Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietės diskutuojam toliau... (13 tema)

Sveikos,
aš tai baisiai pikta ant mūrininkų. gun_bandana.gif
Jau minėjau, kad niekaip nesiseka rasti. Ketvirtadienį jau rodos sutariau su vienu, suderinom kainą (18 lt/kv). Rekomenduotas, ne iš gatvės. Pažadėjo penktadienį pradėti, paskambinti, jei kas pasikeistų. Atvažiuoju penktadienį į sklypą, laukiu mūrininko - nėr. Skambinu, sako - atvažiuosiu vėliau, nes dabar reikalai netikėti. Sako paskambinsiu atvažiuodamas. Laukiu... Laukiau iki vakaro lotuliukas.gif blink.gif Nepaskambino. Skambinu šiandien, irgi neatsiliepia. Eina jis velniop Jei žmogui nereikia darbo ir pinigų už 170 kv, tai geriau palauksiu dar savaitę, kol atsilaisvins kitas mūrininkas (Leonas, minėtas šiame forume). Tikiusi, kad niekas daugiau nebesutrukdys unsure.gif ir po savaitės pradės kilti sienos.
Čia taip ramiai viską aprašiau, bet iš tikro tai šia savaitę su tom paieškom jaučiausi kaip sūpuoklėse: tai iš džiaugsmo aukštyn, tai žemyn iki piktumo. Taip ir depresiją galima įsivaryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 10 16, 12:28)
Sveikos,
aš tai baisiai pikta ant mūrininkų. gun_bandana.gif
Jau minėjau, kad niekaip nesiseka rasti. Ketvirtadienį jau rodos sutariau su vienu, suderinom kainą (18 lt/kv). Rekomenduotas, ne iš gatvės. Pažadėjo penktadienį pradėti, paskambinti, jei kas pasikeistų. Atvažiuoju penktadienį į sklypą, laukiu mūrininko - nėr. Skambinu, sako - atvažiuosiu vėliau, nes dabar reikalai netikėti. Sako paskambinsiu atvažiuodamas. Laukiu... Laukiau iki vakaro  lotuliukas.gif  blink.gif Nepaskambino. Skambinu šiandien, irgi neatsiliepia.  Eina jis velniop Jei žmogui nereikia darbo ir pinigų už 170 kv, tai geriau palauksiu dar savaitę, kol atsilaisvins kitas mūrininkas (Leonas, minėtas šiame forume). Tikiusi, kad niekas daugiau nebesutrukdys  unsure.gif  ir po savaitės pradės kilti sienos.
Čia taip ramiai viską aprašiau, bet iš tikro tai šia savaitę su tom paieškom jaučiausi kaip sūpuoklėse: tai iš džiaugsmo aukštyn, tai žemyn iki piktumo. Taip ir depresiją galima įsivaryti blink.gif

Sis murininkas (Leonas) tikriausiai yra mano rekomenduotas, nes pas mus dirbo ir pas mano sese, be to dar pas viena forumiete sia vasara dirbo, jei jis sutiks dirbti manau tikrai nenuvils.
Atsakyti
QUOTE(giintariuke @ 2010 10 16, 12:50)
Sis murininkas (Leonas) tikriausiai  yra mano rekomenduotas, nes pas mus dirbo ir pas mano sese, be to  dar pas viena forumiete sia vasara dirbo, jei jis sutiks dirbti manau tikrai nenuvils.

