Įkraunama...
Įkraunama...

Statybos firmos kaina

QUOTE(caca26 @ 2007 06 12, 13:25)
kur kišim dešimtimis tūkstančių, o vaizdo vis nebus.  verysad.gif

aha.. kaip mano mama juiokias prieš kokį 10metų tai buvo vos tik pakrutink vieną vietą tai 1000lt daba jau 10t.... o atlyginimai kaži ar 10k pakilo g.gif
Atsakyti
ech bet geriau uztrukt su vidaus irengimu, isrengt koki viena kambari ir po biskeli eiti link kitu, negu gyvent kad ir puikiai irengtam daugiambuty, kur virs galvos tau amzinai kas nors laksto doh.gif ar eisit gyvent i nama tik kai visiskai isirengsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indruckaa @ 2007 06 11, 19:59)
Va mes irgi iki 200tukst planuojam,panasios kvadraturos. daugiau kazkaip neisgaletumem ir tai su paskola. unsure.gif prabangu mums nereikia, norim jaukaus namo :)siaip tas 200 be irengimo, tik dezute, taip planuojam, jei pavyktu butu labai saunu.Bet mes dar tik planu staadijoj, nieko nestatom blush2.gif

mes irgi dar tik planuojam smile.gif , labai labai norim namo, tik va beda su tais pinigeliais tai vis mastom koks cia pigiausias ir geriausias variantas.na bet jei imanoma iki 130t su isores apdaila padaryti tai manau visai gerai butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruckaa @ 2007 06 12, 17:43)
ech bet geriau uztrukt su vidaus irengimu, isrengt koki viena kambari ir po biskeli eiti link kitu, negu gyvent kad ir puikiai irengtam daugiambuty, kur virs galvos tau amzinai kas nors laksto doh.gif ar eisit gyvent i nama tik kai visiskai isirengsit? ax.gif

Na mūsų situacija kiek geresnė, gyvenam nuosavo namo dalyje, geram rajone, turim ir kelis metrus žemės šašlykams pakept, vaikui baseine pasiturkšt ir virš galvų tik savi palaksto. ax.gif Deja, čia vietos mažoka.
Nea, aš labai labai labai nenorėčiau eiti gyventi į vieną įrengtą kambarį, nes
*esu alergiška, tai gyvenimas dulkėse mane pribaigtų.
**Tėvai statė namą, ilgai teko gyventi neįrengtam, statė prieš 15m, o ir dabar nedadielkų pilna. schmoll.gif
Aišku, jei truktų tik durų, židinio apdailos, kokių neesminių baldų, tai jau eičiau gyvent, bėgčiau tiksliau. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2007 06 12, 15:15)
aha.. kaip mano mama juiokias prieš kokį 10metų tai buvo vos tik pakrutink vieną vietą tai 1000lt daba jau 10t.... o atlyginimai kaži ar 10k pakilo  g.gif

Statybininkų algos gal ir pakilo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 06 11, 23:39)
Dežutė už 200.000 tikrai realu.Mes planuojam jai su pilna išorės apdaila išleisti iki 130.000 lt.Kol kas viskas pagal planą tfu tfu tfu...Bet labai daug darom patys, pvz dabar dengiamas stogas-MB su draugeliu. ax.gif Bendras plotas 170m2.Deja, visa kita-vidaus įrengimas,aplinka suris daugiau,taigi bendroj sumoj butų idealu į 300.000-330000 tilpt. g.gif

oj tai visai normalei.o jus viska savo rankom daret ar kazka samdet?
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 06 12, 19:51)
Na mūsų situacija kiek geresnė, gyvenam nuosavo namo dalyje, geram rajone, turim ir kelis metrus žemės šašlykams pakept, vaikui baseine pasiturkšt ir virš galvų tik savi palaksto. ax.gif Deja, čia vietos mažoka.
Nea, aš labai labai labai nenorėčiau eiti gyventi į vieną įrengtą kambarį, nes
*esu alergiška, tai gyvenimas dulkėse mane pribaigtų.
**Tėvai statė namą, ilgai teko gyventi neįrengtam, statė prieš 15m, o ir dabar nedadielkų pilna. schmoll.gif
Aišku, jei truktų tik durų, židinio apdailos, kokių neesminių baldų, tai jau eičiau gyvent, bėgčiau tiksliau. bigsmile.gif
Papildyta:

