Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Pašalinam tai, kas nereikalinga"

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 09 28, 12:58)
Būčiau užrašiusi kokį hotdogą, tai ir tas tokias pat mintis sukeltų doh.gif Nežinau, man dešrelės tai maistas. Aišku ji per žarnyną perėjus virsta kitkuo, bet juk ne apie tai rašiau biggrin.gif Kiekvieno valioj interpretuot kaip patinka tongue.gif Tad omeny turėjau tą, ką ir parašiau. Nuotraukos personažas tiek kvailas, kad pagalvojo, jog vandenį reik būtent taip pilt, ir kad taip darant ims krist visoks fastfood'as, kaip ir reklamoj - nesigavo smile.gif

Daba pagalvojau, jei tema būtų kokia link erotikos, tai tos dešrelės turbūt su kitkuo susiasociajuotų lotuliukas.gif

mano klaida, kad neįsižiūrėjau, nes supranti, iš karto užgriebiau akimis pavadinimą ir ta asociacija išlindo, ypač kai tada ta foto su šikpuodžiais ir tualetais buvo aptarinėjama, tai žinai, kaip sakoma aš nekaltas, aplinka kalta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 28 rugsėjo 2010 - 13:46
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 09 28, 13:46)
mano klaida, kad neįsižiūrėjau, nes supranti, iš karto užgriebiau akimis pavadinimą ir ta asociacija išlindo, ypač kai tada ta foto su šikpuodžiais ir tualetais buvo aptarinėjama, tai žinai, kaip sakoma aš nekaltas, aplinka kalta biggrin.gif

Tiek to... Nesiteisink smile.gif

Ir apskritai - JĖGA! Pirmą kartą sm konkursą laimėjau thumbup.gif Ir labai džiaugiuosi, kad būtent antrą vietą, nes bais smalsu, ko jie ten prikraus net už 300 Lt blush2.gif biggrin.gif

Ir - SVEIKINU kitas laimėtojas 4u.gif Rimtai, ko čia bartis ir sliekų kažkur ieškot smile.gif Juk gražios nuotraukos laimėjo, tai ko čia pykt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2010 09 28, 13:35)
O čia nusikaltimas,kad foto iš tos serijos  įdėta kitur ?

Ne nusikaltimas, tik tas aikčiojimas "och ach nesitikėjau" tokiam kontekste atrodo bisk per šypseną user posted image

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 09 28, 14:52)
Juk gražios nuotraukos laimėjo, tai ko čia pykt mirksiukas.gif

Bepiga tau dabar kalbėt user posted image,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 28 rugsėjo 2010 - 14:04
smile.gif+2010 09 28, 14:04-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 09 28, 14:04)
Ne nusikaltimas, tik tas aikčiojimas "och ach nesitikėjau"  tokiam kontekste atrodo bisk per šypseną user posted image
Bepiga tau dabar kalbėt user posted image,

Nu teip, naudojuos proga nepykt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 09 28, 13:29)
Ne nusikaltimas, ne.... Tik aš sau to neleidau daryt, nors ir galėjau. Kažkaip man tas nelabai sąžinigai atrodo ir tiek.
Papildyta:

drinks_cheers.gif

o as, kaip tik norejau paklausti,kurios butent foto buvo reklamuojamos FB
na ka nenustebau biggrin.gif

foto man su sia mergyte grazi wub.gif bet pirmos vietos netraukia nors tu ka blush2.gif
ir diskusiju cia apie ja gan mazai buvo blush2.gif

vat berniuku trujule,tai labai patikko rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 09 28, 13:52)

Ir apskritai - JĖGA! Pirmą kartą sm konkursą laimėjau thumbup.gif Ir labai džiaugiuosi, kad būtent antrą vietą, nes bais smalsu, ko jie ten prikraus net už 300 Lt blush2.gif  biggrin.gif

dziaugiuosi su tavim wub.gif seniai reikejo tau medali prikabinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 09 27, 13:19)
Palyginus su saulėtekiu, kuris saulėlydis, tai šita visai net šitam konkursui biggrin.gif

