Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti (87 tema)

QUOTE(Dagilis @ 2010 12 23, 15:13)
Bonda - ačiū.  bigsmile.gif 

dekui tau wub.gif smagu, jei patiko wub.gif

jungiuos prie visu linkejimu thumbup.gif wub.gif pridesiu sveikatos - sako ko linki kitiem,ir pats gauni -tai va savanaude pabusiu ax.gif biggrin.gif nes tris dienas prasvenciau sekmingai lovoj...bet jau nieko -jau kapanojuos 4u.gif ir ir... neblestanciu smagiu igyvendintu ideju! wub.gif
Atsakyti
Gražių švenčių visiems! wub.gif Gerų kadrų, naujų patyrimų ir naujų atradimų!

Su didžiausiais linkėjimais,
Emilija
Atsakyti
SU šv. Kalėdomis, mieliji! Gražių visiems švenčių!!! wub.gif
Atsakyti
Išsiunčiau mainų fotkę galų gale 4u.gif Laukit, kas dar negavot smile.gif
Atsakyti
O aš čia prieš Kūčias pasijungiau, paspaudžiau "atsakyti" ir pamačiau "įdomią" reklamą. Su kokiom emocijom pamačiau su tokiom ir surašiau beigi printskreaną įdėjau. Pradžioj rodos sureagavo. O šiandien apkaltino prinskreano padirbinėjimu ir pažadėjo banu pavaišint. Už "šmeižtą". Nenuobodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 27 gruodžio 2010 - 16:53
sveiki smile.gif na tai su praėjusiom šventėm, kad visi visų linkėjimai išsipildytų 4u.gif

pagaliau mano nuotrauka "Arrival at border point of destination country" bigsmile.gif nuo 12.13 iki 12.22 sugebėjo iš Vievio į Vilnių nukeliaut. aš jau siuntos numerį mintinai išmokau betikrindama hihihi.gif

Sayonara, ar gavai juostelę iš manęs, ar irgi tebeklaidžioja kur ties Grigiškėm?

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2010 12 27, 21:44)
Sayonara, ar gavai juostelę iš manęs, ar irgi tebeklaidžioja kur ties Grigiškėm?

labas, gavau jau kažkokį pranešimą iš pašto, tai matyt, Tavo juostelė smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2010 12 27, 21:44)
sveiki smile.gif na tai su praėjusiom šventėm, kad visi visų linkėjimai išsipildytų  4u.gif
pagaliau mano nuotrauka "Arrival at border point of destination country"  bigsmile.gif nuo 12.13 iki 12.22 sugebėjo iš Vievio į Vilnių nukeliaut. aš jau siuntos numerį mintinai išmokau betikrindama hihihi.gif

ohooo biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 28 gruodžio 2010 - 19:24
Oho, išsamiai čia Tu, Sea_...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 28 gruodžio 2010 - 19:39
QUOTE(Saulės pūga @ 2010 12 28, 19:38)
Oho, išsamiai čia Tu, Sea_...

turbūt matei orginalią žinutę ar ne? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
kas turit blykstes..ir nelabai žinot kaip panaudot visas jos galimybes, gal pasimokom kartu? biggrin.gif
Atsakyti