Statybininkų algos gal ir pakilo. g.gif

Beje, gera mano draugė-mergička mažutė, kūdutė, apie statybas ničnieko nekirtusi ką tik įsikraustė į namuką, kurį statė pati viena-dieną naktį ten 9mėn kiurksojo po darbo, savaitgaliais, aišku su meistru pagalba.Namas 100m2, pamatai jau buvo, statė iš pigių, kartais net ir pigiausių medžiagų, bet ne prasčiausių, pvz stogas ruukki, stoglangiai veluxo, išorės apdaila medinės dailylentės, perdanga medinė, plytelės iš Senukų akcijinės, laminatas t.p. Įsirengė kol kas tik 2a., kuriame trūksta durų, plintusų ir visų baldų-sakyčiau pilnai įsirengė.Laiptai jau yra.Liko 1 aukšto vidaus apdaila ir šildymo sistema.Šiai dienai ji išleidusi 85.000lt. Su MB žavimės ja be galo. thumbup.gif Taip, kad viskas įmanoma.
Papildyta:
QUOTE(mazulike:) @ 2007 06 12, 20:00)
oj tai visai normalei.o jus viska savo rankom daret ar kazka samdet?

Kol kas tik mūrininkus samdėm.
Atsakyti
QUOTE(indruckaa @ 2007 06 11, 22:46)
Tai be firmos statot nama?jo patiems daug prisidedant tikrai kad galima sutaupyt drinks_cheers.gif o paskola emet, ar be jos pavyko  blush2.gif mes jei pradetume tai be paskolos nei krust verysad.gif

del paskolos tureciau perspeti - per mazu neduoda, turi pateikti samata lyg jums firma statytu, reiskia vis tiek bent 400t.

mes taip pat emem beveik puse milijono, o paskui visu neisnaudosim tikimes, tiesiog perrasysim sutarti (imam juk vis tiek dalimis, tik tiek kiek reikia tam momentui).
Atsakyti
Statomės Kaune, dar be paskolos, "iš algų" tskant rolleyes.gif Vyras mano turi auksines rankas, jam labai padeda jo tėvas ir draugeliai keli. Bet vistiek, į čia minimus 130 tūkst "dėžutė" netelpa verysad.gif
Kas padaryta... Sillikatinių blokelių sienos, garažas prisišliejęs prie namo. Nameliukas vieno aukšto su mansarda. Apie 220 m2 viso. Nors nežinau tiksliai blush2.gif Stogas - keturšlaitis, viso apie 400m2, jau kad surijo pinigų už skardą doh.gif doh.gif doh.gif Bet gražu wub.gif Yra prancūziškas balkonas. Ir skarda pati thumbup.gif , visi klausia - ar čerpėmis dengėt? Mat taip atrodo.
Nu tai va. Yra stogas jau apšiltintas iki galo, jau mansardoj visos pertvaros, laiptai viduje į antrą aukštą ir paradinio įėjimo, garažo perdengimas, kaminas židiniui ir kaminas ventiliacijai. Bet dar nėra langų ir vitrinos, durų, garažo vartų, nėra elektros laidų išvedžiota, ir aš net nenutuokiu, kur turėtų būti rozetės ir dar kas unsure.gif . Tiesa, pirmam aukšte jau irgi visos pertvaros. Bet dar nepatiestas vamzdynas, nebetonuotos grindys.

