Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

QUOTE(Renatina @ 2012 09 26, 21:02)
JS toj reklamoj lyg ir kokį tautiesį mūsų Kiedį priminė dainininką biggrin.gif

bigsmile.gif Nugi tikrai kažkas tokio yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2012 09 26, 14:44)
user posted image Gal lapkričio 5? Nors žadėta jau lyg ir rugsėjui buvo.

doh.gif doh.gif doh.gif na eik tu sau blink.gif zviezda biggrin.gif Suprask sparnai,pakilimas g.gif Nesižiūri man, visai .... schmoll.gif blush2.gif

Kiek matosi,buteliukas labai panašus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele: 26 rugsėjo 2012 - 21:04
O man visai nieko si reklama, Jam galima ir su sparnais, nusipelne. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 09 26, 22:02)
doh.gif  doh.gif  doh.gif na eik tu sau blink.gif zviezda biggrin.gif Suprask sparnai,pakilimas g.gif  Nesižiūri man, visai .... schmoll.gif  blush2.gif

O kodel ne zviezda? Visu atzvilgiu labai talentingas ir malonus zmogus. Ejo sunkiu keliu bet tikrai daug ka paseke, pats. Jo kvepalai ir drabuziai pripazinti visam pasauli. Aisku kad zviezda.
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 09 26, 22:02)
doh.gif  doh.gif  doh.gif na eik tu sau blink.gif zviezda biggrin.gif Suprask sparnai,pakilimas g.gif  Nesižiūri man, visai .... schmoll.gif  blush2.gif

Juodasis angelas , bet kerzai prie žemės traukia - matosi, kad iš artojų šaknų kilęs. biggrin.gif
Man patinka wub.gif
Atsakyti
man be kvepaliniu sparnu patiktu labiau, buteliukai galetu ant zemes ismetyti gulet smile.gif
Atsakyti
Nieko jus neismanot. biggrin.gif Kerzai ne seip saldafonski o glamuriniai. biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif gal rimtai neišmanau biggrin.gif nesižiūri ir vsio biggrin.gif

O šiaip didis žmogus,net nesiginčyju irnesakyk.gif
Atsakyti
Oj koki baeri papasakosiu..... biggrin.gif tik ka skambina pas vyra telefonas. Po keliu minuciu rekia man is kito kambario: Кися тебя к телефону! As nesupratau, galvoju niu cia gi dabar kazkas man skambina i vyro telefona... sakau jam kas ten? o jis: не знаю, вроде Juozas Statkevicius. blink.gif

O pasirodo buvo reklaminis skambutis, kur ragino eiti i Juozuko naujos kolekcijos pristatyma, o kadangi mano vyras nesneka lietuviskai jis beveik nieko nesuprato isskirus Juozas Statkevicius... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 09 27, 14:45)
Oj koki baeri papasakosiu..... biggrin.gif  tik ka skambina pas vyra telefonas. Po keliu minuciu rekia man is kito kambario: Кися тебя к телефону! As nesupratau, galvoju niu cia gi dabar kazkas man skambina i vyro telefona... sakau jam kas ten? o jis: не знаю, вроде Juozas Statkevicius. blink.gif

O pasirodo buvo reklaminis skambutis, kur ragino eiti i Juozuko naujos kolekcijos pristatyma, o kadangi mano vyras nesneka lietuviskai jis beveik nieko nesuprato isskirus Juozas Statkevicius... lotuliukas.gif

hahahaha geras, Statkevicius pozvonil smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 09 27, 13:45)
Oj koki baeri papasakosiu..... biggrin.gif 

Geras biggrin.gif Сам товарищЧь Juozas paskambino, kokia garbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 09 27, 13:45)
Oj koki baeri papasakosiu..... biggrin.gif  tik ka skambina pas vyra telefonas. Po keliu minuciu rekia man is kito kambario: Кися тебя к телефону! As nesupratau, galvoju niu cia gi dabar kazkas man skambina i vyro telefona... sakau jam kas ten? o jis: не знаю, вроде Juozas Statkevicius. blink.gif

QUOTE(LEEja @ 2012 09 27, 13:49)
hahahaha geras, Statkevicius pozvonil smile.gif

prajuokinot laugh.gif o reklama man patinka.
Atsakyti