QUOTE(Kikirike @ 2010 09 16, 23:15)
QUOTE(Kikirike @ 2010 09 17, 00:15)
Ir kiek turim
Papildyta:
QUOTE(tamosiuke @ 2010 09 17, 00:19)
Va tokios ir aš gražios senatvės norėčiau
Paskaiciavau, kad dar ne pati baisiausia stadija
Nuo vasario vidurio 53 karoliai, viena sidabrine, viena odinuke, viena ant kaklo , su uzsegimais. Dalis ant apyrankes ir kazkur ar ant stalo, ar ant rankos. O like, kiek gi ten ju, paprastoj dezutej.
Ir beveik puse is ju pensininkai
Kaip cia taip gavosi...
Ir beveik puse is ju pensininkai
QUOTE(tamosiuke @ 2010 09 16, 23:06)
Liga pristabdyta
Kai prisimenu pradžią, tai buvo toks kratinukas... Ir nelabai įsivaizdavau, kas čia bus. Todėl paskui kai kurie karoliai ir rado naujus namučius
O trolius laikau toje apvalioje dėžutėje. Man jie ten puikiai telpa, dar ten apsigyvenusi viena apyrankė suverta, dar šis tas, o kita gyvena ant rankos
QUOTE(tamosiuke @ 2010 09 16, 23:19)
ech...graaži senatvė
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 23:21)
nu ryt ir aš pafotkinsiu savo dėžute,ale vat kad didesnės reikia,nes suvertos pas mane nelabai telpa,o vietos laisviem karoliukams sočiai
QUOTE(Kikirike @ 2010 09 17, 00:31)
ech...graaži senatvė
nu ryt ir aš pafotkinsiu savo dėžute,ale vat kad didesnės reikia,nes suvertos pas mane nelabai telpa,o vietos laisviem karoliukams sočiai
Laukiam foto su turtu
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 23:35)
ryt bandysiu padaryti fotosesiją jei mažoji leis
Bet jei Fontenay tau tikrai netiks jaspis aš jį tikrai paimsiu
Nu bet jus sumastot blyn, skaiciuoti ir fotkinti trolius vidury nakties privertet
Keliu savo turtus cionai, nugis nera cia visai daug kaip pasiziuriu
, bet tai puse jau perleista, dar trecdalio laukiu vis is amerikes ir kitu pasaulio vietu
Pradejau rinkt nuo sausio men. lygtai, kad jau pavasariniame konkurse FB kovo 26 d. dalyvavau su pilna apyranke
o laikau savo trolyna tai savo firminej Fontenay dezuteje, kur viskas puikiai ir telpa 

stuku kiekio neskaiciavau, bet suverus iseina pilnai 4 apyrankes
Papildyta:
pazadu niekam kitam, tik tau
Keliu savo turtus cionai, nugis nera cia visai daug kaip pasiziuriu
Pradejau rinkt nuo sausio men. lygtai, kad jau pavasariniame konkurse FB kovo 26 d. dalyvavau su pilna apyranke

stuku kiekio neskaiciavau, bet suverus iseina pilnai 4 apyrankes
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2010 09 16, 23:40)
pazadu niekam kitam, tik tau
QUOTE(Fontenay @ 2010 09 16, 23:50)
Ne ne...tikrai kad nedaug.....kukliai visai sakyciau
Man cia kaip Troliu parduotuve..einu pavydet
QUOTE(Rethimna @ 2010 09 16, 23:54)
Dekoju
na va primeciau skaiciu, siuo metu viso 73 troliukai, 28 is ju retinti arba LE, 3 sidabrines apyrankes su uzsegimais, grandine ant kaklo, plius 9 karoliukai nupirkti dar manes nepasieke, ir labai laukiami
gal jau uztektu kaip ir ?
Prisipazinziu, iki siol tokios statistikos neatlikinejau
Papildyta:
Tai daugiau nieks nieko nepasirodys, kur ka laikote, slepiate, ar visos pabegote pamate mano