Sveikinu laimėtojus ir dalyvius.
Ačiū už balsus mano saulėtekiui 4u.gif , nes tai iš tikrųjų yra saulėtekis Safagoje.
Beje Lašelis Liūdnas tavo foto man buvo pačiausia ir mintį supratau, ir asociacijų nebuvo, ir atlikimas, ir veiksmas, ir humoro jausmas thumbup.gif
dar daviau balseslius Erszebeth ir Scarlett, pagal nuotraukas man patinka foto su veiksmu rolleyes.gif .
O dėl to interpretavimo, taigi kiekvienas savaip supranta temą todėl kad visi mes skirtingi ir tai yra gerai, nes jei visi būtų vienodi būtų taip nuobodu ir neturėtumėt ką aptarinėt 4u.gif
dar labai patiko Driskytes foto, labai nuotaikinga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 28 rugsėjo 2010 - 14:12
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 28, 15:07)
foto man su sia mergyte grazi wub.gif  bet pirmos vietos netraukia nors tu ka blush2.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 09 28, 12:58)
Būčiau užrašiusi kokį hotdogą, tai ir tas tokias pat mintis sukeltų doh.gif Nežinau, man dešrelės tai maistas. Aišku ji per žarnyną perėjus virsta kitkuo, bet juk ne apie tai rašiau biggrin.gif Kiekvieno valioj interpretuot kaip patinka tongue.gif Tad omeny turėjau tą, ką ir parašiau. Nuotraukos personažas tiek kvailas, kad pagalvojo, jog vandenį reik būtent taip pilt, ir kad taip darant ims krist visoks fastfood'as, kaip ir reklamoj - nesigavo smile.gif

Isduok paslapti kaip padarei ta foto smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2010 09 28, 14:19)
Isduok paslapti kaip padarei ta foto smile.gif  ax.gif

speju,kad atsigulus,pvz ant stalo krasto, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 28, 14:07)
drinks_cheers.gif

o as, kaip tik norejau paklausti,kurios butent foto buvo reklamuojamos FB
na ka nenustebau  biggrin.gif

foto man su sia mergyte grazi wub.gif  bet pirmos vietos netraukia nors tu ka blush2.gif
ir diskusiju cia apie ja gan mazai buvo  blush2.gif
vat berniuku trujule,tai labai patikko  rolleyes.gif
Papildyta:

dziaugiuosi su tavim  wub.gif seniai reikejo tau medali prikabinti  wub.gif

Dar driskytė neištvėrė, nesulaukė kol čia baigsis ir fcb vienam konkurse su ta pačia nuotrauka dalyvauja.

Man gal labiau patiktų, jei tas žavuolių trio būtų pirmoj vietoj, bet yra kaip yra...

Ačiū friends.gif
Atsakyti
Sveikinu laimetojas ir dalyvavusias 4u.gif 4u.gif 4u.gif
balsavau uz 2,3 vietas bei she butelius ax.gif bet del trecio balso meciausi tarp she, hi, Olaivos bei haskio tongue.gif nuotrauku ax.gif

Grange, as irgi maniau, kad ten tavo nuotrauka kai pamaciau, o ir tu aptilai komentuodama po jos idejimo tongue.gif

Loretoido mergina taip pat pazinau ax.gif ir pamacius nuotrauka nusprendziau savosios nesiusti, nes irgi seneliu sodybos tvarkymas buvo tongue.gif

O pamacius pirma vieta galvojau ,kad "spaliuku" (ar kitu -uku) samokslas tongue.gif bet panasiai ir gavosi kaip matau? g.gif unsure.gif

Konkurse pamaciau "musgaudi", tad kai parduotuvej panasu pamaciau emiau is karto tongue.gif nors uz nuotrauka nebalsavau, bet labiausiai paveike tongue.gif uz naudinguma/ pritaikomuma prizas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2010 09 28, 14:19)
Isduok paslapti kaip padarei ta foto smile.gif  ax.gif

Atsigulusi lotuliukas.gif Dar ir taburetės kraštas matosi. Paskui tik nuotrauką verčiau ant šono, kad atrodyčiau stačia. Buvo sunku, vos neužspringau aš tuo vandeniu, o jis dar ir degint odą pradėjo, žodžiu aukojaus biggrin.gif Plius dar kambarys patvino, gerai, kad kaimynų apačioj nėr smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 28, 14:24)
speju,kad atsigulus,pvz ant stalo krasto,  biggrin.gif

Užpakaliu ir kojomis ant lovos, o nugara ant taburetės smile.gif
Atsakyti