QUOTE(irisas @ 2011 01 01, 16:42)
Man labai patiko, nors esu tik megėja papuošalų gaminime, visai neturiu ko prikibt. Labai patiko antrieji su mėlynais karoliukais

Su malonumu tokius nešiočiau, arba reiks pavogt idėją
QUOTE(Dosera @ 2011 01 01, 17:54)
Nosiaplaukiene - auskariukai dailūs, vielutė gražiai užsukta, kilputės galėtų būti tiesesnės ir man nelabai patinka kai auskarai veriami ne ant vinučių, o ant vielutės ir auskaro apačioje paliekama kilputė - atrodo, lyg darbelis būtų neužbaigtas ir norisi ant tos kilputės kažką dar pakabinti.
QUOTE(jegle @ 2011 01 02, 00:36)
Gražūs auskariukai Dosera
Ai, o kas dėl kilpučių gale, tai aš irgi kai kur palieku.

Man asmeniškai gražu ir taip ir taip. Iškart gaunasi kitokie auskariukai, o ne tas pats štampas visur

ačiū mergiotės už gerą žodį

Dėl kilpučių tai tiesa- kaip jos pavyksta- man kol kas dar laimės reikalas, o ypač vargstu su antru auskaru, nes dažnai dėl kilpučių nelygumo antras auskaras gaunasi ilgesnis ir apskritai antrą auskarą dažnai perdarinėju daugybę kartų. o dėl vinučių- kažkaip man vis pasitaiko tokios kur arba pasidabravimas nusilupa belankstant, arba jos labai greitai pajuoduoja

o dar kur tie visi perdarinėjimai- žodžiu man vinutės itin greitai baigiasi, tenka verstis su pasidabruota viela (su viela man asmeniškai atrodo ne tokie "nulaižyti" popsiniai auskarai, ypač viela manau tinka prie įdomių stiklinių karoliukų

, nors vinutė su bumbuliuku duoda dailesnį vaizdą)