QUOTE(Monmorensi @ 2012 07 25, 20:00)
man rods TF pavirto kepėju

čia kaip su rašytojais būna. viena knyga superinė, antra irgi nebloga, trečia visai nieko, o po to kai pradeda kept viena po kitos, serijas, tai ir sugadina visa įspūdį apie save
TF gerbėjos, labai nepykit

Dėl TF pritariu 100 proc.
Nesu aš nei TF gerbėja nei negerbėja. Kol kas testavusi esu tik 6 kvapus, todėl mano išreikštų minčių nepriimkit 100 proc.

Nes man čia tikriausiai gali nutikti kaip su Serge Lutens, kai buvau benurašanti visą liniją dėl pratestuotų kelių "ne tų" kvapų. Liko dar neišuostyta daugybė TF kvapų, kurie bent pagal pavadinimus ir natas man turėtų patikti. Iš uostytų man nepatinko nei vieni tiek, kad norėčiau butelaičio. Gal Tobacco Vanille buvo kažkiek "užkabinę", nes ieškojau įdomaus tabako. Bet po kelių dienų
dėvėjimo pasidarė koktu nuo saldumo. Galiu būti užmėtyta pomidorais, bet mane tie kvepalai dusina, nesiderina ten man vanilė su tabaku, sakyčiau kažko per daug prikrauta juose. Kaip ir "Juodoji Orchidėja"...tikrai supratau, kad man jų nereikia, nors kvapas vertas pagyrų.
Taip, kad mano mintys daugiau apie šią naują kolekciją. Kai pamačiau, kiek čia dar naujų kvapų "prikepė"

Man visada atrodė, kad tikrai gerą kūrinį sukurti reikia nemažai laiko. O kai kepa tokiais kiekiais, tai kažin ar nenukenčia pati kvapo kokybę, t.y. pats kvapas.