Apie ligas as gal net nezinau ar pradet pasakoti, nes ilgai uztruksiu
Lapkricio viduryje man prasidejo sinusitas baisulinis, dvi savaites- du antibai, po Matui padarem operacija, po kurios prasidejo vejaraupiai, dar dvi savaites prabuvom namie, tada isejau diena i darba, nakti Matui tempa uzkilo, nu ka vel ant biuletenio. Tada kuciu diena man baisi tempa, kaledos dar didesne, antra kaledu diena greituske, ligonine, tyrimai, kraujas prastas, padaro plauciu nuotrauka, bet sako atsakymas tik po dvieju dienu, cia tipo skubi pagalba, bet sako uzdegima matyciau, kadangi kraujas prastas antibus israso, griztu namo kita diena ziaurus nugaros skausmas, mama atvaziuoja leisti nuskausminancius, aisku dar ta pacia nakti Matui tempa ziauri uzkyla, tai pati komoj, o dar vaikas sergantis

Kita diena vyras nuvaziuoja paimti plauciu nuotraukos atsakymo, nuveza mano gydytojai sako plauciu uzdegimas

nu ka dar vieni antibai, o nugara skauda, nes padidejes plauciu turis, remiasi ir spaudzia nerva. Nu ka as per pusantros savaites issikapanojau siaip ne taip, Matas per dvi pasveiko. Isejom pagaliau po 1,5 men i darba ir darzeli. Paejo savaite i darza, sestadieni vel tempa ir buvo iki treciadienio, aciu die vakar jau nebebuvo, daugiau nieko nera tik tempa. Nu tikiuosi, kad kita savaite jau i darza eis. Tai va jei trumpai apie ligas

Gyvenime nesu sirgusi, kaip sia ziema.

Pusantro menesio - 4 antibai