Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvas maistas / Raw food

QUOTE(sindirela @ 2010 09 19, 21:09)
o as sandien pasidariau pasteta is saulegrazu, tai ismeciau lauk doh.gif Nusipirkau saulegrazas maiselyje ir jau tokios karcios, siaubas doh.gif daiginau kelias dienas, maniau tas kartumas praeis g.gif kai sumaliau tai isvis kosmaras, neimanoma valgyti buvo blink.gif

manes tai visokie ten pastetai nevilioja, tai ir nedarau. Kaip ir nedaiginu kruopu, nes vis tiek ju nesuvalgau. Stovi dabar. Burokeliu zaliu prisiverst ir nusiteikt valgyt- nesugebu. Galvoju, dabar ar pavasari pienes, dilgeles valgysiu ar ne...Prisikaiciau Lomano, kitu ir nezinau ar man tai tiks..Dziovinti vaisiai irgi stovi- atsidziaugiau. Riesutu uzsimerkiu 2 saujas, nes surugsta paskui. Geriausia man kokteiliukai su bananu, lietuviski vaisiai, kopustas ir lietuviskos darzoves. Va, cesnako, tai valgau po 2 skilteles beveik kasdien.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sindirela, gaila, kad nepavyko, bet bandyk kita karta tik jau paragavus saulegrazu nes tikrai labai skanu 4u.gif

Egzotic thumbup.gif kad pavyko, man tai nesigavo doh.gif susalo i leda, kap vanduo jokio skonio doh.gif

Faustulk ir mano meniu vyrauja panasus produktai, tik kopustai unsure.gif kaskokie siemet dantis gali atsipinti, tai paprika, pomidoras, cukinija, melynas svoguniukas thumbup.gif trasoje non stop , riesutus mirkausi tik tam kartui, dziovintu vaisiu irgi kolkas nelabai, ziema atsiragausiu dar yra musisku svieziu skaniu per akis ax.gif

O si savaitgali padariau vaisiu salotas, visi sveciai netikejo, kad be jogurto, vyras vaikas lapnojo ir pati neviena bliuda susiverciau ax.gif

Vaisiai: dejau ka turejau, bananai , aplesinai, vynuoges, obuoliai (smulkiai supjaustyti) ir mirkytu razinku, viska juodais grustais pipirais pagardinau bigsmile.gif
Uzpilas: smootis, malti semenys, bananas, saldyti juodi serbentai (keli del spalvos) vandenukas, kokoso drozles ir sublenderiavau ir uzpyliau thumbup.gif

per praejusia savaite -2kg ax.gif nors visa savaitgali kaip balionas jauciausi, nes vagiau valgiau valgiau vaisiu salotas, paprastas salotas pakaitom, ir kadangi pati isiskepiau duonytes tai nesusilaikiau ir jos vis i tarpus paragaudavau blush2.gif tai gavosi koki 80 proc Raw, suvedus preitos savaites meniu tai jau 90 proc mano valgiarascio yra Raw thumbup.gif

Rutuliux kaip ten su musu blogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 20 rugsėjo 2010 - 09:10
QUOTE(*Rūta* @ 2010 09 20, 10:10)
Labas rytas  4u.gif 

Sindirela, gaila, kad nepavyko, bet bandyk kita karta  tik jau paragavus saulegrazu nes tikrai labai skanu  4u.gif

Egzotic thumbup.gif  kad pavyko, man tai nesigavo  doh.gif  susalo i leda, kap vanduo jokio skonio  doh.gif
Faustulk ir mano meniu vyrauja panasus produktai, tik kopustai  unsure.gif  kaskokie siemet dantis gali atsipinti, tai paprika, pomidoras, cukinija, melynas svoguniukas  thumbup.gif  trasoje non stop , riesutus mirkausi tik tam kartui, dziovintu vaisiu irgi kolkas nelabai, ziema atsiragausiu dar yra musisku svieziu skaniu per akis  ax.gif
O si savaitgali padariau vaisiu salotas, visi sveciai netikejo, kad be jogurto, vyras vaikas lapnojo ir pati neviena bliuda susiverciau  ax.gif

Vaisiai: dejau ka turejau, bananai , aplesinai, vynuoges, obuoliai (smulkiai supjaustyti)  ir mirkytu razinku, viska juodais grustais pipirais pagardinau  bigsmile.gif
Uzpilas: smootis, malti semenys, bananas, saldyti juodi serbentai (keli del spalvos) vandenukas, kokoso drozles ir sublenderiavau ir uzpyliau  thumbup.gif

per praejusia savaite -2kg  ax.gif  nors visa savaitgali kaip balionas jauciausi, nes vagiau valgiau valgiau vaisiu salotas, paprastas salotas pakaitom, ir kadangi pati isiskepiau duonytes tai nesusilaikiau ir jos vis i tarpus paragaudavau  blush2.gif  tai gavosi koki 80 proc Raw, suvedus preitos savaites meniu tai jau 90 proc mano valgiarascio yra Raw  thumbup.gif

nu tu saunuole thumbup.gif 4u.gif as vat irgi jauciu kad ploneju, bet kadangi arbuza kibirais valgau, tai vandens pilna organize tai svoris belabai matosi, bet vakar mama jau pastebejo thumbup.gif
siaip tas mano pastetas prisipazinsiu, kad ir neskanus ,bet nelabai man apetitnai atrode, na ta konsistencija tokia siaipsau doh.gif
o kokia duonyte kepei?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 09 20, 09:14)
nu tu saunuole thumbup.gif  4u.gif as vat irgi jauciu kad ploneju, bet kadangi arbuza kibirais valgau, tai vandens pilna organize tai svoris belabai matosi, bet vakar mama jau pastebejo thumbup.gif
siaip tas mano pastetas prisipazinsiu, kad ir neskanus ,bet nelabai man apetitnai atrode, na ta konsistencija tokia siaipsau doh.gif
o kokia duonyte kepei?