Atmetus net sklypo ir projekto kainą, vistiek netelpam į 130 verysad.gif Turim visus čekučius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 07 07, 11:20)
Statomės Kaune, dar be paskolos, "iš algų" tskant rolleyes.gif  Vyras mano turi auksines rankas, jam labai padeda jo tėvas ir draugeliai keli. Bet vistiek, į čia minimus 130 tūkst "dėžutė" netelpa verysad.gif
Kas padaryta... Sillikatinių blokelių sienos, garažas prisišliejęs prie namo. Nameliukas vieno aukšto su mansarda. Apie 220 m2 viso. Nors nežinau tiksliai  blush2.gif Stogas - keturšlaitis, viso apie 400m2, jau kad surijo pinigų už skardą  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Bet gražu  wub.gif  Yra prancūziškas balkonas. Ir skarda pati  thumbup.gif , visi klausia - ar čerpėmis dengėt? Mat taip atrodo.
Nu tai va. Yra stogas jau apšiltintas iki galo, jau mansardoj visos pertvaros, laiptai viduje į antrą aukštą ir paradinio įėjimo, garažo perdengimas, kaminas židiniui ir kaminas ventiliacijai. Bet dar nėra langų ir vitrinos, durų, garažo vartų, nėra elektros laidų išvedžiota, ir aš net nenutuokiu, kur turėtų būti rozetės ir dar kas  unsure.gif . Tiesa, pirmam aukšte jau irgi visos pertvaros. Bet dar nepatiestas vamzdynas, nebetonuotos grindys.

Atmetus net sklypo ir projekto kainą, vistiek netelpam į 130  verysad.gif Turim visus čekučius cool.gif

Mes irgi dar be paskolos, kol kas. mirksiukas.gif
O pas mus stogas dvišlaitis ir 190 m2, namas 173m2-taigi mūsiškis 200m2 stogo ir 50 m2 ploto už jūsų mažesnis.Beje, balkono pas mus nebus-nors projekte ir buvo verysad.gif, užtat turėsiu ne baltus langus.Beje, laiptų į dėžutės kainą neskaičiavau, t.p. ir grindų betonavimo.
Šitų niuansų dėka vis dar tikimės tilpti į minėtą sumą. ax.gif

čekučius turim gal ir ne visus, blush2.gif , bet užtat kruopščiai kiekvieną centą rašom į sąsiuvinuką, taip, kad išlaidos realios. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(caca26 @ 2007 07 07, 12:49)
buvo verysad.gif, užtat turėsiu ne baltus langus.Beje, laiptų į dėžutės kainą neskaičiavau, t.p. ir grindų betonavimo.
Šitų niuansų dėka vis dar tikimės tilpti į minėtą sumą. ax.gif

čekučius turim gal ir ne visus,  blush2.gif , bet užtat kruopščiai kiekvieną centą rašom į sąsiuvinuką, taip, kad išlaidos realios.  bigsmile.gif

Niekaip neapsisprendžiu dėl langų rėmų spalvos verysad.gif Man dar labai gražu tonuoti stiklai thumbup.gif Pas mus palangės, cokolis, paradinis įėjimas ir kaminai bus (yra) vienodos spalvos klinkerio. Rusvo. Tai gal darysim rusvai tonuotus stiklus unsure.gif

O dėl tų čekučių. Kad kiek, tai galėsim Mokesčių inspekciją pakonsultuot, kiek realiai kainuoja namų statybos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2006 01 22, 15:20)
musu kaimynai pradeda si reikala, tai jiems priskaiciavo po 3000 litu uz kv.m.

Sveikos, mergytes, o gal galit pasiulyt kokia viena patikima firma Vilniuj ar Kaune, kuri galetu namuka pastatyti? Arba brigada kokia statancia namus? Jau turim leidima, bet nezinom, kas galetu pastatyt, nes brigada, su kuria tarems anksciau, ishiro verysad.gif
Atsakyti
mums kaune "dezute" su pilna apdaila lauko, langais, garazo vartais, elektra ir vidus istinkuotas, juodgrindes isbetonuotos - 1800 lt /m2 (cia kaina susitarem praeitu metu ~spali), dabar tie patys sake jau po 3000 lt/m2 daro...
taip kad 200 m2 namukas = 360 k lt... sad.gif
Atsakyti