Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(Aruna @ 2010 11 01, 12:54)
Dėkui, Mozaika. Laukiu kol po poros dienų bus pusė metų - juk dabar taip

Jei nėra spamo nereikia laukti pusės metų ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 11 01, 12:48)
Jei nėra spamo nereikia laukti pusės metų  ax.gif  smile.gif

o man tai niekaip nepatvirtina, atrodo viskas atitiko, bet turbūt mano temutės nepastebi niekad verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina_P @ 2010 11 01, 13:38)
o  man tai niekaip nepatvirtina, atrodo viskas atitiko, bet turbūt mano temutės nepastebi niekad  verysad.gif

ir nepatvirtins, kol turėsit parašą, kuriame yra jūsų kontaktai ir kvietimas įsigyti darbus - apie tai, kokia gali būti galerija paraše, tikrai jau yra rašyta taisyklėse ir aiškinta daugybę kartų 4u.gif
Atsakyti
Na va perfotografavau ant balto lapo kaip ir patarėt ir dar porą darbelių įdedu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Paskutinių jau nelikę, nes išardžiau ir nusprendžiau ilgus daryt, kur vienas auskaras tik parodytas, antram dar krištolo pritrūkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2010 11 01, 13:53)
ir nepatvirtins, kol turėsit parašą, kuriame yra jūsų kontaktai ir kvietimas įsigyti darbus - apie tai, kokia gali būti galerija paraše, tikrai jau yra rašyta taisyklėse ir aiškinta daugybę kartų  4u.gif

matai kaip, maniau kad galerijoj negali būti tik kainų, nu reiks perdaryti blink.gif daug skaičiau apie parašą, tai matyt nepakankamai tiksliai parašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 11 01, 15:38)
Paskutinių jau nelikę, nes išardžiau ir nusprendžiau ilgus daryt, kur vienas auskaras tik parodytas, antram dar krištolo pritrūkau  blush2.gif

Gaila, kad išardei, man tie patys gražiausi buvo biggrin.gif gerai, kad ant balto lapo, bet dar trupučio šviesos reikėtų smile.gif

QUOTE(Justina_P @ 2010 11 01, 16:12)
matai kaip, maniau kad galerijoj negali būti tik kainų, nu reiks perdaryti  blink.gif daug skaičiau apie parašą, tai matyt nepakankamai tiksliai parašyta  smile.gif

Pagal mane tai gan aiškiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 11 01, 12:48)
Jei nėra spamo nereikia laukti pusės metų  ax.gif  smile.gif

O pas ką jau iš anksčiau kurtų temų jo jau nebuvo. Kažkas atėjo, pasisveikino, vat taip ir atsiranda biggrin.gif Nors nevardinčiau to spamu, bet nieko čia nepadarysi
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2010 11 01, 21:24)
O pas ką jau iš anksčiau kurtų temų jo jau nebuvo. Kažkas atėjo, pasisveikino, vat taip ir atsiranda  biggrin.gif Nors nevardinčiau to spamu, bet nieko čia nepadarysi

tai moderatores gi sake, kad atsizvelgs i tai, kada tema buvo pradeta ir kada nauja taisykle pradejo galioti smile.gif
Atsakyti
Taigi, Aruna, neišsisuksi, reik naujos temos biggrin.gif
Atsakyti
Dar keletas
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2010 11 02, 09:28)
Dar keletas

Labai dailūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2010 11 02, 00:08)
tai moderatores gi sake, kad atsizvelgs i tai, kada tema buvo pradeta ir kada nauja taisykle pradejo galioti  smile.gif

Deja, bet neatsižvelgė schmoll.gif
Atsakyti