gal kam teko jau susipažinti su Addict To Life Dior??

Taip, turiu jau nuo vasaros.

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 09 18, 22:20)
KOKIE ISPUDZIAI ?

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 09 18, 23:20)
panašus i Dior Addict melynus?

Nelabai moku aprašinėti kvapų
, mėlynųjų nelabai pamenu, bet man asmeniškai jie artimesni Dior Addict 2 (turiu miniuką). Tiek kad pastarasis kvapas lengvesnis ir labiau gėlinis, vaiskesnis, šaltesnis, gėlinis vasaros kvapas. O Life yra šiltesni, minkštesni, jaukesni, daugiau jaučiama rožė ir muskusas. Sakyčiau universalesni kvepalai, tinkantys ir vėsesniam orui. Reikės išbandyti žiemos metu.

QUOTE(lullu @ 2011 09 18, 22:04)
Teko, kaip tik pries kelias dienas Duty Free "ragavau" si kvapa

QUOTE(lullu @ 2011 09 19, 14:15)
Man visai nepanasus. Kaip ir Dior Addict Shine, Dior Addict 2, nepanasus i klasikini Addict'a. Melynasis- saldus, pudriskas, vanile persisotines, o rausvieji variantai (ju tarpe ir naujasis To life) man visiskai is kitos operos, sakyciau. Gal Dior addict eau fraiche arciausiai klasikinio addicto butu

QUOTE(eglegle @ 2011 08 19, 21:04)
Turiu siuos.Buciau nepastebejus,taciau konsultante "Sarmoj" pasiule isbandyti...ir patiko

QUOTE(Roxetė @ 2011 09 20, 12:05)
Teko, kaip tik pries kelias dienas Duty Free "ragavau" si kvapa
na man ispudzio nepadare. Lengvas gaivus geletas vandenelis
Vasarinis toks sakyciau, arba gaivybiu megejoms
Man visai nepanasus. Kaip ir Dior Addict Shine, Dior Addict 2, nepanasus i klasikini Addict'a. Melynasis- saldus, pudriskas, vanile persisotines, o rausvieji variantai (ju tarpe ir naujasis To life) man visiskai is kitos operos, sakyciau. Gal Dior addict eau fraiche arciausiai klasikinio addicto butu

Pasidarė aiškiau

Papildyta:
O ,kaip Yves Saint Laurent Belle d`Opium???

QUOTE(lullu @ 2011 09 20, 19:58)
man patiko, uosciau juos, yra pas mus jie.
Illamasqua Freak

The notes for the unisex fragrance feature black davana, opium flower, belladonna, poison hemlock, datura, queen of the night, frankincense, oud and myrrh.
Labai norėtųsi pauostyti

The notes for the unisex fragrance feature black davana, opium flower, belladonna, poison hemlock, datura, queen of the night, frankincense, oud and myrrh.
Labai norėtųsi pauostyti

QUOTE(delamorte @ 2011 09 28, 10:21)
Illamasqua Freak

Labai norėtųsi pauostyti

Labai norėtųsi pauostyti