Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

QUOTE(theorema @ 2012 06 15, 14:03)
Delfyje yra straipsniukas. Keistai skamba pasakymas, kad kvapas pasislepia, užpurkštas  ant odos, po sąlyčio su oru tampa nematomas.  Kam reikalingi NEMATOMI (niekam? neužuodžiami?) kvepalai?  doh.gif  Su Gaga tokios subtilybės (ir "nematomumas") nesiasocijuoja lotuliukas.gif Arba vertimas netikslus , arba Gagiškas bajeris.

Aš supratau, kad skystis pasidaro nematomas, nes šiaip jis yra juodas. Delfio nuotraukoje ir matosi, kad patys kvepalai - skystis yra tamsus.
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 06 15, 14:18)
Aš supratau, kad skystis pasidaro nematomas, nes šiaip jis yra juodas. Delfio nuotraukoje ir matosi, kad patys kvepalai - skystis yra tamsus.

doh.gif žinoma! Štai ką reiškia išankstinė nuostata dėl kvepalų spalvos - maniau buteliukas juodas lotuliukas.gif Norėtųsi , kad kvapo kokybė nebūtų "žvaigždiška"...
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 06 15, 15:18)

Taip taip, skystis tampa nebejuodas. Super-duper Gagos efektai biggrin.gif
Atsakyti
http://thecandyperfu...fragrance-fame/
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 06 15, 14:50)

As for the rest of the smell, the notes are; “Tears of Belladonna, Crushed Heart of Tiger Orchidea, With a Black Veil of Incense, Pulverised Apricot, And The Combanitve Essences of, Saffron and Honey Drops.”

nugi įdomu bigsmile.gif tik kad nebūtų iš didelio burbulo tik mažas pšššš... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 16 birželio 2012 - 12:15
QUOTE(Monmorensi @ 2012 06 16, 13:14)
As for the rest of the smell, the notes are; “Tears of Belladonna, Crushed Heart of Tiger Orchidea, With a Black Veil of Incense, Pulverised Apricot, And The Combanitve Essences of, Saffron and Honey Drops.”

nugi įdomu  bigsmile.gif tik kad nebūtų iš didelio burbulo tik mažas pšššš... biggrin.gif

Žinok, kažkodėl taip ir bus, man atrodo.
Atsakyti
http://pramogos.delf...m.d?id=59001179
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 06 26, 13:57)

Aš supratau, kad bus kažkas nauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2012 06 26, 15:11)
Aš supratau, kad bus kažkas nauja g.gif

g.gif nelabai supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 06 26, 14:12)
g.gif nelabai supratau  g.gif

Iš straipsnio atrodo,kad kuriama kažkas kita, ne tas pats juodas buteliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2012 06 26, 19:22)
Iš straipsnio atrodo,kad kuriama kažkas kita, ne tas pats juodas buteliukas biggrin.gif

aš tai supratau, kad kvepalai bus tie patys, tik ruošiama nauja partija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 06 26, 19:33)
aš tai supratau, kad kvepalai bus tie patys, tik ruošiama nauja partija smile.gif

Aš ir taip supratau, kad senoji išparduota ir kadangi ji buvo labai populiari, tai užsakė naują.
Atsakyti