Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(Globusyte @ 2010 09 21, 11:36)
sUNKU SU ŽMOGUMI GINČYTIS, KAI VISKAS PATEISINAMA biggrin.gif

o kodel kila noras pasigincyt rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2010 09 21, 12:07)
del foto kokybes - man jau geriau truputi uzsviesintos, nei spalvu nesimatymas...

user posted image

tai kad spalvos issikraipo, kaip taip uzsviesinama wink.gif ir taip pat nesimato tikrosios spalvos smile.gif ale jusu reikalas 4u.gif tik sunku ziureti i tokias nuotraukas smile.gif

o pastaruosiuose askaruose man virsuje sumaisyti karoliukai nesiziuri schmoll.gif siaip auskarai ir detales netgi labai 4u.gif tik jei butu simetriski wink.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 09 21, 12:14)
tai kad spalvos issikraipo, kaip taip uzsviesinama wink.gif ir taip pat nesimato tikrosios spalvos smile.gif ale jusu reikalas  4u.gif tik sunku ziureti i tokias nuotraukas smile.gif

o pastaruosiuose askaruose man virsuje sumaisyti karoliukai nesiziuri  schmoll.gif siaip auskarai ir detales netgi labai  4u.gif tik jei butu simetriski wink.gif

galiu pasakyt, spalvos labai artimos tikroveje! kaip tik ziuriu i tai, kad butu kuo realesnes ir baltame fone ryskesnes.

del mano ''uzuomenu'' pastebejau, kad yra kam labai patinka, kas net nepastebi ir ka net erzina smile.gif

jei yra kas, ko as nesuprantu, tiesiog suprantu - ne man tai komentuot smile.gif

labai nenoreciau uzkresti ir vel diskusijom apie ta pati... tik negaliu tylet, nes manysite, kad nematau jusu komentaru ar dar geriau, negerbiu ar pan.
supraskite mane pagaliau teisingai wink.gif
Atsakyti
O aš netgi iš pradžių nepastebėjau, kad jie nesimetriški blush2.gif hihihi.gif
Bet man patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaKatytė: 21 rugsėjo 2010 - 12:30
QUOTE(Globusyte @ 2010 09 21, 12:36)
sUNKU SU ŽMOGUMI GINČYTIS, KAI VISKAS PATEISINAMA biggrin.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai biggrin.gif
Na, bet kaip sakoma, kad ant kitų viskas geriau matosi, o pas save ne.. smile.gif
Atsakyti
kokie gražūs jūsų visų darbeliai, rudeniu vis labiau kvepia, kuo rudenėlis įpusėja tuo darbeliai labiau persimeta į švelnesnes, labiau žemės spalvas smile.gif
o aš užsivertus nežmonišku kalnu, prisipiešiau idėjų ir net negaliu nieko padaryti, nes visai laiko neužtenka, o toks noras didelis verysad.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2010 09 21, 10:07)

Labai patiko tavo auskarai su zvaigzdutem wub.gif Jei ne paslaptis,kur pirkai zvaigzdutes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2010 09 23, 19:39)
QUOTE(Mangirdiene @ 2010 09 21, 10:07)

Labai patiko tavo auskarai su zvaigzdutem wub.gif Jei ne paslaptis,kur pirkai zvaigzdutes? blush2.gif

Miela 4u.gif
zinok, dabar ir pati nelabai atsimenu kur, atsimenu kad paskutines buvo... berods Ibrahime (1 aukstas)
Atsakyti
mano naujieji ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

vis dar populiarus ir sie mano atrasti porcelianiniai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kažkaip sužavėjo paprastumas... "Purple rain" ax.gif

user posted image
Atsakyti