek tolokai nuo visų miestelių ir man tai nepatinka doh.gif Bet kad visi pasiūlymai, kurių sulaukiam tik tokie kol kas ir yra. Darbas kažkokiam Inn. Palyginti netoli Mackinaw City. Gal kas esat buvę apylinkėse ir galėtumėt papasakot, ar ten gražu, yra ką pamatyt? rolleyes.gif
Atsakyti