Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

QUOTE(MilGana @ 2012 10 07, 23:38)
O pati Lady Gaga apie tai zino?

Bijau, kad nelabai lotuliukas.gif Žinant, kad jos vadybininkai dirba labai garsiai reklamuodami jos kiekvieną pasisukimą, tai šie nauji ale limituoto leidimo kvepalai irgi būtų ištrimituoti į visus kampus. Beja, radau, kad limituota knygos versija "Born this way" yra išleista 300 egz. tiražu lotuliukas.gif Tai gal čia knygos priedas?

Tuos kvepalus randu tik Lietuvoj pardavinėjamus. Gal čia tik LT fanams skirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 10 08, 08:21)
Tai gal čia knygos priedas?
Tuos kvepalus randu tik Lietuvoj pardavinėjamus. Gal čia tik LT fanams skirti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif mazas bonusiukas/"meginukas" biggrin.gif
Didziuojasi Lietuvos amatininkais, kurie neatsilieka nuo lenku bei kinu ir aplenkia puse zingsnio, o gal net ir visu zingsniu progresa ivairiuose srityse. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 08 spalio 2012 - 10:18
QUOTE(MilGana @ 2012 10 08, 11:17)
drinks_cheers.gif  mazas bonusiukas/"meginukas"  biggrin.gif

Jooo. Ir tą bonusiuką už 120 lt parduot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 08 spalio 2012 - 14:30
Gaga:

http://starfragrance...ga-fame-2-.html
Atsakyti
Ačiū. Va, pasirodo jau yra.
Va, tik Born this Way dar neradau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 10 08, 16:57)
Ačiū. Va, pasirodo jau yra.
Va, tik Born this Way dar neradau  lotuliukas.gif

gal reik Gagai parašyt, o tai vargs dar, kurs tuos Born this way, o čia bum, jau yra, pasirodo biggrin.gif
Atsakyti
Is tikruju issiduriau del sio skelbimo, nes as tais kvepalais nesidomejau, tik nardydama po kvepalus uzsikabinau i Lady Gaga ir tiek. Dabar jau tikrai apsisvieciau. Klysti zmoniska. blush2.gif Tik nors dziugu kol vyko diskusijos ,,sie kvepalai jau atsirado. Eglegle jau parode. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 08 spalio 2012 - 19:26
Del Gagos kvepalu, man susidare toks ispudis, kad jais nesikvepinciau, man kazkaip juodas kvepalas nevilioja, keistas sprendimas, regis isteps ir rubus, jei netycia patektu biggrin.gif bet UK jie labai populiarus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2012 10 07, 20:03)
taip,taip, kiekvienai dainai po kvepala bigsmile.gif

lotuliukas.gif kaip prajuokinot 4u.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Melioni @ 2012 10 08, 21:56)
Del Gagos kvepalu, man susidare toks ispudis, kad jais nesikvepinciau, man kazkaip juodas kvepalas nevilioja, keistas sprendimas, regis isteps ir rubus, jei netycia patektu biggrin.gif bet UK jie labai populiarus  doh.gif

kad kai purski tos spalvos net nelieka... turiu uzpurskus ant balto lapuko kai parduotuvej ismeginejau, nei demeles 4u.gif
Atsakyti
Habit Rouge Cuir Guerlain for men

user posted image

Oriental fragrance for men. The fragrance features orange, lime, lemon, bergamot, spices, leather, vanilla and patchouli.
Atsakyti
Truth or Dare by Madonna Naked

Truth or Dare by Madonna Naked is available as 50 and 75 ml Eau de Parfum.

Top notes: honeysuckle, peach blossom, neroli
Heart: vanilla orchid, cocoa flower, lily of the valley
Base: cedar, oud, sandalwood, benzoin

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2012 10 13, 16:37)
Truth or Dare by Madonna Naked

Kazkodel mane purto nuo buteliuko formos.
Atsakyti