Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Pašalinam tai, kas nereikalinga"

Aš taip pat balsavau už mergyte su popieriniu paukščiu smile.gif
Dar balsavau už vaikystę be šiukšlių, nes labai aktualu - apsišiukšline esam, piliečiai... unsure.gif
Dar balsavau už niekam nereikalingos taisyklės pašalinimą biggrin.gif
Atsakyti
hm, pati nesitikėjau, kad toms nuotraukoms duosiu balsus, bet visgi daviau biggrin.gif

balerinai už įdomesnę idėją ir kažkodėl dar man atrodo, kad tai vieno mano mėgstamo žmogučio foto, nors nebuvo iš jo jokių užuominų, bet man nuojauta kažkaip g.gif
už taisyklės laužimą, nes idėja labai faina thumbup.gif nusibosta žiūrėti į tas baisias, telefonines foto...
ir už guminiakus su cigarais, graži foto, graži mintis, pati kažkada kaip durnelė 'dėl krūtumo' dūmą traukiau doh.gif jaunystė - kvailystė blush2.gif ax.gif

šiaip man labai patiko Borjomi išjuokimo ar kopijavimo foto, nu super, bet aš vertinu visumą, jei jau yra pavadinimas, aš nesugebu jo atskirti, lyg nematyti, vertinu ir jį, bet ten tos 'dešrelės' man nesuprantamos ir šiaip su š... procesu asocijuojasi, tai nežinau... atgraso... ax.gif
Atsakyti
Aš jau irgi balsiukus atidavaiu:

Už langus keičiančius vyrukus
Už savanorę bandančią pakeisti stereotipus
Už tą, kuris savo baimę nugalėjo

Pagal šios dienos nuotaiką balsus dalinau... Patikusių nuotraukų šį kartą buvo visai nemažai... balerina, kurmių vaikymas, kūrybinis taros panaudojimas, visi gyvūnai - t.y. šunys ir katė thumbup.gif, mergina gerianti vandenį, joga ant smėlio, balutės šalintojai, berniukas baseine, mergatė (jau mergina beveik) su raudona suknute... ir dar kelios biggrin.gif
Atsakyti
Išties nemažai gerų nuotraukų. Man bent dešimt balsų dar pritrūko.
Atsakyti
Nu va, ir as atidviau savo 3 balsus smile.gif tik kaip ri daugumai - pritrukau dar kokiu minimum 5 biggrin.gif
Mano pasirinkimas buvo
Borzomi originalo kopija,
Kojytes trypiancios cigaretes
Ir moteris juroje atsikratanti streso... ax.gif ar kazko ten hihihi.gif

QUOTE(alvyde @ 2010 09 21, 12:17)

2.pas mane duso kabina lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 09 22, 09:42)
Turi buti 25 mirksiukas.gif

smile.gif+2010 09 22, 10:35-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 09 22, 10:35)
Tikrai 25, kinderočka. Tu tik padėkok už "išaškinimą" ir eik balsuot. biggrin.gif

ačiū 4u.gif Bėgu balsuoti smile.gif
Atsakyti
mano galva itin mažai buvo atitinkančių teąm nuotraukų, balsavau už esančias arčiausiai temos: mindomas cigaretas, žuvų tinklą ir darinėjamą baravyką.
Atsakyti
QUOTE(kinderocka @ 2010 09 22, 08:20)
labas rytas 4u.gif atejau pabalsuoti, o vistiek neleidzia.... verysad.gif Tai kiek man dar tu zinuciu rinkti doh.gif taisyklese gi aiskiai parasyta, kad 20 g.gif Atsakykite prasau, Ruste 4u.gif

turbut pasikeite taisykles g.gif ,anksciau su 20 galima buvo balsoti
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2010 09 22, 11:46)
mano galva itin mažai buvo atitinkančių teąm nuotraukų, balsavau už esančias arčiausiai temos: mindomas cigaretas, žuvų tinklą ir darinėjamą baravyką.

blink.gif
...kaip skirtingai žmonės vis tik pasaulį suvokia...
Atsakyti
Balsavau smile.gif

Už vyrišką darbą, už skalbėją, ir žinoma už įdomų atliekų panaudojimą 4u.gif Pritrūkau balsų, šį kart kaip niekad daug raiškių ir gražių nuotraukų su mintim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo multti: 22 rugsėjo 2010 - 12:11
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 09 22, 11:55)
blink.gif
...kaip skirtingai žmonės vis tik pasaulį suvokia...

aha unsure.gif
Atsakyti
As balsavau uz sias:

http://www.supermama...p...&phid=20835
http://www.supermama...p...&phid=20858
http://www.supermama...p...&phid=20885
Atsakyti