Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

gal kam teko jau susipažinti su Addict To Life Dior??

user posted image
Atsakyti
Taip, turiu jau nuo vasaros. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 09 18, 22:20)

KOKIE ISPUDZIAI ? ax.gif
Atsakyti
Teko šiuos uostyt

user posted image

Draugė kvepėjo labai skaniai, bet kai nuėjus į parduotuvę papurškiau ant popierėlio supratau, kad kvepėt nenorėčiau. Per daug saldūs, per daug intensyvūs... Nors gal reiktų priprast g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 09 18, 23:20)

panašus i Dior Addict melynus? bigsmile.gif
Atsakyti
Nelabai moku aprašinėti kvapų smile.gif , mėlynųjų nelabai pamenu, bet man asmeniškai jie artimesni Dior Addict 2 (turiu miniuką). Tiek kad pastarasis kvapas lengvesnis ir labiau gėlinis, vaiskesnis, šaltesnis, gėlinis vasaros kvapas. O Life yra šiltesni, minkštesni, jaukesni, daugiau jaučiama rožė ir muskusas. Sakyčiau universalesni kvepalai, tinkantys ir vėsesniam orui. Reikės išbandyti žiemos metu.
Atsakyti
QUOTE(lullu @ 2011 09 18, 22:04)
gal kam teko jau   susipažinti  su  Addict To Life Dior??

Teko, kaip tik pries kelias dienas Duty Free "ragavau" si kvapa biggrin.gif na man ispudzio nepadare. Lengvas gaivus geletas vandenelis bigsmile.gif Vasarinis toks sakyciau, arba gaivybiu megejoms rolleyes.gif

QUOTE(lullu @ 2011 09 19, 14:15)
panašus i Dior Addict melynus? bigsmile.gif

Man visai nepanasus. Kaip ir Dior Addict Shine, Dior Addict 2, nepanasus i klasikini Addict'a. Melynasis- saldus, pudriskas, vanile persisotines, o rausvieji variantai (ju tarpe ir naujasis To life) man visiskai is kitos operos, sakyciau. Gal Dior addict eau fraiche arciausiai klasikinio addicto butu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 20 rugsėjo 2011 - 10:06
QUOTE(eglegle @ 2011 08 19, 21:04)

Turiu siuos.Buciau nepastebejus,taciau konsultante "Sarmoj" pasiule isbandyti...ir patiko smile.gif Tik nepasakyciau,jog ilgai issilaikytu,taciau kvapas keliantis nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 09 20, 12:05)
Teko, kaip tik pries kelias dienas Duty Free "ragavau" si kvapa  biggrin.gif  na man ispudzio nepadare. Lengvas gaivus geletas vandenelis  bigsmile.gif  Vasarinis toks sakyciau, arba gaivybiu megejoms  rolleyes.gif
Man visai nepanasus. Kaip ir Dior Addict Shine, Dior Addict 2, nepanasus i klasikini Addict'a. Melynasis- saldus, pudriskas, vanile persisotines, o rausvieji variantai (ju tarpe ir naujasis To life) man visiskai is kitos operos, sakyciau. Gal Dior addict eau fraiche arciausiai klasikinio addicto butu  4u.gif

Pasidarė aiškiau mastau.gif
Papildyta:
O ,kaip Yves Saint Laurent Belle d`Opium???

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lullu @ 2011 09 20, 19:58)
Pasidarė aiškiau   mastau.gif
Papildyta:
O ,kaip Yves Saint Laurent Belle d`Opium???

user posted image

man patiko, uosciau juos, yra pas mus jie.
Atsakyti
Illamasqua Freak

user posted image

The notes for the unisex fragrance feature black davana, opium flower, belladonna, poison hemlock, datura, queen of the night, frankincense, oud and myrrh.

Labai norėtųsi pauostyti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2011 09 28, 10:21)
Illamasqua Freak

user posted image

The notes for the unisex fragrance feature black davana, opium flower, belladonna, poison hemlock, datura, queen of the night, frankincense, oud and myrrh.

Labai norėtųsi pauostyti ax.gif

flirt.gif ir man... Vėl iš serijos - podaite biednomu...
Atsakyti