Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietės diskutuojam toliau... (13 tema)

QUOTE(Daynews @ 2010 09 26, 21:14)
Kaip bebūtų, norėtųsi šį namą gyvai pamatyti, būtų daug lengviau apsispręsti. Kaip variantą dar turime Nica iš Euronamas, bet dėl jo mūsų nuomonės su MB išsiskiria wink.gif
http://www.euronamas...jektas/28/Nica/

Šis var man t.p. geresnis, bet mano manymu jie skiriasi pasaulio šalių atžvilgiu, ar jūs į tai kreipiate dėmesį?
Atsakyti
Mes dabar daug medziagu perkam toj Bauen firmoj, kazkuri is jusu ten vata pigiai gavot, mirksiukas.gif tai ir mums niekur pigiau nei ten nepasiule,tai daug ka is ju emem,ir gipsa ir profilius ir plevele, bet mes emem plevele su aliuminiu armuota sienom mums is vidaus reikejo, ji irgi garo izoliacine skaitosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaar @ 2010 09 27, 12:03)
Mes dabar daug medziagu perkam toj Bauen firmoj, kazkuri is jusu ten vata pigiai gavot,  mirksiukas.gif tai ir mums niekur pigiau nei ten nepasiule,tai daug ka is ju emem,ir gipsa ir profilius ir plevele, bet mes emem plevele su aliuminiu armuota sienom mums is vidaus reikejo, ji irgi garo izoliacine skaitosi. smile.gif

kiek kainuoja ta aliuminio armuota plėvelė? man reikės stogui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 09 24, 19:56)
vienus susiradom ,bet issidirbineja,puse namo reik padaryt,telefonu buvom sutare po 30lt,kaip atejo,tai tipo daug kampu,langu,o strukturuoti nedaug,male male,tai sutarem uz 35lt ,bet be jokiu papildomu darbu,bet po to pagalbinis jo paskambino susakyti ko reik,ir dar matai jau rei ir pastoliu per mazai mes ju turim,bus papildomi darbai,tai kaip paskambinau vyrui tas pasiuto ,sake grys is reiso tai paskambys,matai kaip su moterim kalba tai ir trina lazankes,o po kiek jums darys?

mes tarėmės 30 už garažą, nes jis visas struktūra, o viršuj virs mūro - 35. Suprantama, kad jei "stafkė" yra 30, tik už IIaukštą nori brangiau, pastolių daug, o įsibėgėt nėra kur. Teks mokėt, pigiau neradom unsure.gif
Atsakyti
Dar Mergina05. kaip teisingai pažymėti vamzdžių gylius? Suprantu kad žymimas vamzdžio apatinės sienelės gylis, bet kas yra atskaitos taškas? Ar gali būti atskaitos tašku rostverko viršus arba namo nulinis grindų lygis (patogiausia būtų matuoti einant aplink namą smile.gif ) ar turi būti pagal topo nuotrauką reljefo aukščiais. pvz keliukas 86.600, o vamzdis 86.100?
Atsakyti
QUOTE(Naughty Lady @ 2010 09 27, 12:26)
mes tarėmės 30 už garažą, nes jis visas struktūra, o viršuj virs mūro - 35. Suprantama, kad jei "stafkė" yra 30, tik už IIaukštą nori brangiau, pastolių daug, o įsibėgėt nėra kur. Teks mokėt, pigiau neradom unsure.gif

AISKU VADINASI NORMALIAI,PIGIAU JAU NIEKUR IR IESKOT,LAUKSIM DABAR LANGU,DAR KANALIZOKA IR VANDENTIEKI REIKS IKI LANGU SUSIVESTI
Atsakyti
labukas

gal kas turite pazystama turto vertintoja??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 09 27, 10:00)
paskambinau i sita imone sako sita difuzine plevele 2.7 su PVM...  blush2.gif

gali būti kad ir mes pigiau parašiau iš gilios atminties kuri prasitrynus truputį biggrin.gif

QUOTE(Giedruolė @ 2010 09 27, 11:43)
Mergina05, dar dėl vieno klausimėlio noriu patrukdyti, kad tu paklaustum savo vyro smile.gif Ar dedasi kinetė pirmam lietaus surinkimo taške? ar užtenka su alkūne eiti iki antro lietvamzdžio ten statyti kinete? Ir gal galėtų tavo vyras žvilgterėti į mano suprojektuotas sistemas aplink namą smile.gif Kažkaip tyriu vilties dar šiemet palei tris namo sienas pasidaryti žemės darbus, o ketvirtą palikti kai darysim gręžinį ir kanalizoką.

QUOTE(Giedruolė @ 2010 09 27, 12:32)
Dar Mergina05. kaip teisingai pažymėti vamzdžių gylius? Suprantu kad žymimas vamzdžio apatinės sienelės gylis, bet kas yra atskaitos taškas? Ar gali būti atskaitos tašku rostverko viršus arba namo nulinis grindų lygis (patogiausia būtų matuoti einant aplink namą smile.gif ) ar turi būti pagal topo nuotrauką reljefo aukščiais. pvz keliukas 86.600, o vamzdis 86.100?

paklausiu visko, ale ***** nu tu čia ir užsiėmi reikalais ir gilinies doh.gif o ką vyras brangus daro? biggrin.gif aš čia nieko nesuprantu, vyro paprašysiu atsakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 09 27, 11:43)
Sveikos,

noriu paklausti tų, kas patys vedėtės elektrą iki sklypo. VST puslapy nurodyta, kad vieno metro kaina už elektros atvedimą: 75 lt+ PVM. Jei keli šimtai metrų, jau gaunasi nemaža suma. Ar viską pats užsakovas ir sumoka? Ar kažkokį gandą girdėjau, kad VST dalį kompensuoja, ar visai vėjus kalbu.

Dėkui

dabar pas juos kazkokia spec. formule yra. Eikit pakalbet, akis i aki.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 09 27, 13:01)
paklausiu visko, ale ***** nu tu čia ir užsiėmi reikalais ir gilinies  doh.gif o ką vyras brangus daro? biggrin.gif aš čia nieko nesuprantu, vyro paprašysiu atsakyt smile.gif

Vyras dirba atsakingą darbą - rūpinasi mumis visasi biggrin.gif O namui dirba medžiagų tiekėju ir pagal išgales darbininku.
Man patinka ši sritis, va penktadienį kopėčias sukaliau biggrin.gif per svaitgalį nesulūžo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 09 27, 12:19)
Man patinka ši sritis, va penktadienį kopėčias sukaliau biggrin.gif per svaitgalį nesulūžo smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 09 27, 11:10)
kiek kainuoja ta aliuminio armuota plėvelė? man reikės stogui smile.gif

Na kazkas manau apie 1,70m2, visas rulonas 120lt, o Santeroj maciau ar 2,15 uz kvadrata. blink.gif
QUOTE(Giedruolė @ 2010 09 27, 12:19)

Maladec! thumbup.gif
Atsakyti