Tas pats biggrin.gif
Jau sutiko dirbti thumbup.gif Jo ir laukiu, nes labai užimtas. Dar savaitėlė laukimo. ax.gif
Tik tiek, kad orai buvo geri, todėl tikėjomės per tą laiką susirasti kitą mūrininką, kad darbai nesistabdytų, o ir Leonas neprieštaravo. Norėjosi greičiau, o gavosi kaip visada
Atsakyti
Pas mane jis irgi tase broka klinkerio plytu,tai tikrai gerai padare,neturiu nusiskundimu. ax.gif Bet kiek zinau tai jis darbais apsikroves bent buvo,tai stenkites susitart konkreciai,kad ir tas nepavestu,nes ziuriu dabar sunku su darbininkais susitarti,tikrai atrodo kad niekam nereikia pinigu. doh.gif
Va o mes vargstam su stogu,kadangi turejom "superinius" stogdengius,tai dabar turim rezultata bash.gif Zodziu pradejo begt per viena stoglangi ,tai isarde ten viska,jau puvekas i lenta isimetes doh.gif ,tai is vis galvojam velniop isimt ta stoglangi,nes ten drabuzine,apseisim ir be jo ,o ir ateityj problemu nebutu, dar 3 lieka,noretusi ir juos isimti,bet kad nelabai gaunasi. Daug kam sako problemu su tais stoglangiais,butume zinoje anksciau ,jauciu butume geriau sienoj langa ispjove,nei deje stoglangi,nu hole tai butume neapseje be jo,bet kitur galejom ir nedet verysad.gif Dar sako kad tarpines nera,nors zinau kad ji tikrai buvo,tai galvojam ar tik nebus apsivoge parazitai aggressive.gif
Dar reikia greitai zidinio kapsule issirinkti,noriu pakeliamom durelem,neisivaizduoju net koko gamintojo geriau rinktis g.gif Gal kas jau rinkotes sau?Ir reikia kas sumontuotu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2010 10 16, 13:56)

Dar reikia greitai zidinio kapsule issirinkti,noriu pakeliamom durelem,neisivaizduoju net koko gamintojo geriau rinktis  g.gif Gal kas jau rinkotes sau?Ir reikia kas sumontuotu  g.gif

Pas mus tai paprastai atidaroma Dovre kapsule, kitom labai ir nesidomejau.Mums sumontavo ir gipso-marmuro apdaila dare merginos is SM vyras (nikas korida), jei reikes kontaktu, rasyk AZ.Tikrai saunus meistras, kapsule pasiule pigiau, matyt didmena gauna g.gif , labai kruopsciai ir gerai dirbo,veikia viskas be priekaistu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2010 10 16, 13:56)
Pas mane jis irgi tase broka klinkerio plytu,tai tikrai gerai padare,neturiu nusiskundimu. ax.gif Bet kiek zinau tai jis darbais apsikroves bent buvo,tai stenkites susitart konkreciai,kad ir tas nepavestu,nes ziuriu dabar sunku su darbininkais susitarti,tikrai atrodo kad niekam nereikia pinigu. doh.gif
Va o mes vargstam su stogu,kadangi turejom "superinius" stogdengius,tai dabar turim rezultata  bash.gif  Zodziu pradejo begt per viena stoglangi ,tai isarde ten viska,jau puvekas i lenta isimetes  doh.gif ,tai is vis galvojam velniop isimt ta stoglangi,nes ten drabuzine,apseisim ir be jo ,o ir ateityj problemu nebutu, dar 3 lieka,noretusi ir juos isimti,bet kad nelabai gaunasi. Daug kam sako problemu su tais stoglangiais,butume zinoje anksciau ,jauciu butume geriau sienoj langa ispjove,nei deje stoglangi,nu hole tai butume neapseje be jo,bet kitur galejom ir nedet  verysad.gif Dar sako kad tarpines nera,nors zinau kad ji tikrai buvo,tai galvojam ar tik nebus apsivoge parazitai  aggressive.gif
Dar reikia greitai zidinio kapsule issirinkti,noriu pakeliamom durelem,neisivaizduoju net koko gamintojo geriau rinktis  g.gif Gal kas jau rinkotes sau?Ir reikia kas sumontuotu  g.gif

