Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

QUOTE(Vasaraitė @ 2010 10 28, 22:37)
O cia, kad negrist visai tusciom keli kadrai ir pirmas mano photo story blush2.gif

Grazu wub.gif Gaivu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2010 10 28, 22:37)

Ikisu ir as nosi pagirti, grazios gaivios foto smile.gif
Atsakyti
Sveiki gal kas galite padaryti beseselines foto interneto tinklapiui ? tipo tokias

user posted image

yra apie 100 daiktu, vienam daiktui reikalingos 6-7 foto,

Lauksiu pasiulymu i a.z.
Atsakyti
tyluma ramuma g.gif

parodykit ka nors biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Ieskau ,kas Kaune galetu ir noretu padaryti fotosesija ,studijinio tipo,mazdaug.Laukciau pasiulymu i AZ 4u.gif
Atsakyti
Gali buti ir lauke,labai reikia .Parasykit pasiulymo kaina,jei kas rasysit i AZ.Reikia man paciai,skubiau,kad kas pafotkintumet 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turiu galvaskausmį. Turiu užsakymą nufotografuoti draugės gimtadienį. Ji kviečiasi 14 draugių. Kadangi viskas vyks vakare, tai fotosesija lauke atpuola. O mano fotostudijoj tiek merginų netilps. Bus sausakimša kaip troleibuse doh.gif Patarkit, kur pigiai galima išsinuomoti patalpas porai valandų, kad būtų galima 15 merginų grupę nufotografuoti?
Ar bandėt kas fotostudiją nuomotis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2010 11 17, 21:32)
Merginos, turiu galvaskausmį. Turiu užsakymą nufotografuoti draugės gimtadienį. Ji kviečiasi 14 draugių. Kadangi viskas vyks vakare, tai fotosesija lauke atpuola. O mano fotostudijoj tiek merginų netilps. Bus sausakimša kaip troleibuse  doh.gif Patarkit, kur pigiai galima išsinuomoti patalpas porai valandų, kad būtų galima 15 merginų grupę nufotografuoti?
Ar bandėt kas fotostudiją nuomotis? ax.gif

sita reklamavo/ rekomendavo Vilniuj, ir spec pasiulymas buvo smile.gif
http://www.facebook....92810637?v=wall
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 11 18, 20:38)
sita reklamavo/ rekomendavo Vilniuj, ir spec pasiulymas buvo smile.gif
http://www.facebook....92810637?v=wall

Ačiū, jau radau šitą spec. pasiūlymą. Labai laiku čia jis thumbup.gif Tikiuosi, kad toje studijoje galima didelę kompaniją nufotografuoti. Nes kiek matau, ten tik vieno žmogaus portretą visi kažkaip demonstruoja g.gif
Atsakyti
Sveikos,

kreipiuosi į temos nuolatinius dalyvius: ar norite šiais metais nuotraukų mainų prieš šventes? smile.gif kas norit, rašykite temoje, jeigu susirinks normalus skaičius, galim orgnaizuotis. Nors tema tokioje budistinėje būsenoje OMMMM (kad nesusikeikti), bet vis tiek, gal pasijudinsim? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 24, 14:03)
Sveikos,

kreipiuosi į temos nuolatinius dalyvius: ar norite šiais metais nuotraukų mainų prieš šventes? smile.gif kas norit, rašykite temoje, jeigu susirinks normalus skaičius, galim orgnaizuotis. Nors tema tokioje budistinėje būsenoje OMMMM (kad nesusikeikti), bet vis tiek, gal pasijudinsim? smile.gif  4u.gif

aš už 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2010 11 24, 16:09)

na va kaip smagu, jeigu daugiau nieko neatsiras, mes ir pasikeisim biggrin.gif
Atsakyti