nu...mano vyras kompiuterastas... garbanotas...toookiais biski ilgesniais plaukais....vandenis, kaip beja ir as
ot va dukryte irgi tais paciais metais ir menesi gimusi,kaip jusu berniukas, tik 04 diena!
del airbago...tai padekit ant priekines sedynes vaiko kedute(tik dabar blyn nepamenu ar su vaiku ar be jo) tai priekineje paneleje prie airbego uzsidega jo zenkliukas, tada reiskias atsijunges. o vaika galima veztis keduteje ant priekines sedines kai airbegas isjungtas ir vaikas savo svoriui ir amziui tinkamoj kedutej sedi. Vieni cia buvo uzsipuole mano vyra, kai pamate, jog kedute vaikui ant priekines sedynes padeta, tai as tuoj KET atsiverciau!
nu su tais peciukais, tai ten reikia moketi nusireguliuoti is tikro.
su akumu tai buvo man irgi komitragedija. prie akropolio pasistaciau ir isejau su vaiku. griztu, atjungiu signalke, o ta kad pradejo pypseti, lakstau aplink ir cipas ziuriu vietoj, bet kaukia ir neuzsiveda, ir siaip niekas nebeveikia. tai atvare meistras i vieta, paziurejo, o pasirodo viskas del to, kad kazkaip akumo laidas vienas nukrites ar kaip ten, tai vat...vaikas bliauna, zmones ziuri, o man nervai ima...

na daugiau bedu jokiu kaip ir nebuvo su akumu, keitem praejusia ziema. jei kas atsitiks, rasykit man, turim gera elektrika, jis ten su visokiais mandriais irenginiais, naujausiom programom, tai daug ka nulauzia, apgauna kompus ir kainuoja nepalyginamai pigiau nei kokiuose salonuose.
o apsukos nesokineja, tik, kaip minejau anksciau, reikia mums katalizatoriu keist. nes kaip idejo dujas, tai uzsidege varikliukas skyde, tai daugiau 130 neina nors tu ka. kaip blokas butu uzdetas. o tas tai nervina ziauriai...daznai i kauna vazineju, ir kazkaip visad veluoju i egzus, tai varau jau 130 pastoviai, o cia koks nors bernelis daznai palenktiniaut uzsimano su kokiu senu golfu, o as daugiau ispaust negaliu...tai nervas ima juodai

buna, kad atsigauna, nu tai dedu per sonus tada...bet ale jau tada ir pasrebia
tiesa, db galvoju, kazin ar musu irgi ne 2001

per kelis metus nemazai auto pakeitem, tai jau maisausi kuri kuriu metu bera! reiks dokumentuos paziuret.
tiesa, o racija gal turit isideje?
Pas mane vyras ikrove, tai dabar kaip kokia furiste varau! jau net uzknisti pradejo...kaip keliukas i klaipeda?

O as, nutaisiusi seksualu balseli: keliukas ledas....tik lek! tai kitam gale pradzioj tyla...paskui jau blevyzgot pradeda!