Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietės diskutuojam toliau... (13 tema)

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 10 09, 23:26)
Gal kas statot iš Ytong ar Solbet blokelių? Kokie atsiliepimai? Sako lengvai pjaustomi, "kvėpuojantys", bet draugai iškėlė klausimą, ar ant tokių paskui spintelę pakabinsi?

pagyvenus, ačiū už pasiūlymą, bet buvau radus Rožių gatvėj sklypą už 22K laukuose, už kapinaičių, kažkaip ta vieta neužkabino, tai tą variantą atmetėm.

Prašom 4u.gif O man ten patiko. Patys ten būtume statę, bet kai po 5 metų teismų gavom leidimą pabaigti priestatą, tai taip ir liko. Tik mes savo sklypo nusprendę neparduoti - gal į senatvė kraustytis iš miesto norėsim, o gal vaikai kuris susigundys. Babtuose iragi yra labai gražių vietų - kai i eškojom sklypo ten buvom kelis variantus radę. Atstumas aišku toloka, bet kol vaikai maži tai darželis, pradinė vietoje. O paskui galės ir patys važinėti. Mes dabar gyvenam pora kilometrų no stoties, bet su viešuoju transportu tai tas pats kas tolimiausiam kaime. Tai vaikai arba pėsti nuo stoties tuos du kilometrus eina, arba vežiojam. Žodžiu kur gyveni, ten pripranti ir po to geriau atrodo niekur nėra biggrin.gif

Bendradarbi pasistatęs iš akytbetonio (pavadinimo nepasakysiu blokelių, baltarusiški). Virtuvinės spintelės ir rūbų kabykla kabo. Kaip pakabinta neįsivaizduoju. Nors jis auksinių rankų tekintojas, tai ir ant oro pakabintų biggrin.gif Ir šiaip jo namukas sausas ir šiltas. Bet jis pats mūrino, kiekvieną blokelio nesuėjimą prišlifavo, klijus sąžiningai tepė. Žodžiu samdyti tiek tikrai nesiterliotų.
Atsakyti
QUOTE(kristina_x @ 2010 10 10, 13:21)
Labukas

Giedruole gal apie ekovata kokia kaina gali smulkiau i a.z. parasyti  4u.gif

Jų puslapyje kaina yra parašyta (čia įmonės kur už domeikavos) Lygtais 36Lt/maišą (15kg)dar gavau 5proc nuolaidos, Tai už transportą su ja susimokėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuxe @ 2010 10 10, 12:31)
Kam grazu, o kam ne ... Aš tokio vaizdelio savo sklype tikrai nenorėčiau matyti...

tai tada rekomenduoju pirkti sklypą laukuose, kur nėra suaugusių medžių 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2010 10 10, 12:29)
o kam tas egles pjauti? Juk taip gražu sklype dideli medžiai. Juk per savo gyvenimą tokių neužsiauginsit.

Tikrai taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 10 10, 13:53)
tik kad namo ant eglių irgi nepastatysiu. Ten be eglių pilna visokių kitokių krūmų.

na aš neliepiu bet kokiu būdu tas eglutes išsaugoti 4u.gif . Tik pasakiau, kad man labai labai labai gražu suaugę medžiai sklype. Pažįstu žmones, kurie savo sklype sodinosi tris dideles kalnines pušis - mokėjo nemažus pinigėlius, kad jas pasodintų.

Šiaip tavo sklype augantys medžiai, man atrodo, nėra priskiriami prie saugomų želdinių ir tu juos gali naikinti. Bet, jei norit tuo visiškai įsitikinti, tai paskambinkit į Kauno aplinkos apsaugos agentūrą ir pasiklauskit.
Atsakyti
sveikos statybininkes 4u.gif senokai,cia nesilankiau... smile.gif bet ziuriu darbeliai pas visas juda,kruta i prieki saunu... bigsmile.gif na mes laukiam langu,tada prades sildint namuka...viskas trunka labai ilgai... doh.gif dziaugiuosi,kad siais metais susivedem visas komunikacijas...baigta su kasinejimais... ,galima zolyte bus auginti... rolleyes.gif Del sklypu, na manau,kad siuo metu didesnis pasirinkimas ju,ir uz jokius pinigus nepirkciau ,be komunikaciju.... schmoll.gif nes dideli atstumai kainuoja nepaprastai daug....geriau tukstanteli kita nepagailet ,bet turet pilna komplekta... smile.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif .Pas mus darbai pilnu tempu,jau krosnį turiu.Galėsiu ten ir mėsytę ir kugelį kepti.Tad pas mus tiek biggrin.gif .Tiesa kamuolį galiu į bet kokį daržą užvešti.Dėl sklypų kainos,tai už tokią sumą ,kuri buvo minėta prie Gaižėnų užtvankos vieną ha nupirkti galima smile.gif .Bet be komunikacijų,tai jau tikrai didžiuliai pinigai ,galiu patvirtinti mirksiukas.gif .Nes patys pirkome be jų,bet norėjome daugiau žemės,nebuvo tuo laiku iš ko rinktis.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 10 08, 21:35)
tai va ir man daugybė abejonių. Man atrodo, kad užtektų ir kotedžo, yra Romainiuose, Romainiškių gatvėj, bet ten bijau, be 150 tūks. neįsirengsi, tai namui perlipam planuojamą išleisti sumą. Atrodo pirktum, statytum, bet kad nėr iš ko rinktis.  verysad.gif

Nu ieškokite ir rasite 4u.gif.Čia namai netoli mūsų http://www.mgs.lt/poderiskiai/kainos/
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 10 08, 14:03)
tai kur tie darbininkai dingę nei statybininkų nei stogdengių jums neina prisišaukti... gal sušalo kokiam objekte? Linkiu įvykdyti šių metų (tiksliau šio rudens) planus. Man tai taip baisu pagalvoti, kad pavasarį reikės rūpintis kitais etapais, o tuo pačiu jau ir darbe sėdėsiu, kai pagalvoju kiek laiko pareikalavo pradžia (organizavimas, priežiūra ir pan) tai nelabai įsivaizduoju kaip reikės suktis. Ar įra dirbančių savo tiesioginį darbą ir besirūpinančių statybomis? kaip jums sekasi susitvarkyti?

Sveikos,
pas visas žiūriu darbai kruta, mes irgi nesnaudžiam - šią savaitę struktūrinį tinką turi uždėt, jei blogi orai nepakiš kojos unsure.gif
Giedruole, mes abu dirbantys, sukamės kaip galim, vyrui dažnai tenka į statybas darbo metu nuvažiuot ar medžiagų atvežt, nėra lengvas dalykas suderinti darbą ir statybas. Aš daugiau prie informacijos paieškų dirbu, internete ir telefonu bandau išsirinkt medžiagas ir surast kur pigiau. Taip ir sukamės, kito varianto neturim - negi mesi darbą dėl statybų? Tikiuosi, kitą sezoną dar taip pavarysim, o rezultatas atpirks vargelius mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
vis paskaitineju jus, semiuosi patirties. mes dar tik galvojam apie statybas. nu ir manau, kad sitas etapas labai sarbus, nes reikia iska is karto daugiau maziau apgalvoti, o patirties tai nulis. bandysim nameli regzti romainiuose. dabar tik projektus ziurinejuosi. faktas tas, kad norim vieno auksto namo. gal kas kokiu geru pasiulymu turi.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 10 11, 08:19)
Nu ieškokite ir rasite  4u.gif.Čia namai netoli mūsų http://www.mgs.lt/poderiskiai/kainos/

Man is sito kvartalo ziauriai nerealus projektas tas EDVINAS, sakyciau svajoniu namukas, sauniai isplanuotas ir labai ekonomiskas atrodo.. viskas ko reikia po ranka.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
sakykit kas turit isirenge garaza ar dejot vandens nubegimo latakus, jei dejot, tai kurioje vietoje, prie garazo vartu isilgai ar statmenai. Kur darete vandens nubegima, pas mus nera lietaus kanalizacijos, ar galima daryti vandens nubegima i kanalizacija?
Atsakyti