Įkraunama...
Įkraunama...

Dikson

paskambinau i kauna i ju atstovybe, atsiliepe maloni moteris ir labai nuodugniai, issamiai papasakojo ir patare del ampuliu thumbup.gif sutarem, kad ju vadybininkas (naujai paskirtas) atves man ampules i namus wub.gif
labai aciu naura14, kad maloniai pasisiule parvezti is kauno, bet nevarginsiu jusu ir vadybininkas atves drinks_cheers.gif
kai isbandysiu - surasysiu atsiliepimus wub.gif
paemiau ampules "Ristrutturante" (skirtos blondinems, sviesintam plaukui)
Atsakyti
Gal dazotes su Dikson dazais? Mano kirpeja atgule i ligonine, o kaip tik laikas dazytis...gal galit parekomenduoti isbandyta kirpeja Kaune dazancia su Dikson...Blogiausiu atveju nulekciau ir iki Vilniaus... rolleyes.gif
Atsakyti
atradau dikson thumbup.gif dar nedaug ka is produktu bandziau, bet labai patiko. dar ruosiuosi daryti keratinini tiesinima su dikson, labai laukciau daugiau nuomoniu apie priemones
Atsakyti
Atradau DIKSON visai netikėtai, prieš tai naudojau Marlies Moller produkciją. Nustebino kainos ir kokybės santykis,- palyginus pigu ir laibai kokybiška. Išbandžiau dar nedaug, tik tris produktus, t.y. kaukė su vitaminu C "Riparatrice"(super kaukė, nes plaukai švelnūs, pamaitinti 9 - 10), šampūnas su moringos ekstraktu "Vitalite" iš Tonic line serijos (perku litrais, nes geresnio šampūno nesu turėjusi 10 - 10), ampulės nuo plaukų slinkimo iš Tonic line serijos "Chute-stop" (vidutiniškai man jos patiko, nes nors plaukų slinkimą šiek tiek ir sustabdė, bet nuo jų atsirado pleiskanų g.gif 7 - 10). Tokia tad mano patirtis. Ketinu pirkti Tonic line serijos aliejuką ir Tonic line serijos kaukę su moringos akstraktu bei dar kitų, manau, gerų dalykėlių biggrin.gif .
Atsakyti
ka tik isbandziau Ristrutturante ampule, kolkas sunkku pasakyti, po jos nereikia deti jokiu kaukiu, plaukas svelnus, kvapas patinka (toks nesaldus, labiau "saltas", vyriskas, labai man patinka tokie). dar noriu kaukes „Masque Vitalite“ - gal kuri jau isbandet?
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2010 10 13, 00:48)
Gal dazotes su Dikson dazais? Mano kirpeja atgule i ligonine, o kaip tik laikas dazytis...gal galit parekomenduoti isbandyta kirpeja Kaune dazancia su Dikson...Blogiausiu atveju nulekciau ir iki Vilniaus... rolleyes.gif

Kaune Dikson technologe dirba salone "Pjese" Kestucio 74 salia muzikinio teatro. www.salonasjums.lt Vardas Audrone, ji ir seminarus veda ju...
Atsakyti
Man labai patiko šitos ampulės
DIKSON POLIPANT COMPLEX
user posted image
Atsakyti
atsiliepimai apie ampules: plauko neglotnina, kaip pvz kaukes, netempia zemyn, neapsunkina. plaukas nera toks minkstas, akip po kaukiu, sakyciau toks tvirtesnis, tam tikra prasme siurkstesnis, tas isorinis poveikis man nelabai patinka, nebent pati plauka gerai veikia g.gif
Atsakyti
bandziau ampules ir ristrukturante ir struktur forte, kirpeja aiskino, kad jos skirtos dazyto plauko gydymui is vidaus, todel nereikia tiketis, kad plaukai taps minksti, nes ne tam jos skirtos. bet po struktur forte, man plaukas buvo minkstas ir svelnus.
Atsakyti
tiketis galima daug ko, tame tarpe ir minkstumo, kaip kad kitos ampules suteikia,bet aprasiau, koks poveikis mano plaukams nuo ju rolleyes.gif
Atsakyti
pati dirbu su sia produkcija ir galiu pasakyti tik tiek, kad kainos ir kokybes santykis uztikrintas.
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2011 02 27, 20:28)
pati dirbu su sia produkcija ir galiu pasakyti tik tiek, kad kainos ir kokybes santykis uztikrintas.

jus gal tuomet zinosite, man tos naudojamos ampules neduoda plauko glotnumo, slidumo ir t.t. gal tuomet yra prasme kauke uzdeti iskart po sampuno, o po kaukes ampule?
Atsakyti