AR AS NESAKIAU NEATIDUOTI STOGLANGIU DEJIMO DARBUS SOTGDENGIAMS! yra zmones kurie uzsiima tuo ir duona is to valgo, t.y deda vien tik stoglangius. As savo stogdengiams pasakiau kad sitos paslaugos atsisakiau, ir susirdadau kad uzhsiima viens toglangiu montavimu, kaina ta pati o padaro kaip turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 10 16, 16:46)
Pas mus tai paprastai atidaroma Dovre kapsule, kitom labai ir nesidomejau.Mums sumontavo ir gipso-marmuro apdaila dare merginos is SM vyras (nikas korida), jei reikes kontaktu, rasyk AZ.Tikrai saunus meistras, kapsule pasiule pigiau, matyt didmena gauna  g.gif , labai kruopsciai ir gerai dirbo,veikia viskas be priekaistu. thumbup.gif

Labutis ar irgi noreciau kontaktu zidinisto ax.gif .
Atsakyti
Stai ir as. Niekaip neapsisprendziame del langu. Vienu zodziu musu vikruntasus ispildo vieni plastikiniu gamintojai ir medinukai. Jei imu geresni plastikiniu varianta, tai kaina gaunasi ta pati kaip ir mediniu. Lyg ir buvome apsisprende imti plastika, nu bet dabar vel susivelem. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 10 17, 11:32)
Stai ir as. Niekaip neapsisprendziame del langu. Vienu zodziu musu vikruntasus ispildo vieni plastikiniu gamintojai ir medinukai. Jei imu geresni plastikiniu varianta, tai kaina gaunasi ta pati kaip ir mediniu. Lyg ir buvome apsisprende imti plastika, nu bet dabar vel susivelem.  doh.gif

kokius tu čia plastikinius išsirinkai?
man vienus kai padėliojo su visais navarotais, pašiltinimais ir t.t. tai kaina gavosi kaip medinių biggrin.gif o paprastų plastikinių, bele langų nenoriu ir aš smile.gif
Atsakyti
Paklausiu dar kartą - gal kad apdailininkus galėtumėt rekomenduoti. Reikia užbaigti tamburą - pakabinamos gipso lubos, sienų palyginimas ir apdaila, grindų plyteles sudėti. Kokybės labai išskirtinės nereikia, tik labai noriu kad galėtų iš karto padaryti, nereikėtų laukti.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 10 17, 13:59)
kokius tu čia plastikinius išsirinkai?
man vienus kai padėliojo su visais navarotais, pašiltinimais ir t.t. tai kaina gavosi kaip medinių biggrin.gif o paprastų plastikinių, bele langų nenoriu ir aš smile.gif

bet tie plastikiniai gavosi siltesni nei mediniai su visais navarotais. Cia tas klausimas daug ka kankina, kai skirtumas 3000-5000 lt plastikiniu nuo mediniu tai sunku apsispresti. Bet siaip languose stiklai tokie patys, tik remai skiriasi. Kas man patinka mediniuose tai kad jie vientisi, be jokiu kameru, bet nepatinka tai kad juos galima deti kai atlikti slapi darbai.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

senai čia besilankiau... visokie rūpesčiai prispyrė ir gydytojų draugė pasidariau doh.gif

bet užtat pas mus jau stogą baigia uždengti thumbup.gif thumbup.gif ryt turėtų paskutiniusb raižus pabaigti ir jau bus stogas apšiltintas.. negaliu tuo atsidžiaugti blush2.gif thumbup.gif

ir dar langus ir garažo vartus jau užsisakėm ir jau baigiam derybas dėl lauko durų blush2.gif va ir pasigyriau... hihihi.gif

šiaip dabar viskas juda taip lėtai... nervas ima.. bet tokie jau darbai ir pinigų reikia daugiau turėti, kad viskas greičiau vyktų rolleyes.gif

turiu jums klausimą, kažkada gyrėtės, kad klinkerį pirkotės, mums reikia tamsiai pilko.. gal kas turi parekomenduoti, kur geras ir ne per brangiai.. apskritai kur jūs pirktoės klinkerį 4u.gif iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti