as kaip tik geriu daug, o vasaros metu ypac, darbe visi jukdavosi kai is bambaliu 5 l pildavausi i 1,5 l, sakydavo kur tu ta vandeni tiek nesi
man vanduo labai skanus, ir vaikas mano tik vandeni geria, sultis sunkiau, o ir maziu pratinu
QUOTE(Silwer @ 2010 09 17, 11:47)
Del Vitamix blenderio. Turiu ji antra savaite. Na man jis labai, labai. Nezinau, kaip kiti ar atlieka tas pacias funkcijas. Bet man labai svarbu, kad jis susmulkina sausas seklas, darant smocius, nereikia deti maltu seklu- dedu nemaltus sezamu, saulegrazu, semenu seklas ir viska puikiausia susmulkina iki pageidaujamos konsistencijos. Del kaitinimo, tai jis neturi kaitinimo rezimo, tiesiog ilgai laikant ant auksciausio rezimo, nuo apsuku ir ikaista, bet kam ''drozti'' varikli, jei reikia galima tiesiog pasisildyti susmulkinta maista.
Pirkau Britamoj. Jie atveza naujausia modeli. Jei pirksi butu galima pripliusuoti prie dziovintuvu, gaunant didesne nuolaida.
Pirkau Britamoj. Jie atveza naujausia modeli. Jei pirksi butu galima pripliusuoti prie dziovintuvu, gaunant didesne nuolaida.
Na aš toj prezentacijoj mačiau kaip darė sriubą iš daržovių, tai ji garavo kaip puode išvirta, užtai ir supratau, kad kaitina. Gal tada ten koks specialus modelis turi tą kaitinimą..
Na, aš dėl blenderio dar pakentėsiu, išsiverčiu kol kas su turimu virtuviniu kombainu, nors kartais jis jau neišplaka iki norimos konsistencijos. Dabar to džiovintuvo baisiai noriu, nes man labai norisi duonos. Tai galvoju, kad kai prisigaminsiu tų duonelių ir kramsnosiu į sveikatą
Beje, aš dariau avižų pieną. Jis man labai tinka į kokteilius su bananais, linų sėmenim, sezamais, uogom (šiuo metu darau su aronijom - laaaabai skanu, o šiaip šias uogas valgyti tai sprangoka). Ir labai maloniai nustebau, kai paragavau to, kad liko nusunkus avižų pieną - tą košytę labai skaniai su medum suvalgiau!
QUOTE(*Rūta* @ 2010 09 17, 15:32)
as irgi labai mazai vandens geriu,bet i tuoleta tai daznai vaikstau
QUOTE(*Rūta* @ 2010 09 17, 12:15)
Saldytus idealiai sukapoja iki vientisos mases, o stambiais gabaliukais ka butent. As kai darausi sriuba tai nenoriu visiskos koseles, tai pasmulkinu maziau.
Is seklu smulkinau tik linu semenis, dariausi riesutu sviesta, tahini-sezamu sviesta.
spalvota tavo nurodytas modelis tai aisku super-duper, bet as kalbu apie siuo metu naujausia profesionalu placiai naudojama. Vitamix 5200
Verdanti sriuba. Mano toks modelis, jei ilgai plaki, nuo apsuku tai pat kaista maistas.
http://www.youtube.c...feature=related
dar karta klausiu: kaip su tuo musu gyvo maisto blogu? Kuri cia is musu norejo apsiimt?
o kokias sriubytes darotes row?
QUOTE(Egzotic@l @ 2010 09 17, 19:27)
Siandien dariau: agurkai, paprika, salieras, svogunas, cesnakas, petrazoles, avokadas. Laaabai skaniai gavosi. Tiesa dar aliejus.
as vakar radau obuoliu pyraga raw pasirode nesunku padaryti tik reikia riesutu spec.kaskokiu bet neuzsirasiau ir nebeatsimenu....
o ta sriubyte butinai pameginsiu
QUOTE(Silwer @ 2010 09 17, 19:43)
Siandien dariau: agurkai, paprika, salieras, svogunas, cesnakas, petrazoles, avokadas. Laaabai skaniai gavosi. Tiesa dar aliejus.
o galima konreciau, o koki vandeni pilat? ar kazkiek uzvirat ar ne? nu neisiaizduoju kaip ta raw sriuba reik padaryti?
QUOTE(sindirela @ 2010 09 18, 07:53)
o galima konreciau, o koki vandeni pilat? ar kazkiek uzvirat ar ne? nu neisiaizduoju kaip ta raw sriuba reik padaryti?
as siandien pasidariau super ledu pagal lina kesmina net draugas puse suvalge
o tie like tirsciai(riesutai)labai skaniai skranduke nusedo
o as sandien pasidariau pasteta is saulegrazu, tai ismeciau lauk
Nusipirkau saulegrazas maiselyje ir jau tokios karcios, siaubas
daiginau kelias dienas, maniau tas kartumas praeis
kai sumaliau tai isvis kosmaras, neimanoma valgyti buvo





