Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel USA 2011

QUOTE(Ishprotej @ 2010 10 25, 16:39)
Ką reiškia toks pasakymas "minimum of $neg per hour"?  biggrin.gif

"$neg" mano manymu reiskia negotiation (suatartinis atlyginimas), jei as gerai suprantu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantas887: 25 spalio 2010 - 15:47
QUOTE(Mantas887 @ 2010 10 25, 16:44)
"$neg" mano manymu reiskia negotiation (suatartinis atlyginimas), jei as gerai suprantu smile.gif

Whew. Man ir tokia mintis kilus buvo, tai good, ne taip jau labai nugrybavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ishprotej @ 2010 10 25, 16:56)
Whew. Man ir tokia mintis kilus buvo, tai good, ne taip jau labai nugrybavau  biggrin.gif

Greiciausiai mes abu teisus, nes yra teke matyti "$negotiate"
Atsakyti
QUOTE(Mantas887 @ 2010 10 04, 14:19)
Lankiausi siandien PLC Siauliu mieste, norejau registruotis, bet man pasiule tokia akcija.... Kadangi spalio menesi per PLC Work and Travel kainuoja jau 390$, pasiule surinkti bent 4 zmoniu grupe (aisku gali buti ir daugiau) ir visiem programa kainuos tik 290$... smile.gif Si akcija galios tik sia savaite, tada jei atsirastu saiulieciu pretenduojanciu registruotis siulyciau susiburti i grupe ir tai padaryti sia savaite... Jei atsirastu norinciu praneskit apsikeisim kontaktais, is mano puses bus 2 besiregistruojantis gali buti ir daugiau.. Nezinau kaip kituose miestuose, galbut si akcija ne tik Siauliuose.. smile.gif

Sveikas,
mes irgi Šiauliuos registravomes, bet nieko apie tokia akciją nesakė smile.gif)
kur planuoji lėkt? pirmą kart? tai gal reikia mestis kad pigiau būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RyzasVilkas @ 2010 10 26, 11:16)
Sveikas,
mes irgi Šiauliuos registravomes, bet nieko apie tokia akciją nesakė smile.gif)
kur planuoji lėkt? pirmą kart? tai gal reikia mestis kad pigiau būtų smile.gif

Truputi apgavo su ta akcija mus, pasirodo savaites viduryje paaiskejo kad ta akcija tik Kaune ir Vilniuje.. :/ Bet praeita savaite buvo vel kazkokia akcija, tai vaziavom nauju sutarciu pasirasyt, tai gavos po 330$ vietoj 390$ smile.gif Jo pirma karta vaziuosim... Darbo paieskos atzvilgiu tai 3-4 surasti darba patiems LABAI sunku, namuka ar butuka bendrai nomuotis aisku galima, visada taip pigiau, tik darba sunku pataikyti butu speju panasioj vietoj manau sudetinga butu. Beje dar turim keleta draugu kurie dar neapsisprende, tai manau pirma reikia sulaukti bent pirmuju darbo pasiulymu, o tada jau derintis.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantas887 @ 2010 10 26, 12:16)
Truputi apgavo su ta akcija mus, pasirodo savaites viduryje paaiskejo kad ta akcija tik Kaune ir Vilniuje.. :/ Bet praeita savaite buvo vel kazkokia akcija, tai vaziavom nauju sutarciu pasirasyt, tai gavos po 330$ vietoj 390$ smile.gif Jo pirma karta vaziuosim... Darbo paieskos atzvilgiu tai 3-4 surasti darba patiems LABAI sunku, namuka ar butuka bendrai nomuotis aisku galima, visada taip  pigiau, tik darba sunku pataikyti butu speju panasioj vietoj manau sudetinga butu. Beje dar turim keleta draugu kurie dar neapsisprende, tai manau pirma reikia sulaukti bent pirmuju darbo pasiulymu, o tada jau derintis.. wink.gif

Na man pirmiau reikėtų CV pasirašyti biggrin.gif
Bet aš vakar kiek ieškojau, tai visur po keletą laisvų vietų yra žmonėms turintiems j1 vizą. ieškojau tai www.j1jobs.com... ir daugelyje skelbimų daugiau nei viena laisva vieta smile.gif o tu iš kokio fakulteto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RyzasVilkas @ 2010 10 26, 18:58)
Na man pirmiau reikėtų CV pasirašyti biggrin.gif
Bet aš vakar kiek ieškojau, tai visur po keletą laisvų vietų yra žmonėms turintiems j1 vizą. ieškojau tai www.j1jobs.com... ir daugelyje skelbimų daugiau nei viena laisva vieta smile.gif o tu iš kokio fakulteto? smile.gif

