Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011

Lieknas ir aš. biggrin.gif Tik tiek, kad esu dirbęs fizinį darbą kelias vasaras iš eilės, todėl ir dabar norėčiau tuo užsiimti. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(tagatis @ 2011 01 14, 17:24)
Nesąmonė kažkokia. Niekas neatrašo, reikia į tą movingą, bet Gentle nežinau ar pavyks, nes tomis dienomis negalėsiu atvykti į sostinę ir į Kauną. Reikia tikėtis, jog iki Kovo pavyks surasti kažką.

Gal kas norėtų jungtis į movingo paieškas ir keliauti kartu? Manau, taip būtų kur kas lengviau, nei ieškoti vieniems.

Sveikas wink.gif Aš irgi kankinuosi su movingo darbo paieškom.. Tik kolkas, švelniai tariant rezultatai nekokie.. biggrin.gif
Jei dar kompanijono neradai, tai galim pabandyt ir kartu paieškot.. Tik klausimas, ar kažkas pasikeis g.gif Na, bet pabandyt galima smile.gif Aš jau visas viltis pradėjau dėti į tai, kad plc padės.. Nes atlyginimas šio darbo labai gundo... biggrin.gif
Atsakyti
Vat atlyginimas ir mane gundo, verta vasara paart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(landzbergis @ 2011 01 14, 16:37)
as nedirbau bet buvau pernai atrankoj(atranka nepaejo sad.gif )
pokalbis: atsisedi pries kamera salia pastatyta lenta su klausimas. Visko nepamenu bet mazdaug pagrindiniai: ar esi buves jav, ugis/svoris, ar esi turejes traumu, ar rukai, kokia darbo patirtis, hobiai ar kazkas panasaus. I anglu kalbos lygi tikrai irgi atsizvelgia, be to jiem svarbu pati asmenybe, todel per ta paskaita pries interviu kelis kart pabreze issisiept kaip tik moki, nes klientam irgi reikes sypsotis...
Simet reiks bandyt vel biggrin.gif

Ps. prisiminiau, turbut niekam klausimu nekyla bet akcentuota kad darbas LABAI sunkus ir skirtas nevisiem. Tik nuvaziavus pats virsininkas nusiveza visus pabegiot po stadiona ;D

O kiek laiko ten trunka tas Interview su savimi pries kamera? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mr.Polas @ 2011 01 15, 11:34)
O kiek laiko ten trunka tas Interview su savimi pries kamera? biggrin.gif

nu kol papasakoji situos dalykus apie 5min
Atsakyti
Idomu, kaip ten pries kamera darbdavys sugeba ivertinti tavo jega? Juk negali pasikliausti stambumu, pvz jeigu as vidutinio sudejimo, nesu per daug stambus, bet turiu jegos, tam tikru laiku sportuoju, tai cia uztenka prie interests pasakyti, kad sportuoji ta ir ta? biggrin.gif Kitas pastebejimas, nu gerai, ten reikia saldytuvus, spintas tampyt, bet gi ne vienas tempi, ar ten tik godzilas priima, kurie visa diena kociojas? Butu gerai va zinot, ar atitinki tuos kriterijus bent minimumui, kad paimtu, ar tiesiog pamirst ta reikala smile.gif
Atsakyti
Loterija tas movingas, yra pažįstamas, kuris tikrai formoj buvo ir ūgis geras, bet nepaėmė jo, siūlyčiau šita darbą labiau atsarginiu variantu laikyt, nes gali nuplaukt viskas jeigu neišdegs su juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytao @ 2011 01 15, 18:18)
Loterija tas movingas, yra pažįstamas, kuris tikrai formoj buvo ir ūgis geras, bet nepaėmė jo, siūlyčiau šita darbą labiau atsarginiu variantu laikyt, nes gali nuplaukt viskas jeigu neišdegs su juo smile.gif

loterija nes, bent jau GG atrankoj i 20 vietu 150 norinciu...
Atsakyti
Nu, kad loterija, tai jo, o kaip renkas tai ir nesuprasi, nes maciau pas juos buna ir tikrai salej sedinciu, buna ir kur nelabai jos mate smile.gif
Atsakyti
eii, radau darbelį, visai viliojantį. 8.5dol/val. +tipsai. :>
Maine.
Suteikia apgyvendinimą ir matitinimą nemokamai.smile.gif
reikalinga dar viena mergaitėwink.gif rašykit PM!
(o darbeliai įvairūs)
Atsakyti
Jo ir aš domejausi gentle moving tik darbas toks daug reikalaujantis pasirode,bet pastebejau kad nei vienas neatkreipe demesio i tai kad šiais metais atvažiuos kažkas iš tos kompanijos perklausyt interviu,o tas kažkas tai man atrodo pats sefas. O visą darbą galima pamatyt ju puslpi,ti labai didele rizika del traumu,visa spinta dviem reikia tempt siaurais laiptais,aš ir tau va jau trys metais sportuoja bet vyrai ten kaip mačiau už mane tris kartus platesni,nu man paliko ispudi kokia jie ten komanda surenka,man atrodo per gymus vazineja ir ieško biggrin.gif
|Viskas ten gerai,pinigai išvis labai geri,bet ir pinigus ne už orą tokius moka,reiškia reikia gerai patemt,o aš jau trauma nugaros gavau gyme,ir va paskutinias metais kai daug ir atrodo patirties turejau,saugojausi,bet va dbr pinigu jau nezinau kiek idejau kad viskas vel butu nrml ir jokio pagerejimo,tai labai verta pagalvot del sito,nes kaip sako sveikatos už jokius pinigus nenusipirksi smile.gif
o jei daugiau 80 nesveri tai išvis nk gero..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buzz: 16 sausio 2011 - 00:02
QUOTE(Buzz @ 2011 01 16, 01:01)
Jo ir aš domejausi gentle moving tik darbas toks daug reikalaujantis pasirode,bet pastebejau kad nei vienas neatkreipe demesio i tai kad šiais metais atvažiuos kažkas iš tos kompanijos perklausyt interviu,o tas kažkas tai man atrodo pats sefas.

ne sefas... yra zmogus atsakingas uz darbuotuoju samdima kuris atvyksta kiekvienais metais. Jis su asistentu atvyksta, papasakoja apie visa ta darba tada vyksta interviu i kamera. paskui jis jau turedamas laisvo laiko ziuri tuos interviu ir pats atsirenka zmones. Gyvai jis tu interviu labai net nesistengia klausyt...
Atsakyti