niu aciu, bet iki saunuoles man dar -30kg reikia doh.gif

pastetas kad ir normalus ar pirktinis nekokios isvaizdos buna mirksiukas.gif kadangi as aplamai jo megeja tai sito saulegrazinio atradimas thumbup.gif tik as nedejau sojos (nes labai nemegstu jos) o slakeli balzamiko pyliau, del spalvos ir pikantiskesnio skonio 4u.gif

Duonyte iš čia http://www.malsena.l...a-namine-duona; rauga irgi pagal ju receptą thumbup.gif jauciu dabar ilgai namiskiai parduotuvinės duonos negaus ax.gif tik pirmajam kartui rauga treciadieni uzsiraugiau ax.gif o dabar jau taip is anksto nereikes ruostis nes jau turiu jo atsidejusi

kepdama saulegrazu ir moliugu seklu pridejau thumbup.gif apsiedimas
Atsakyti
man tai row per diena gaunasi apie 70-80% tik bet labai niekur ir neskubinu saves... ax.gif bet irgi svorio numesto turiu jau -3kg. lotuliukas.gif bet dar -20kg.nereikalingo ant manes doh.gif
Atsakyti
fainiai, kam svoris krenta..As gal kad ir anksciau nevalgiau visko, tiksliau pagrinde budavo jogurtai, varske, salotos ir saldumynu kalnas- tai organizmas priprates prie mano tokiu valgymo kiekiu ir tie 3 kg nekrenta cool.gif Nors kai pasiziuriu fotkes su tuo paciu svoriu budama tik sportuodama ir valgydama "kulturistu"maista- tai dabar su tais paciais kg jauciuos kudesne. Raumuo dingo, bet ne beda. Man tai dzin
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2010 09 20, 10:41)
fainiai, kam svoris krenta..As gal kad ir anksciau nevalgiau visko, tiksliau pagrinde budavo jogurtai, varske, salotos ir saldumynu kalnas- tai organizmas priprates prie mano tokiu valgymo kiekiu ir tie 3 kg nekrenta cool.gif Nors kai pasiziuriu fotkes su tuo paciu svoriu budama tik sportuodama ir valgydama "kulturistu"maista- tai dabar su tais paciais kg jauciuos kudesne. Raumuo dingo, bet ne beda. Man tai dzin

jo mergina tau kiek pamenu nera ka mesti, ir taip sveri maziau fiziologinio tad ramiai ne lieknyn, o sveikyn 4u.gif
Atsakyti
Kazkur akys regejo row torta is obuoliu...Gal kuri turit recepta??? Turim didziausia maisa raudonu grazuoliu obuoliu...
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 09 20, 09:10)

unsure.gif Tai kad ne aš žadėjau
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 09 20, 17:13)
unsure.gif  Tai kad ne aš žadėjau

ir as neatrenku, kuri zadejo..JAuciu taip ir dingo... mirksiukas.gif Na ka gi, buvo geri norai. Su tuo ir pasveikinkim 4u.gif

Bet obuoliu torto/pyraga vis tiek gal kuri turit?
Atsakyti
as buvau uzmaciusi obuoliu pyraga bet nebepamenu tiksliai zinau kad reikia padrindui riesutu o virsuj obuoliukai nju pala gal dar atrasiu bet gali ir pati pabandyti surasti ivesk raw apple pie ir turetu ismesti recepta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos super sviekuolės 4u.gif 4u.gif . Iškart pasakysiu, kad aš tikrai ne RAW šalininkė ir, manau, niekad nebūsiu (bet bent jau kas tai yra iš jūsų čia maždaug sužinojau blink.gif ). O atradau jus ieškodama maisto džiovintuvo... Na ir norėčiau paklausti, kaip manot, štai šitoks rusiškas modelis su reguliojama temperatūra, gan galingas, už 200 lt http://www.zagiena.lt/67 , ar jis labai jau to Excaliburo funkcijų neatliktų g.gif Na norėčiau ne tik vaisius, bet ir tų visų duoniukų, javinukų pasidžiovinti, negi jame nepavyktų? g.gif O be to, kaip rašo to excaliburo charakteristikose, taigi vaisius džiovina 57 temperatūroj, tai tokią temperatūrą ir orkaitė turi g.gif, na tik ji, žinoma, neekonomiška... Na žinoma, jūs džiovintumėt ta "gyvo maisto" funkcija, bet, vadinas, kitos to aparato funkcijos jums absoliučiai nenaudingos g.gif

Tame excalibure man labai imponuoja jogurto gaminimo funkcija (na jums neaktualu, nors, kažkuriame iš jūsų čia nurodytų linkų mačiau migdolų pieno jogurtą ar kažką panašaus), be to ir tas "ypatingas" džiovinimo būdas - kad iš šonų, bet šiaip tai produkto aprašymas tai labai nemalonus, nes grynas amerikoniško marketingo pavyzdys - daug, labai daug neinformatyvios, suveltos, bet emociškai siekiančios paveikti informacijos. Pasitikėjimo nekelia ir kvepia dideliu permokėjimu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sega: 20 rugsėjo 2010 - 17:23