Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

QUOTE(Gafsa @ 2011 11 01, 17:42)
Jei turinys tas pats- į buteliuką užsimerksim irnesakyk.gif
bet principas tai nuo Donnos Karan nubeždžioniautas hihihi.gif

o i kokius kitus kvepalus butu panasus a primena bent jau ysl NU?
labai susintrigavo, kad daugeliui patinka
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2011 11 02, 22:18)
o i kokius kitus kvepalus butu panasus a primena bent jau ysl NU?

Kaip panašūs į NU edp buvo minėti; Alexander McQueen ''Kingdom'', Donna Karan ''Black Cashmere'' (senoji versija).
Mano nuomone NU antrininko neturi. ''Kingdom'' apskritai ne iš tos operos, o ''BC'' panašus savo charakteriu.
Žiūrim čia - http://us.strawberry...t-laurent/#1925
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 11 03, 10:03)
Kaip panašūs į NU edp buvo minėti; Alexander McQueen ''Kingdom'', Donna Karan ''Black Cashmere'' (senoji versija).
Mano nuomone NU antrininko neturi. ''Kingdom'' apskritai ne iš tos operos, o ''BC'' panašus savo charakteriu.

NU panašūs į Kingdom ? ar ne taip supratau ? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 03, 14:27)
NU panašūs į Kingdom ? ar ne taip supratau ?  ax.gif  blush2.gif

Kai kurioms nosims jie turi panašumų.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 11 03, 10:03)

Man NU taip pat neturi antrininku, unikalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2011 11 03, 15:25)
Man NU taip pat neturi antrininku, unikalus  smile.gif

na kadangi kiek skaitau, daugeliui patinka, reiks ieskot ir man ax.gif
nors dazniausiai kazkodel , kas visiem patinka man nepatinka doh.gif
kaip pasakiau Kristutej, kad nepatinka chanel mademoiselle, tai sake, tokiu nera kam nepatiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 11 01, 18:29)
Naujam gyvenimui prikelti kvapai: NU edp, Y, Yvresse, In Love Again ir keletas vyriškų.

Viešpatie aukštielnikas blink.gif Jau burbėjau, kai Guerlain buvo išleidę seriją kvepalų Mitsouko ir L'Heure Bleue "kareivėlių" buteliukuose - kaip Shalimar ir Insolense gali atrodyti taip pat, kai Givenchy išleido savo klasiką vienodais buteliukais susiraukiau, Donna Karan - irgi, bet YSL NU EDP šviesiame buteliuke... blink.gif (Bet jeigu sugebėjo šiuos kvepalus išleisti su senosios versijos aromato kokybe, pirkčiau net ir "escadiškai" rožinį...)
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 11 04, 13:46)
Viešpatie aukštielnikas  blink.gif Jau burbėjau, kai Guerlain buvo išleidę seriją kvepalų Mitsouko ir L'Heure Bleue "kareivėlių" buteliukuose - kaip Shalimar ir Insolense gali atrodyti taip pat, kai Givenchy išleido savo klasiką vienodais buteliukais susiraukiau, Donna Karan - irgi, bet YSL NU EDP šviesiame buteliuke...  blink.gif (Bet jeigu sugebėjo šiuos kvepalus išleisti su senosios versijos aromato kokybe, pirkčiau net ir "escadiškai" rožinį...)

Būtent tokios mintys sukasi, be maž, visuose komentaruose. Nesitikiu nieko gero, bet smalsumas nugalėjo. Laukiu parkeliaujant riužavo NU. Net liežuvis nesiraito, absurdas.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 11 04, 13:20)
Būtent tokios mintys sukasi, be maž, visuose komentaruose. Nesitikiu nieko gero, bet smalsumas nugalėjo. Laukiu parkeliaujant riužavo NU. Net liežuvis nesiraito, absurdas.

O aš visgi nepakraupau. Man pasirodė gana viskas subtilu ir savotiškai gražu. Primena nagų lako buteliukus...tik 80 ml tai turėtų būti nemaži. labai gražiai man turėtų atrodyti šalia šių kvepalų pastačius daug panašaus dizaino ir spalvų nagų lako buteliukų. smile.gif
Man spalva visai ne ružava, na bent jau nuotraukoje ji pastelinė, kreminė, rami, jauki. Man labiau į kūno spalvą panašu...o NU, kad ir tamus kvapas, bet man jis kuo puikiausiai žiūrisi odos (žmogaus odos) spalvos buteliuke. Gal pas mane čia fantazija taip dirba laugh.gif
Įdomu bus sužinoti, kaip realiai atrodo ta šviesi spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 04 lapkričio 2011 - 13:50
QUOTE(vile999 @ 2011 11 04, 13:27)
na kadangi kiek skaitau, daugeliui patinka, reiks ieskot ir man ax.gif
nors dazniausiai kazkodel , kas visiem patinka man nepatinka  doh.gif
kaip pasakiau Kristutej, kad nepatinka chanel mademoiselle, tai sake, tokiu nera kam nepatiktu biggrin.gif

Nors esu rytietiškų,prieskoninių kvapų mėgėja,NU man nepatiko,per daug vaistų kvapo ax.gif
Atsakyti
user posted image
Etro ''Paisley''. Gal yra uosčiusių? Fragrantica priskyrė ''oriental spicy'' grupei. Sudedamosios dalys labai skaniai atrodo: top notes are bergamot, cassis and cardamom; middle notes are jasmine, ylang-ylang and pink pepper; base notes are patchouli, amber and vanille.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benicio: 06 lapkričio 2011 - 10:25
Šiandien pabandžiau Balenciaga Paris L’Essence.

user posted image

Kuo toliau, tuo man jie laaaaabiau, nors iš principo prieš flankerius esu nusistačius, o Balenciaga Paris man labai patinka - violetkos smile.gif

Iš pradžių galvojau, kad nieko ypatingai skirtingo - beveik vienas prie vieno, bet kažkas labai man geras yra bazėje - vis ranką uostau ir man taip patinka - yra kažkas sunkesnio ir šiltesnio. Jausmingesnio. Gal oda?

palyginau natas (pagal Osmoz):

Balenciaga Paris

top notes:Pepper, Green Notes
heart note: Violet, Floral Notes
base note: Woodsy Notes,, Powdery Notes, Musks

Balenciaga Paris L’Essence
top notes: Green Notes, Violet Leaf
heart note: Violet, Vetiver, Resinous Notes
base note: Moss, Woodsy Notes, Leather

Gal bandėt? Kokie įspūdžiai? Mirtinai reikia mėginuko. Ūūūūūūūūūūūūūūū
Atsakyti