Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai Auskareliai(N-tema)

QUOTE(Nosiaplaukienė @ 2010 12 29, 22:24)
sveikos, esu pradedančioji šioje srityje, noriu, kad kas iš šalies kokių pastabėlių išsakytų  ax.gif

Man labai patiko, nors esu tik megėja papuošalų gaminime, visai neturiu ko prikibt. Labai patiko antrieji su mėlynais karoliukais wub.gif Su malonumu tokius nešiočiau, arba reiks pavogt idėją bigsmile.gif
Atsakyti
Bona
user posted image

Nosiaplaukiene - auskariukai dailūs, vielutė gražiai užsukta, kilputės galėtų būti tiesesnės ir man nelabai patinka kai auskarai veriami ne ant vinučių, o ant vielutės ir auskaro apačioje paliekama kilputė - atrodo, lyg darbelis būtų neužbaigtas ir norisi ant tos kilputės kažką dar pakabinti.
Atsakyti
QUOTE(Dosera @ 2011 01 01, 17:54)

Nosiaplaukiene - auskariukai dailūs, vielutė gražiai užsukta, kilputės galėtų būti tiesesnės ir man nelabai patinka kai auskarai veriami ne ant vinučių, o ant vielutės ir auskaro apačioje paliekama kilputė - atrodo, lyg darbelis būtų neužbaigtas ir norisi ant tos kilputės kažką dar pakabinti.

Gražūs auskariukai Dosera bigsmile.gif

Ai, o kas dėl kilpučių gale, tai aš irgi kai kur palieku. tongue.gif Man asmeniškai gražu ir taip ir taip. Iškart gaunasi kitokie auskariukai, o ne tas pats štampas visur wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 01 01, 16:42)
Man labai patiko, nors esu tik megėja papuošalų gaminime, visai neturiu ko prikibt. Labai patiko antrieji su mėlynais karoliukais  wub.gif Su malonumu tokius nešiočiau, arba reiks pavogt idėją  bigsmile.gif

QUOTE(Dosera @ 2011 01 01, 17:54)

QUOTE(jegle @ 2011 01 02, 00:36)
Gražūs auskariukai Dosera  bigsmile.gif 

Ai, o kas dėl kilpučių gale, tai aš irgi kai kur palieku. tongue.gif Man asmeniškai gražu ir taip ir taip. Iškart gaunasi kitokie auskariukai, o ne tas pats štampas visur wink.gif

4u.gif ačiū mergiotės už gerą žodį smile.gif Dėl kilpučių tai tiesa- kaip jos pavyksta- man kol kas dar laimės reikalas, o ypač vargstu su antru auskaru, nes dažnai dėl kilpučių nelygumo antras auskaras gaunasi ilgesnis ir apskritai antrą auskarą dažnai perdarinėju daugybę kartų. o dėl vinučių- kažkaip man vis pasitaiko tokios kur arba pasidabravimas nusilupa belankstant, arba jos labai greitai pajuoduoja doh.gif o dar kur tie visi perdarinėjimai- žodžiu man vinutės itin greitai baigiasi, tenka verstis su pasidabruota viela (su viela man asmeniškai atrodo ne tokie "nulaižyti" popsiniai auskarai, ypač viela manau tinka prie įdomių stiklinių karoliukų ax.gif , nors vinutė su bumbuliuku duoda dailesnį vaizdą)
Atsakyti
Nr. 83
user posted image
paprastučiai prie apyrankės smile.gif
Atsakyti
Tiesiog niežti pirštukai tai dar vienus suveriau doh.gif

user posted image

Mokausi po truputi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulyte DD @ 2011 01 02, 23:26)
Tiesiog niežti pirštukai tai dar vienus suveriau doh.gif

user posted image

Mokausi po truputi smile.gif

mieli simpatiski 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke22 @ 2011 01 02, 21:40)
mieli simpatiski 4u.gif

Ačiu, Jūsų galerija irgi man labai patiko, oi oi kiek man dar mokytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2010 12 24, 02:23)
Wire wrap eksperimentas

user posted image

Laaabai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Seniai jau besirodžiau biggrin.gif Taigi reikia pasidemonstruoti truputį biggrin.gif biggrin.gif

Keletas naujausių blush2.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
mano kuklūs "pirmagimiai" blush2.gif blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti