Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

ohmy.gif
user posted image

Cafe Rose, Jonquille de Nuit, Lys Fume and Ombre de Hyacinth. mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 07 25, 10:01)
Cafe Rose, Jonquille de Nuit, Lys Fume and Ombre de Hyacinth. mega_shok.gif

blink.gif ot duoda
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 07 25, 10:57)

man jau viska niezti nuo Cafe Rose - kaip noriu pauostyti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liya @ 2012 07 24, 09:34)
GROŽIS!  bigsmile.gif  laugh.gif  thumbup.gif
Ateina 2012-08.

fainiai bigsmile.gif laukiam ... nail.gif

Papildyta:
QUOTE(Liya @ 2012 07 24, 19:53)
Kiekvienam savo asociacijos ir sava vaizduotė smile.gif Bet Coco man itin juoda - klasiška ir elegantiška kaip maža juoda suknelė  smile.gif
Todėl svarstant buteliuko dizainą ir spalvą - keliu nykščius į viršų  thumbup.gif
Lauksim kvapo  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 07 25, 09:57)

man rods TF pavirto kepėju biggrin.gif čia kaip su rašytojais būna. viena knyga superinė, antra irgi nebloga, trečia visai nieko, o po to kai pradeda kept viena po kitos, serijas, tai ir sugadina visa įspūdį apie save g.gif
TF gerbėjos, labai nepykit blush2.gif
Atsakyti
o byredo tai buljono isvirs biggrin.gif juokauju, aisku smile.gif
user posted image
Top notes are pink pepper and plum; middle notes are osmanthus, leather and magnolia; base notes are dark woodsy notes, sandalwood and musk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 25 liepos 2012 - 20:22
QUOTE(LEEja @ 2012 07 25, 21:20)
o byredo tai buljono isvirs biggrin.gif juokauju, aisku smile.gif
user posted image
Top notes are pink pepper and plum; middle notes are osmanthus, leather and magnolia; base notes are dark woodsy notes, sandalwood and musk.

Aha, iš kirvio ir diržo lotuliukas.gif - woodsy notes, leather... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 25, 22:00)
man rods TF pavirto kepėju  biggrin.gif čia kaip su rašytojais būna. viena knyga superinė, antra irgi nebloga, trečia visai nieko, o po to kai pradeda kept viena po kitos, serijas, tai ir sugadina visa įspūdį apie save  g.gif
TF gerbėjos, labai nepykit  blush2.gif

pavirto, o ar ne visi jie kepejai? kuriu brandu yra sakykim iki 10 sukurtu parfumu? ....
SL - kiek turi? Guerlain? as tai nesu jo nei megeja, ne gerbeja, is to ka bandziau prilipo tik White Pachouli, o orchidejos saldziai dusino ir kele sleikstuli, tabakas irgi visai neskanus ant manes ir joks tabakas:)

na, o i tema stai ka atkasiau is by Kilian fronto smile.gif :
"we will call this collection: 'in the garden of good & evil'. This collection will consist of three perfumes, named
“In the City of Sin,”
“Forbidden Games” and
“Good Girl Gone Bad.”
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 26 liepos 2012 - 10:18
QUOTE(LEEja @ 2012 07 26, 12:13)
“In the City of Sin,”
“Forbidden Games” and
“Good Girl Gone Bad.”

Paauglių linija? biggrin.gif g.gif
Juokauju, aišku..
Kosmopolitiška turbūt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 25, 20:00)
man rods TF pavirto kepėju  biggrin.gif čia kaip su rašytojais būna. viena knyga superinė, antra irgi nebloga, trečia visai nieko, o po to kai pradeda kept viena po kitos, serijas, tai ir sugadina visa įspūdį apie save  g.gif

drinks_cheers.gif Dėl TF pritariu 100 proc.
Nesu aš nei TF gerbėja nei negerbėja. Kol kas testavusi esu tik 6 kvapus, todėl mano išreikštų minčių nepriimkit 100 proc. blush2.gif Nes man čia tikriausiai gali nutikti kaip su Serge Lutens, kai buvau benurašanti visą liniją dėl pratestuotų kelių "ne tų" kvapų. Liko dar neišuostyta daugybė TF kvapų, kurie bent pagal pavadinimus ir natas man turėtų patikti. Iš uostytų man nepatinko nei vieni tiek, kad norėčiau butelaičio. Gal Tobacco Vanille buvo kažkiek "užkabinę", nes ieškojau įdomaus tabako. Bet po kelių dienų dėvėjimo pasidarė koktu nuo saldumo. Galiu būti užmėtyta pomidorais, bet mane tie kvepalai dusina, nesiderina ten man vanilė su tabaku, sakyčiau kažko per daug prikrauta juose. Kaip ir "Juodoji Orchidėja"...tikrai supratau, kad man jų nereikia, nors kvapas vertas pagyrų.

Taip, kad mano mintys daugiau apie šią naują kolekciją. Kai pamačiau, kiek čia dar naujų kvapų "prikepė" blink.gif Man visada atrodė, kad tikrai gerą kūrinį sukurti reikia nemažai laiko. O kai kepa tokiais kiekiais, tai kažin ar nenukenčia pati kvapo kokybę, t.y. pats kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 25, 20:00)

O man TF yra zaidimas su uzdarytomis dezutemis. Nedaug gamintoju, kuriu kvapai taip skirtusi vienas nuo kito, nors savotiskas braizas yra. Man isgarbintosios orchidejos, violetkos ir patchouli absoliuciai neprilipo (abi orchidejos iki siol kosmaruose sapnuojasi), o Tobacco Vanille pasirode tiesiog primityvus, uztai Bois Maroccain, Tuscan Leather, Oud Wood ir dar keletas stovi svajoniu sarasuose. Ar toks kepimas yra nisha? Paziurim i Montale, mano megstami R.Piguet per metus rengiasi bene 7 naujus aromatus ismesti smile.gif Platrus kvepalu spektras bent jau duoda shansa kiekvieno zanro myletojai paieskoti savo aromato, o dievinti visa linija.. Na tai jau man neiveikiama uzduotis (arba dar negime toks gamintojas) wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 07 26, 11:13)
pavirto, o ar ne visi jie kepejai? kuriu brandu yra sakykim iki 10 sukurtu parfumu?

čia ne skaičiuje esmė biggrin.gif ir kepėjais iš karto nepasidaro. nei parfumeriai, nei režisieriai, nei rašytojai. tarkim "Šreko" ar "Pjūklo" filmai smile.gif kol buvo viena dalis, kepiniu nepavadinsi, bet kai atsirado ketvirtas ar penktas Šrekas ir gal septintas Pjūklas lotuliukas.gif tai jau kepimas.
QUOTE(rzrzr @ 2012 07 26, 15:24)
Ar toks kepimas yra nisha?

o kas apskritai yra niša? smile.gif na, ne tas gražus romantizuotas internetinis išaiškinimas apie mažas jaukias krautuvėles, bet iš tikro ax.gif
Atsakyti