As is SU, menu fakultetas, audiovizualinis menas, brolis - SU ekonomika, nuklone..
As dar tik ryt, poryt pradesiu siuntinet, jau kaip ir baigineju su motyvaciniu laisku ir cv.. Aisku siusiu visur kur tik rasiu, j1jobs.com ir t.t., bet siusiu ir tiems, kurie niekur nesiskelbia kad iesko darbuotoju (galbut ir neiesko ju visai). Bet daugelis tiap daro ir sekmingia randa darba. Pasirenku miesta kur mazdaug noreciau praleisti vasara Pvz.: San Diego, tada googlei rasai (San Diego restaurants/hotels) ir siuntineji visiem. Zinau kad San Diege SeaWorld vandens parke kasmet priima apie 2000 J1 studentu, bet valandos gan mazos, bet salia yra San Diego Zoo, tai gavus po puse etato 2 darbus butu gan neblogas variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantas887 @ 2010 10 26, 20:59)
As is SU, menu fakultetas, audiovizualinis menas, brolis - SU ekonomika, nuklone..
As dar tik ryt, poryt pradesiu siuntinet, jau kaip ir baigineju su motyvaciniu laisku ir cv.. Aisku siusiu visur kur tik rasiu, j1jobs.com ir t.t., bet siusiu ir tiems, kurie niekur nesiskelbia kad iesko darbuotoju (galbut ir neiesko ju visai). Bet daugelis tiap daro ir sekmingia randa darba. Pasirenku miesta kur mazdaug noreciau praleisti vasara Pvz.: San Diego, tada googlei rasai (San Diego restaurants/hotels) ir siuntineji visiem. Zinau kad San Diege SeaWorld vandens parke kasmet priima apie 2000 J1 studentu, bet valandos gan mazos, bet salia yra San Diego Zoo, tai gavus po puse etato 2 darbus butu gan neblogas variantas smile.gif

O ką tame motyvaciname laiške reikia rašyti? biggrin.gif nu žiopla aš biggrin.gif
o va mes šiandien buvom, užsimokėjom ta 100 pinigu, bet mum kaip tik sake neit i jokius nuotykiu parkus dirbt... na tiksliau patare, nes ten nelabai yra galimybė arbatpinigių gauti, taigi geriau susirasti darbą kur aptarnavimo srity, nes kiek iš važiavusių pažįstamų išsiklausinėjau, tai amerikoj labai gerai arbatpinigiai, po antra ar trečią atlyginimą susirenka biggrin.gif tai aš vat toj srity ir ieškau, houskeeping'e, waitress ir panasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RyzasVilkas @ 2010 10 26, 22:27)
O ką tame motyvaciname laiške reikia rašyti? biggrin.gif nu žiopla aš biggrin.gif
o va mes šiandien buvom, užsimokėjom ta 100 pinigu, bet mum kaip tik sake neit i jokius nuotykiu parkus dirbt... na tiksliau patare, nes ten nelabai yra galimybė arbatpinigių gauti, taigi geriau susirasti darbą kur aptarnavimo srity, nes kiek iš važiavusių pažįstamų išsiklausinėjau, tai amerikoj labai gerai arbatpinigiai, po antra ar trečią atlyginimą susirenka biggrin.gif tai aš vat toj srity ir ieškau, houskeeping'e, waitress ir panasiai biggrin.gif

Jo zinau, kad riekia taikyti su arbatele kazkur, buvo ir mano daugelis draugu ir ta pati patare.. Bet tuose parkuose taip pat buna kaviniu, tai neaisku ka gali jie pasiulyti, vistiek smagiau kai didesni pasirinkima turi... wink.gif) Motyvacinis laiskas (cover letter), parasyk i privata koki kontakta, papasakosiu placiau apie tai kaip jis atrodo..
Atsakyti
[quote=Jinnnai,2010 09 16, 17:20]
Laba diena smile.gif

Planuoju 2011 vasara vykti i USA.. Taigi, kas jau dalyvavote Work & Travel USA programoj, gal galite duoti kokiu darbdaviu kontaktu kur patys dirbote ar siaip kokiu jei zinote?

labas wink.gif planuoju ir aš vykti smile.gif gal radai darbų? smile.gif
Papildyta:
Gal galite kas padėti verysad.gif nežinau kam reikia rašyt ir kur tuos CV..gal galite paaiškint? unsure.gif
Atsakyti
[quote=multivitamine,2010 10 27, 11:01]
[quote=Jinnnai,2010 09 16, 17:20]
Laba diena smile.gif

Planuoju 2011 vasara vykti i USA.. Taigi, kas jau dalyvavote Work & Travel USA programoj, gal galite duoti kokiu darbdaviu kontaktu kur patys dirbote ar siaip kokiu jei zinote?
labas wink.gif planuoju ir aš vykti smile.gif gal radai darbų? smile.gif
Papildyta:
Gal galite kas padėti verysad.gif nežinau kam reikia rašyt ir kur tuos CV..gal galite paaiškint? unsure.gif
[/quote]

Negi taip sunku pagooglint, begale puslapiu yra, kur moko kaip CV rasyti smile.gif
Atsakyti
Šiandien buvau PLC, tai man sakė neskubėti su tais motyvaciniais. Sakė geriau pradėti siuntinėti lapkričio pabaigoje. o CV sakė nereikia prisegti. Sakė rašykite tik motyvacinį, o jei darbdavys paprašys, tada tik nusiųsti CV :}
Atsakyti